Tarih: 01.03.2007 - 12:45 Mesaj konusu: Zagor a son mektup
Ahmet abi yok öyle erken kalkıp yol almak..
Bizi orda bekle,yerimizi hazır et..Hepimiz orda buluşacagız..
Sen sadece bizden önce oraya gittin..Biraz erken oldu ama olsun..Sen geride içinde zagor yazılı birsürü kalp bıraktın..
Kara topragın altına girdiğinde seni bizden ayıran tekşey o bir avuç toprak olacak ve bizlerde topragında açan çiçekler olacagız..
tamam belki senin yoklugun canımızı yakıyor ama sevenler birgün mutlaka kavuşur...
O kocaman insan bizim kalbimizde hep kocaman kalacak..
birgün yine oturacagız,gülecegiz,şarkılarda kafa sallıyacagız..Sadece bir ayrılık bu..
ÖLMEK kelimesini en son yakıştıracagım insan sensin,benim ezberimdeki zagor ölmez,
şimdilik güle güle....
Tarih: 01.03.2007 - 12:55 Mesaj konusu:
Hakan abimin yazısını bekliyordum ve geldi...
Ben geçen yazılarımdada söyledim.Zogor buraya mesaj yazan herkesi görüyor.O bizimle..Sadece degişen araya ölüm kelimesinin girmesi...
Onun dışında herşey aynı....
Zagor abime kalpten söylüyorum : Kalbimiz sonuna kadar seninle . . . _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Tarih: 01.03.2007 - 12:59 Mesaj konusu:
Biraz önce uğurladık Zagor'umuzu, gülen gözlerin arkasından ağlamak yakışmaz gibi geldi bana içime döktüm hepsini.. söylenecek hiçbir kelime ifade edemezdi üzüntümüzü, sevgimizi...Oradaki MD li olan olmayan dostlar gözleriyle konuştu, paylaştı bu derinliği...hepsi sağolsun.
Bir gün toplantıdan ayrılırken abim yeni gelmişti.."abi geç kaldın yaw" dedik gülerek, o da "ben sizin bıraktığınız yerden devralıyorum" demişti...şimdi sıra bizde, biz onun bıraktığı yerden devralalım çıkarsız gülücükleri, paylaşımı...hep kalbimizde olacaksın abim, Zagor'um...görüşmek üzere.... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Abi ne yaptın neden seni bukadar seven insanları bırakıp gittin çok ayıp ettin çook ama baskanımın dediği doğru bekle birgün yine buluşacağız o hiç asmadığın hep gülen gözlerini o neşeli halini örnek alıp hayatta seni örnek alıp senin gibi olmaya çalışan insanları bende yaşlanınca zagor gibi olucam dien insanları neden yanlız bıraktın yakışmadı sana
Mekanın Cennet Olsun......... _________________ --24 kasym--
evet sevgili zagor ahmet ağbimizi izmir'den sevdiği md aile'sinden onu hep beraber uğurladık biraz önce.kalbimizdesin zagor şimdilik elveda _________________
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 01.03.2007 - 13:08 Mesaj konusu:
Zagor abim,kalbimiz daima seninle atacak. senin gülüşün,muhabbetin üzerimizden eksik olmayacak.ne mutlu sana ki bu kadar çok sevenin var.
toprağında rahat uyu....
dilerim Allah'tan mekanın cennet olsun....
Tarih: 01.03.2007 - 13:16 Mesaj konusu:
neden boyle erken gidilen yolculuklar..
arkadan su dökemeden habersizce kaçışlar..
gozler gideni hep bekler ardından,
ya bir gun gelir mi diye..
peki bu sefer gidişin dönüşü yoksa..
özlem yakar kalbi, kavurur...
özlettin kendini ZAGOR Abi..
Allah rahmet eylesin..
başımız sağ olsun MD Ailesi...
şunu hiç unutmayın, o artık artçımız ve bizi koruyan bir melek.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Her ölüm erken ölümdür..Ama zagor ahmet abinin ölümüde cok erken oldu.
ölüm allahın emri ayrılık olmasaydı ..demiş şair .
Ayrılıklarda bi gün son bulacak ..
Huzur içinde yat Ahmet abi _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız