Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zagor a son mektup

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zagor a son mektup

Zagor a son mektup
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Zagor a son mektup Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmet abi yok öyle erken kalkıp yol almak..
Bizi orda bekle,yerimizi hazır et..Hepimiz orda buluşacagız..
Sen sadece bizden önce oraya gittin..Biraz erken oldu ama olsun..Sen geride içinde zagor yazılı birsürü kalp bıraktın..
Kara topragın altına girdiğinde seni bizden ayıran tekşey o bir avuç toprak olacak ve bizlerde topragında açan çiçekler olacagız..

tamam belki senin yoklugun canımızı yakıyor ama sevenler birgün mutlaka kavuşur...
O kocaman insan bizim kalbimizde hep kocaman kalacak..
birgün yine oturacagız,gülecegiz,şarkılarda kafa sallıyacagız..Sadece bir ayrılık bu..
ÖLMEK kelimesini en son yakıştıracagım insan sensin,benim ezberimdeki zagor ölmez,
şimdilik güle güle....
Ağlıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 01.03.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yosunn
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onu çok Seviyoruz.Seninleyiz Melek.!!!Dualarımız kalbimiz hep seninle..Kanatlanıp yanımıza gel Özletme melek!!
Başa dön
yosunn Çevrimdışı yosunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Çoook seviyorum zagor abiciiim kalbimiz seninleeee Çoook seviyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 01.03.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abimin yazısını bekliyordum ve geldi...
Ben geçen yazılarımdada söyledim.Zogor buraya mesaj yazan herkesi görüyor.O bizimle..Sadece degişen araya ölüm kelimesinin girmesi...
Onun dışında herşey aynı....
Zagor abime kalpten söylüyorum : Kalbimiz sonuna kadar seninle . . .

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 01.03.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz önce uğurladık Zagor'umuzu, gülen gözlerin arkasından ağlamak yakışmaz gibi geldi bana içime döktüm hepsini.. söylenecek hiçbir kelime ifade edemezdi üzüntümüzü, sevgimizi...Oradaki MD li olan olmayan dostlar gözleriyle konuştu, paylaştı bu derinliği...hepsi sağolsun.
Bir gün toplantıdan ayrılırken abim yeni gelmişti.."abi geç kaldın yaw" dedik gülerek, o da "ben sizin bıraktığınız yerden devralıyorum" demişti...şimdi sıra bizde, biz onun bıraktığı yerden devralalım çıkarsız gülücükleri, paylaşımı...hep kalbimizde olacaksın abim, Zagor'um...görüşmek üzere....
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Hepimizin başı sağolsun.Dualarımız seninle..... Ağlıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi ne yaptın neden seni bukadar seven insanları bırakıp gittin çok ayıp ettin çook ama baskanımın dediği doğru bekle birgün yine buluşacağız o hiç asmadığın hep gülen gözlerini o neşeli halini örnek alıp hayatta seni örnek alıp senin gibi olmaya çalışan insanları bende yaşlanınca zagor gibi olucam dien insanları neden yanlız bıraktın yakışmadı sana
Mekanın Cennet Olsun.........
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet sevgili zagor ahmet ağbimizi izmir'den sevdiği md aile'sinden onu hep beraber uğurladık biraz önce.kalbimizdesin Çoook seviyorum zagor şimdilik elveda Ağlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zagor abim,kalbimiz daima seninle atacak. Çoook seviyorum senin gülüşün,muhabbetin üzerimizden eksik olmayacak.ne mutlu sana ki bu kadar çok sevenin var.
toprağında rahat uyu....
dilerim Allah'tan mekanın cennet olsun....
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
naci63
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve tüm arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.
Başa dön
naci63 Çevrimdışı naci63 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zagor kalbimiz seninle... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden boyle erken gidilen yolculuklar..
arkadan su dökemeden habersizce kaçışlar..
gozler gideni hep bekler ardından,
ya bir gun gelir mi diye..
peki bu sefer gidişin dönüşü yoksa..
özlem yakar kalbi, kavurur...
özlettin kendini ZAGOR Abi..
Allah rahmet eylesin..
başımız sağ olsun MD Ailesi...
şunu hiç unutmayın, o artık artçımız ve bizi koruyan bir melek..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Her ölüm erken ölümdür..Ama zagor ahmet abinin ölümüde cok erken oldu.
ölüm allahın emri ayrılık olmasaydı ..demiş şair .
Ayrılıklarda bi gün son bulacak ..

Huzur içinde yat Ahmet abi
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal