Tarih: 28.02.2007 - 20:35 Mesaj konusu: İzmirde Motor Arıyorum!
Arkadaşlar bu hafta sonu cumartesi günü arkadaşımın yanına izmire gideceğim.
Ordaki 2. el cbr fiyatlarına bakıcam vede büyük bi ihtimal izmirden alıcam motoru!
Ancak bildiğim hiç bir yer yok
Bana Honda bayi veyatta 2. el honda satış yapan bir mağaza biliyorsanız açık adresini verebilirmisiniz ?
Şimdiden teşekkür ediyorum _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Üniversite Cd. n:62 Bornova.da yükselişin yeri var arkadaşım.Orkide Yağ fabrikası yanı hemen.Böle sorarsan tarif eder birisi.Bildiğim kadarı ile baya bir 2.el var ellerinde.
Tarih: 28.02.2007 - 22:33 Mesaj konusu:
Tmm teşekkür ediyorum arkadaşlar
Bu sölediğiniz yerlere tek tek bakıcam umarım aradığımı bulurum. _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Tarih: 07.07.2008 - 17:15 Mesaj konusu: bende bi tane satılık cbr var istersen görüşelim
selam ben hüseyin izmirde oturuyorum. izmir hakkında her şeyi bana sorabilirsiniz bende bi tane HONDA CBR 600F var 99 model istersen bi görüşelim 05342788959 hs_q2@msn.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız