Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirde Motor Arıyorum!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirde Motor Arıyorum!

İzmirde Motor Arıyorum!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 28.02.2007 - 20:35    Mesaj konusu: İzmirde Motor Arıyorum! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu hafta sonu cumartesi günü arkadaşımın yanına izmire gideceğim.
Ordaki 2. el cbr fiyatlarına bakıcam vede büyük bi ihtimal izmirden alıcam motoru!
Ancak bildiğim hiç bir yer yok Üzgünüm
Bana Honda bayi veyatta 2. el honda satış yapan bir mağaza biliyorsanız açık adresini verebilirmisiniz ?
Şimdiden teşekkür ediyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SerdarSever
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 28.02.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam,

Üniversite Cd. n:62 Bornova.da yükselişin yeri var arkadaşım.Orkide Yağ fabrikası yanı hemen.Böle sorarsan tarif eder birisi.Bildiğim kadarı ile baya bir 2.el var ellerinde.

hayırlısı olsun.
Başa dön
SerdarSever Çevrimdışı SerdarSever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lancelot35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.02.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adresin kahramanlar dostum. Göz kırpıyorum
Başa dön
lancelot35 Çevrimdışı lancelot35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lancelot35 demiş ki:
adresin kahramanlar dostum. Göz kırpıyorum

biraz daha açabilirsen adresi sevinirim
Ser_Touch
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.02.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trndo-Alp, kahramanlarda park moto rent var orda cbr lar var oraya bak bi istersen
Başa dön
Ser_Touch Çevrimdışı Ser_Touch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.02.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kahramanlar izmir fuarının hemen arkasında.......birde bornovada yükseliş var.başka bildiğim yok........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tmm teşekkür ediyorum arkadaşlar Gülümsüyorum
Bu sölediğiniz yerlere tek tek bakıcam umarım aradığımı bulurum.
hs_q2
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 17:15    Mesaj konusu: bende bi tane satılık cbr var istersen görüşelim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam ben hüseyin izmirde oturuyorum. izmir hakkında her şeyi bana sorabilirsiniz bende bi tane HONDA CBR 600F var 99 model istersen bi görüşelim 05342788959 hs_q2@msn.com
Başa dön
hs_q2 Çevrimdışı hs_q2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.07.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kahramanlara gel hepsi yan yana dükkanlar zaten moto-stop tada baya bi 2.el motor var
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kahramanlar git sen en iyisi orda her türlü 2. el motor var Bravo

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 07.07.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trndo-Alp, Dostum CBR Demişsinde CC'si Kaç 125 R mı 600RRmı 1000RRmı Bizde Söylersen Yardımcı OLurum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal