Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "MD, Zagor'u son yolculuğuna uğurladı"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"MD, Zagor'u son yolculuğuna uğurladı"

"MD, Zagor'u son yolculuğuna uğurladı"
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:09    Mesaj konusu: "MD, Zagor'u son yolculuğuna uğurladı" Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD dostları, böyle haberler ve fotoğraflar koymak umarım bir daha yaşanmaz motor camiamızda Ağlıyorum
Zagor Ahmet dostumuzu son yolculuğuna uğurlamak için oldukça kalabalık motorcu dostları vardı..

Herkes çok üzgündü, üzgünüz..
Mekanı cennet olsun.
Tekrar tüm camia'nın başı sağolsun.

HIZ-TUTKUNU Rıdvan'ın "Zagor"un son yolculuğundan çektikleri.

En son MrEnduro tarafından 02.03.2007 - 18:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sogolsun...
Resimlerde katılan katılmayan tüm MD lilere teşekkür ederim...
Mekanı cennet olsun

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, izmir'den sonra bu görevi siz üstlendiniz.hepimiz için çok zor ve acı bir görevdi bu Üzgünüm umarım aynısını tekrar yaşamayız sevdiğimiz insanları kaybetmeyiz.ama ilahi takdir bu sırası gelen gidicek Ağlıyorum paylaşım için teşekkür ederim.

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alatamam üzüntümü.Yazacak kelime bulamıyorum.Mekanın cennet olsun Zagor.... Ağlıyorum Ağlıyorum
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

mekanı cenner olsun nur içinde yatsın Ağlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur içinde yatsın.. Çok üzücü gerçekten... Ağlıyorum Son olması dileğiyle... Ağlıyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum zagor Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş
(Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş)

Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu
Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana
Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın
Bana yürümeyi öğrettin yeniden
El ele ve daima ileriye
Bir gün.
Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile
Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız
Ve aynı yolda yürüdükçe
Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir
Ayrılsak bile kopamayız seninle arkadaş hoşçakal Çoook seviyorum zagor Çoook seviyorum

melike demirağ

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun kalbimizdesin zagor... Ağlıyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun aılesıne we arkadaslarına tanıdıklarına allahtan sabır dılıyorum Ağlıyorum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH birdaha böyle birşey göstermesin.....ZAGOR un mekanı cennet olsun dualarımız herzaman onunla......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi biri oldugu yüzüne vurmuş bi insanı kaybettik Allahım mekanı cennet olsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olup zagoru son yolculunda uğurlayan herkeze çok büyük saygı duydum hepiniz harikasınız Çoook seviyorum Alkışlıyorum mekanı cennet olsun..hakan başkan ,mehmettan burda yanında olmanız zagor için çok ii oldu sizi görüp hissetti bütün motor delisi ailesi olarak ona dua ediyoruz Ağlıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun .ailesine ve sevenlere sabırlar versin
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shadow1
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kosova prizren

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bytyn ailesi ve sevenlerin basi sag olson ve ayrica MD mekani cenet olsun
Başa dön
shadow1 Çevrimdışı shadow1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cokan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar hepimizin başı sağolsun..ne diyim çok üzüldüm.bende buradan takip edebiliyorum durumu yani katılamadım.
Başa dön
cokan Çevrimdışı cokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal