Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...

ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:15    Mesaj konusu: ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abimiz Kardeşimiz Arkadaşımız Zagor Ahmet.

Seni çok defa İzmirden İstanbula yolcu ettik.Ve her defasında bildik ki geri gelecek o gülen yüzünle bize hayatı sevmeyi tekrar tekrar gösterecektin.

Şimdi seni son kez İstanbula yolcu ediyoruz canım Abim.Ve yine biliyoruz ki birdaha geri gelmeyeceksin.Seni bir daha uğurlayamayacak yada karşılayamayacağız.

Ama şunuda çok iyi biliyoruz ki sen kalbimizde sonsuza kadar yaşayacak ve gökyüzünden gülen yüzünü bize hep göstereceksin.

Uğurlar olsun Canım Abim.Birazcık olsun sana hakkımız geçtiyse sonuna kadar sana helaldir.

Yaklaşık 30 motosiklet ve 20 araç ile Bayraklı Adliyesinden Adnan Menderes Hava Alanına Kortejimiz...

NUR İÇİNDE YAT CANIM ABİM!!!

En son HalilRR tarafından 01.03.2007 - 13:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Crack
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul/B.çekmece/Bizimkent

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok duygulandım arkadaşlar son görevimizi bizlerde yerine getireceğiz inşÜzgünüm
Başa dön
Crack Çevrimdışı Crack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bize yakışır şekilde sevgili zagor ahmet ağbimizi son yolculuğuna uğurladık.sen her zaman bizim kalbimizdesin zagor. mekanın cennet yattığın yer nur'la dolsun.seni çok seviyoruz.şimdilik hoşçakal Ağlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

birazcık ta olsa hakkımız geçti ise helal olsun uğurlar olsun abi ruhun şad olsun. Çoook seviyorum Çoook seviyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yattıgı yerde dinlensin zagor abim Üzgünüm son yolculugunda böyle yanlız bırakılmaması gercekten cok duygulandırıcı olmuş..
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son yolculuğuna uğurlamak için yanındaydık Zagor.Yattığın yerde toprağın bol olsun.Kalbimizdesin....
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz önce uğurladık Zagor'umuzu, gülen gözlerin arkasından ağlamak yakışmaz gibi geldi bana içime döktüm hepsini.. söylenecek hiçbir kelime ifade edemezdi üzüntümüzü, sevgimizi...Oradaki MD li olan olmayan dostlar gözleriyle konuştu, paylaştı bu derinliği...hepsi sağolsun.
Bir gün toplantıdan ayrılırken abim yeni gelmişti.."abi geç kaldın yaw" dedik gülerek, o da "ben sizin bıraktığınız yerden devralıyorum" demişti...şimdi sıra bizde, biz onun bıraktığı yerden devralalım çıkarsız gülücükleri, paylaşımı...hep kalbimizde olacaksın abim, Zagor'um...görüşmek üzere....
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanın çok kötü oldum.... ........

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eğlesin nur içinde yat abi keşke böyle olmasaydı
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işyerim urlada olduğu için son görevimize , tekrar görüşmek üzere son yolculuğuna uğurlamaya , korteje yetişemedim .

sevenin , dostun çoktu Ahmet abi , rahat uyu
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
minesurucukursu
Üye
Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan dediğin böyle bir şey bir varmış bir yokmuş misali.allah yakınlarına sevdiklerine sabır versin. mekanı cennet olsun........
Başa dön
minesurucukursu Çevrimdışı minesurucukursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olmak için çok uğraştım ama aksilikler bitmedi çok çok üzücü bi olay ama inanılmaz duygusal anlar allah rahmet eylesin nur içinde yatsın işaallah! seni çok özlicez abi! ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL... Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün sevenlerine baş sağlıği diliyorum tanımamama rağmen çok üzüldüm Üzgünüm
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md ye yakışacak bi kortej olmuş,eminim ki bu yolculukta çok ama çok mutlu olmuştur dostlarını yanında gördüğünde yukardan bakarken,hep üzülüyoruz fakat son yolculukta onu en güzel anlarında hatırlamak ve gülümsemek eminim ki onu da mutlu edecektir..sizleri üzgün görmek onu da mutsuz ediyordur son yolculuğunda.toprağı bol mekanı cennet olsun..unutmayın ki sewenler er yada geç birgün biyerlerde biaraya gelecektir...doğum ve ölüm gerçektir,gerisi yalan ve hayal,bu yalan ve hayal dünyada insanları kırmadan yaşamak mutlu olmaktır esas olan..şimdilik hoşçakal ZAGOR.. Üzgünüm
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflardan duyduğum acı tarif edilemez.Orada son yolculuğuna uğurlayanların acısını düşünemiyorum bile.Çok kötü oldum...
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal