Tarih: 03.03.2007 - 00:30 Mesaj konusu:
Anadolu Sigorta , İsviçre Sigorta, HDI (İhlas) Sigorta motosikletlere kasko yapıyor.Başka yapan da vardır ama bildiklerim bunlar(Ray yapmıyor).
Motosikletinin bedelinin yaklaşık olarak %12-13 civarına tekabül eden kasko fiyatları var malesef , bu oran araba ve diğer taşıtlarda %5 civarıdır,riski fazla olduğu için yüksek.İlave olarak asla "tam kasko" yapmıyorlar ; mesela çalınma durumlarında %75'ini karşılıyorlar, ya da her kazada ilk 75 YTL gibi bir rakamdan muaf tutuyorlar kendilerini.
Ancak, yine de yaptırmakta fayda var,İstanbul gibi bir yerde hele...Internet sitelerinden acente telefonlarına/adreslerine ulaşabilirsin.
Not:Yol yardım teminatı yaptırmayı unutma,arıza/kazada ücretsiz çekici) _________________ Cycler in a cylinderic cyclon
Tarih: 03.03.2007 - 12:58 Mesaj konusu:
hocam bi sürü sigorta şirketi var.. bunuda burda topic diye açmasaydın kalabalık boşuna yani gerçi saygı duyuyorum.. paylaşmak istemişsin ama eh yakın sigorta şirketine git sonra başka bi tanesine git karşılaştır.. ahmet abi başka der mehmet abi başka der her acenta aynı değil bursadaki x sigorta ile istanbuldaki x arasında dağlar kadar fark var... bu arada çok geçmiş olsun tabi üzücü bi olay bi daha allah göstermesin.... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 03.03.2007 - 20:34 Mesaj konusu:
smoke-59 baba cogu sigorta sirketi yapmiyor . yapanlarda bazi seyleri yapmiyor . bunu motosiklet kullanna arkadaslardan baslarina gelen olaylarla berabe rne yaptiklarini ogrenek en mantiklisi herkes ayni soyleseydi zaten forumun bi anlami kalmazdi
Bu arada Cthulhu, ""Motosikletinin bedelinin yaklaşık olarak %12-13 civarına tekabül eden kasko fiyatları var"" demişsiniz.
2005'de banka kredisiyle satın aldığım fz6fazer'ıma;
İlk yıl 900 ytl (taksitle),
İkinci sene 800 ytl (taksitle ve bu sefer hasarsızlık indirimi de var)
Full kasko yapıldı. _________________ 2004-gs500-mavi
Benim cbr 125 anadolu sigorta tarafından sigortalı ama çalınma durumunda %25 kesinti var, ama onuda motorun bedelini %25 yüksek gösterirsen halletmiş olursun, ben öyle yaptım gerçi sigorta bedelini ne kadar etkiledi hatırlamıyorum ama öyle gözle görülür bir fark yoktu.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Birde www.motorsigortam.net bu sitedenyarım alabilirsin _________________ honda cbr125
35 bad 81
Koçalianz ı tavsiye edebilirim.Yangın,hırsızlık ve kazada,üstelik %100 ü için poliçe düzenleyebiliyor.Ben İzmir'de yaklaşık 1 senedir çalışıyorum ve yaramaz bir durum çıkmadı karşıma.Motosikletinin bedelini net olarak yazarsan ,karşına çıkıcak rakam konusunda yardımcı olabilirim.
bana yardım edebilirmisin.kawasaki er5 2005 model,7500 çıkıyor bedel.kasko sordum 1360 son dediler,uygun fiyata nasıl ve nerede yaptırabiliriz _________________ sıkıysa yakala......................................ER 5
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız