Sevgili Zagor'umuzun naaşı 02-03-2007 Cuma günü İstanbul Pendik SAHİL Camiinde Öğle vakti kaldırılacaktır....
Bugün İzmir'de korteje katılmak isteyenler SAAT 12:00 de Bayraklı Adliyesi Adli Tıb Binası önünde toplanması rica olunur...
Dostlarım Zagor'umuzu yalnız bırakmayın....
büyük ihtimalle cenazesine gideceğim....................................... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 28.02.2007 - 19:03 Mesaj konusu:
Biz yanınıza olamayacagız ama kalbimiz sizlerle...
İnşallah katılım çok olur..Zaten bizimle kendisi hala beraber ... _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
cook üzüldüm içimi büyük bi hüzün kapladı bu son görevimizde yanında olmak isterdim ... cook şanslı bi insan tanıdık tanımadık herkesin kalbini kazanmış _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 28.02.2007 - 19:47 Mesaj konusu:
İstanbuldaki cenaze nerde ne zaman abi bilenler bilgi verin lütfen. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Kayıt: Dec 05, 2005 Mesajlar: 3144 Nereden: oralarda bir yer!..
Tarih: 28.02.2007 - 19:52 Mesaj konusu: asd
sercat demiş ki:
cook üzüldüm içimi büyük bi hüzün kapladı bu son görevimizde yanında olmak isterdim ... cook şanslı bi insan tanıdık tanımadık herkesin kalbini kazanmış
_________________ (Oo) Bu imzAda anlatılan karakterler tamamen hayal ürünü değiLdir
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız