Tarih: 01.03.2007 - 18:30 Mesaj konusu: 28 Şubat 2007 Avrupa Yakası toplantı fotoları
ewet arkadaşlar.baktım kimsenin avrupa toplantı resimleriğ topiğini açmaya niyeti yok,iş yine bana kaldı diyerek açtım topiği ..
bu seferki avrupa yakası toplantısı,oldukça katılımın fazla olduğu bir toplantı oldu...tabi HAKAN DİNÇERİN de aramıza katılması ile iyicene renklendi ortam......
yine neşeli,bol eğlenceli bir akşam daha geride kaldı....ama her nekadar de neşeli ve eğlenceli geçmiş olsada,ZAGOR abimizin haberi ile oluşan,kalplerdeki üzüntüyü,sıkıntıyı gideremedi.....
Tarih: 01.03.2007 - 18:39 Mesaj konusu:
hanı bu kadarmıydı yanı...fotolara daha çok ılgı beklıyoruz.. _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
HAKANRR, bende de epey bir resim var, ama akşam misafirim vardı, onlarla otururken koltukta sızmışım. İnşallah bu gece dans çıkışında eve gidebilirsem resimleri yükleyeceğim.
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 01.03.2007 - 22:07 Mesaj konusu:
bisey ogrenmek istiyorum avrupa yakasinda toplandiginiz yer neresi acaba ogrenebiliryim yada bulustugunuz bir zamanda birileriyle anlasip beni leveltten flan goturebilirlermi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız