Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şimdi hangi motosikleti almalıyım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şimdi hangi motosikleti almalıyım

Şimdi hangi motosikleti almalıyım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.03.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Şimdi hangi motosikleti almalıyım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben daha önce kendi motosikletim 350 cc jawa vardı onu kullanıyodum 4 sene kadar kullandım sattım ybr 125 aldım şu an beni kesmiyor ama daha önce arkadaşlarımın 900 cc kawa kullandım yani tecrübem orta hangi motosikleti almalıyım tercihim süpersport
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 03.03.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda cbr 600RR tercih sebebidir... Göz kırpıyorum Delirdim Delirdim
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 03.03.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali abi. race motor istiyosan.zx6r al...er5 te iyi ama.biraz daha bekle onun yerine.bir fzr6 al.memnun kalırsın.yok oda beni aşmaz diyosan.zx10. Gülümsüyorum yada R1
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 03.03.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawaya bulasam Bravo suzuki gsx1000r yada respol 1000rr al bütcen varsa :-)simdiden hayırlı olsun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.03.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki er-5 al veya Honda Transalp 650 al.

Daha çok paran var ise Suzuki V strom 1000 al.. Varedero al.. Ühü.. motordan çok ne var. Sen paradan haber ver.

Hatta BMW 650 al, veya 1200 GS al.. Fenerliler bu işe bozulsalar da Delirdim
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.03.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tercihin supersport ise tabi 600cc'den kapıyı açmak lazım ama ER-5 te 200 km/h görebilen bir motosiklet,çok ta kullanışlı.
Biraz bütce hakkında da fikir vermelisin tabi Göz kırpıyorum
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 04.03.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bunu tartışmak boşa oluyor gidip üstüne bineceksin kendin karar verip alacaksın 600 cc lik japon motosikletlerinin birbirinden ayıran ufak tefek özellikler var burada bu tartışma olursa daha öncede olduğu gibi herkes kendi favorisindeki motosikleti önerecek Göz kırpıyorum bence en güzeli senin kararın her ne olursa olsun
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 04.03.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi bide butce kistasi var sen butce belirtseydin yada ne tarz bisey istedigini sana oneride bulunmak daha kolay olurdu Bravo
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.03.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslardan alınan ve sadece biraz heves atma için kullanılan makinaları tecrübe yerine koymayın gecmişte kullandığın java ve suanki ybr 125 sadece motosiklet tecrübeni geliştirmene yardımcı olmuştur! ama Racing VE motor farklı seylerdir! racing makina alt yapı oluşturcak makinaları kullanmış olman senin gelecekteki motorculuk hayatını yakından etkiyecektir!bence ER6 tarzı yada cbf600 TARZI MAKİNA ALMANDA FAYDA VAR racing için alt yapın olur..suan yok! tecrübe öyle emanet motorla 2-3 gün gezzmeyle kazanılmaz!! karar senin tabiki..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 04.03.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf500 en ideal orta sınıf araç Gülümsüyorum BEnce tabiki ama yine karar senin

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 04.03.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence senin için en iyisi 600f şimdiden hayırlı olsun....
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.03.2007 - 02:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin anlatmanla ne kadar tecrübe sahibi oldugunu anlayamayız.Ama bence gerçekten yeterli tecrübe sahibi biri olsan alıcagın makinayı bize sormazsın.Tecrübeyle motor tercihinede kendin karar verirsin,kullandıkça tarzın ortaya cıkar.Sen sport touring makinayla devam et süper sport sana fazla.Marka model silindir hacmi sana kalmış kapasitene göre seç.600cc SS bir motor şakaya gelicek bir motor değil en ufak hatayı affetmez....
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 04.03.2007 - 04:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim aklımda iki motor var hocam ikisi arasında seçim yapardım ben olsaydım zx6r yada cbr600rr ama benim için cbr600rr daha ağır basıyor...
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 04.03.2007 - 05:42    Mesaj konusu: Re: Şimdi hangi motosikleti almalıyım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paradiseeizmir demiş ki:
Arkadaşlar ben daha önce kendi motosikletim 350 cc jawa vardı onu kullanıyodum 4 sene kadar kullandım sattım ybr 125 aldım şu an beni kesmiyor ama daha önce arkadaşlarımın 900 cc kawa kullandım yani tecrübem orta hangi motosikleti almalıyım tercihim süpersport

Seceneklerini, butceni vs. yaz ki ona gore fikir verilebilsin. Yuzlerce motosiklet marka ve modeli var herkes kendi kafasina gore bir sey yazacaktir. Bosuna geyik muhabbeti olmasin...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.03.2007 - 07:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

500 cc java varsa onu al
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal