Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 01.03.2007 - 13:15 Mesaj konusu: ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...
Abimiz Kardeşimiz Arkadaşımız Zagor Ahmet.
Seni çok defa İzmirden İstanbula yolcu ettik.Ve her defasında bildik ki geri gelecek o gülen yüzünle bize hayatı sevmeyi tekrar tekrar gösterecektin.
Şimdi seni son kez İstanbula yolcu ediyoruz canım Abim.Ve yine biliyoruz ki birdaha geri gelmeyeceksin.Seni bir daha uğurlayamayacak yada karşılayamayacağız.
Ama şunuda çok iyi biliyoruz ki sen kalbimizde sonsuza kadar yaşayacak ve gökyüzünden gülen yüzünü bize hep göstereceksin.
Uğurlar olsun Canım Abim.Birazcık olsun sana hakkımız geçtiyse sonuna kadar sana helaldir.
Yaklaşık 30 motosiklet ve 20 araç ile Bayraklı Adliyesinden Adnan Menderes Hava Alanına Kortejimiz...
NUR İÇİNDE YAT CANIM ABİM!!! _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 01.03.2007 - 13:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
evet bize yakışır şekilde sevgili zagor ahmet ağbimizi son yolculuğuna uğurladık.sen her zaman bizim kalbimizdesin zagor. mekanın cennet yattığın yer nur'la dolsun.seni çok seviyoruz.şimdilik hoşçakal _________________
Yattıgı yerde dinlensin zagor abim son yolculugunda böyle yanlız bırakılmaması gercekten cok duygulandırıcı olmuş.. _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Son yolculuğuna uğurlamak için yanındaydık Zagor.Yattığın yerde toprağın bol olsun.Kalbimizdesin.... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 01.03.2007 - 13:32 Mesaj konusu:
Biraz önce uğurladık Zagor'umuzu, gülen gözlerin arkasından ağlamak yakışmaz gibi geldi bana içime döktüm hepsini.. söylenecek hiçbir kelime ifade edemezdi üzüntümüzü, sevgimizi...Oradaki MD li olan olmayan dostlar gözleriyle konuştu, paylaştı bu derinliği...hepsi sağolsun.
Bir gün toplantıdan ayrılırken abim yeni gelmişti.."abi geç kaldın yaw" dedik gülerek, o da "ben sizin bıraktığınız yerden devralıyorum" demişti...şimdi sıra bizde, biz onun bıraktığı yerden devralalım çıkarsız gülücükleri, paylaşımı...hep kalbimizde olacaksın abim, Zagor'um...görüşmek üzere.... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 01.03.2007 - 13:54 Mesaj konusu:
orda olmak için çok uğraştım ama aksilikler bitmedi çok çok üzücü bi olay ama inanılmaz duygusal anlar allah rahmet eylesin nur içinde yatsın işaallah! seni çok özlicez abi! ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL... _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 01.03.2007 - 14:06 Mesaj konusu:
md ye yakışacak bi kortej olmuş,eminim ki bu yolculukta çok ama çok mutlu olmuştur dostlarını yanında gördüğünde yukardan bakarken,hep üzülüyoruz fakat son yolculukta onu en güzel anlarında hatırlamak ve gülümsemek eminim ki onu da mutlu edecektir..sizleri üzgün görmek onu da mutsuz ediyordur son yolculuğunda.toprağı bol mekanı cennet olsun..unutmayın ki sewenler er yada geç birgün biyerlerde biaraya gelecektir...doğum ve ölüm gerçektir,gerisi yalan ve hayal,bu yalan ve hayal dünyada insanları kırmadan yaşamak mutlu olmaktır esas olan..şimdilik hoşçakal ZAGOR.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız