Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28 Şubat 2007 Avrupa Yakası toplantı fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28 Şubat 2007 Avrupa Yakası toplantı fotoları

28 Şubat 2007 Avrupa Yakası toplantı fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 01.03.2007 - 18:30    Mesaj konusu: 28 Şubat 2007 Avrupa Yakası toplantı fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet arkadaşlar.baktım kimsenin avrupa toplantı resimleriğ topiğini açmaya niyeti yok,iş yine bana kaldı diyerek açtım topiği Gülümsüyorum Gülümsüyorum ..

bu seferki avrupa yakası toplantısı,oldukça katılımın fazla olduğu bir toplantı oldu...tabi HAKAN DİNÇERİN de aramıza katılması ile iyicene renklendi ortam......

yine neşeli,bol eğlenceli bir akşam daha geride kaldı....ama her nekadar de neşeli ve eğlenceli geçmiş olsada,ZAGOR abimizin haberi ile oluşan,kalplerdeki üzüntüyü,sıkıntıyı gideremedi.....

''SENİ UNUTMAYACAĞIZ ZAGOR........''

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gece eve vakitli gidebilirsem ve ders çıkışında çok yorgun olmazsam bendeki resimleri de ekleyeceğim.

Onurcum sen de olmasan kimse resimlere ilgi göstermeyecek Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 01.03.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş valla süper nice etkinliklere.... Alkışlıyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hanı bu kadarmıydı yanı...fotolara daha çok ılgı beklıyoruz..
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 01.03.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, abla haklısın valla.akşam yorgun olmasaydım ekleyecektim ama,elbiseleri bile zor çıkardım.bide akşam kendimi kasmaktan motorun arkasında hertarafım tutulmuş.biliyosun race makinalarda artçılığım acemilikten ibarettir Göz kırpıyorum

HAKANRR asıl resimler pasta-tutkunu şey Göz kırpıyorum hız-tutkunu nda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAKANRR, bende de epey bir resim var, ama akşam misafirim vardı, onlarla otururken koltukta sızmışım. İnşallah bu gece dans çıkışında eve gidebilirsem resimleri yükleyeceğim. Gülümsüyorum
Başa dön
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 01.03.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rıdvaaaaaaaaannn nerde benim çektiğim resimlerr Öfkeliyim

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 01.03.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten eğlenceli ve güzel bir toplaantı oldu birde zagor abimizin üzücü haberi yerine güzel haberi gelseydi......
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakıkaten cok oldu ama pasta için bnm gitmemımı bekledınız yaa su pastanın guselliğine bak Çok gülüyorum ama hakıkaten guselldii
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 01.03.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan o pastaya kalamadığıma nasılda yanıyorum ah ulan ahh hepinizi sevgiyle anıyorummmmm Üzgünüm
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 01.03.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisey ogrenmek istiyorum avrupa yakasinda toplandiginiz yer neresi acaba ogrenebiliryim yada bulustugunuz bir zamanda birileriyle anlasip beni leveltten flan goturebilirlermi
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabuto, bir dahai toplantıda anadolu yakası gene toplanıp gelir. Onlarla buluup gelebilirsin.
Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum gevezehanim, bende bekliyorum Göz kırpıyorum senin makinende baya bi fotojeniktim yoksa bana mı öyle geldi Delirdim Çok gülüyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tsquare
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/sisli

MesajTarih: 02.03.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,
Çok keyifli bir toplantı oldu...
Sevgili Hakandinçer, aramızda bulunmandan ve tanışmaktan büyük keyif aldık.. Gülümsüyorum

Bu arada Alpaslan abi seni yeniden görmek çok güzeldi... Çoook seviyorum Hep böyle olsun lütfen... Bravo

İşte fotolar...(malesef biraz bulanık çıkmış Ağlıyorum , şimdiden özür...)

tsquare Çevrimdışı tsquare Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neşeniz kaybolmasın....

rıdvancım şu gravatı verde bi gün fotoğraf çektiriyim çok güzell yaww Göz kırpıyorum

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal