Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 F'in plakalığını kim keser ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 F'in plakalığını kim keser ?

600 F'in plakalığını kim keser ?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 01.03.2007 - 08:15    Mesaj konusu: 600 F'in plakalığını kim keser ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar CBR 600 F'imin plakalığını kestirip plakayı sele altına monte ettirmek istiyorum bunu İst-Anadolu yakasında yapacak tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?
Başa dön
Sarpedon Çevrimdışı Sarpedon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aliefe
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sana yardımcı olabılırm 538 4829727
aliefe Çevrimdışı aliefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSXR61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım benim fikrimi soracak olursan 600 f orjinal haliyle daha güzel ama kesin kararlıysan kızıltoprakta delta motor'a git orda sana yardımcı olurlar.
Başa dön
GSXR61 Çevrimdışı GSXR61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdı kesmensıne testere tutabılen bır elın varsa sen de kesersın ama sorun bence su.honda parca fıyatlaını bılıyor musun kestıkten sonra satma durumunda kesık halıyle kac kısı tercıh eder.
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 02.03.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenox haklı kardeşim,bencede orcinalini bozma..600f güzel motor zaten
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

laaaaaaaaaa biz alamıoz aleti millet kestirio Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Dil çıkarıyorum
Başa dön
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 02.03.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, sende haklısın be kardeşim ...
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal