Tarih: 03.03.2007 - 21:22 Mesaj konusu: Şimdi hangi motosikleti almalıyım
Arkadaşlar ben daha önce kendi motosikletim 350 cc jawa vardı onu kullanıyodum 4 sene kadar kullandım sattım ybr 125 aldım şu an beni kesmiyor ama daha önce arkadaşlarımın 900 cc kawa kullandım yani tecrübem orta hangi motosikleti almalıyım tercihim süpersport _________________ pancar motoru
SATILIK 2008 MODEL YBR 125
http://www.sahibinden.com/2008_model_ybr_125WQQaXQQ7745327WQQpXQQdisplayitem
Honda cbr 600RR tercih sebebidir... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
ali abi. race motor istiyosan.zx6r al...er5 te iyi ama.biraz daha bekle onun yerine.bir fzr6 al.memnun kalırsın.yok oda beni aşmaz diyosan.zx10. yada R1 _________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
Tarih: 04.03.2007 - 00:10 Mesaj konusu:
Tercihin supersport ise tabi 600cc'den kapıyı açmak lazım ama ER-5 te 200 km/h görebilen bir motosiklet,çok ta kullanışlı.
Biraz bütce hakkında da fikir vermelisin tabi _________________ Cycler in a cylinderic cyclon
Tarih: 04.03.2007 - 00:15 Mesaj konusu:
bence bunu tartışmak boşa oluyor gidip üstüne bineceksin kendin karar verip alacaksın 600 cc lik japon motosikletlerinin birbirinden ayıran ufak tefek özellikler var burada bu tartışma olursa daha öncede olduğu gibi herkes kendi favorisindeki motosikleti önerecek bence en güzeli senin kararın her ne olursa olsun _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 04.03.2007 - 00:40 Mesaj konusu:
arkadaslardan alınan ve sadece biraz heves atma için kullanılan makinaları tecrübe yerine koymayın gecmişte kullandığın java ve suanki ybr 125 sadece motosiklet tecrübeni geliştirmene yardımcı olmuştur! ama Racing VE motor farklı seylerdir! racing makina alt yapı oluşturcak makinaları kullanmış olman senin gelecekteki motorculuk hayatını yakından etkiyecektir!bence ER6 tarzı yada cbf600 TARZI MAKİNA ALMANDA FAYDA VAR racing için alt yapın olur..suan yok! tecrübe öyle emanet motorla 2-3 gün gezzmeyle kazanılmaz!! karar senin tabiki.. _________________
Tarih: 04.03.2007 - 02:50 Mesaj konusu:
Senin anlatmanla ne kadar tecrübe sahibi oldugunu anlayamayız.Ama bence gerçekten yeterli tecrübe sahibi biri olsan alıcagın makinayı bize sormazsın.Tecrübeyle motor tercihinede kendin karar verirsin,kullandıkça tarzın ortaya cıkar.Sen sport touring makinayla devam et süper sport sana fazla.Marka model silindir hacmi sana kalmış kapasitene göre seç.600cc SS bir motor şakaya gelicek bir motor değil en ufak hatayı affetmez.... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Benim aklımda iki motor var hocam ikisi arasında seçim yapardım ben olsaydım zx6r yada cbr600rr ama benim için cbr600rr daha ağır basıyor... _________________ SONAX CAR CARE
Tarih: 04.03.2007 - 05:42 Mesaj konusu: Re: Şimdi hangi motosikleti almalıyım
paradiseeizmir demiş ki:
Arkadaşlar ben daha önce kendi motosikletim 350 cc jawa vardı onu kullanıyodum 4 sene kadar kullandım sattım ybr 125 aldım şu an beni kesmiyor ama daha önce arkadaşlarımın 900 cc kawa kullandım yani tecrübem orta hangi motosikleti almalıyım tercihim süpersport
Seceneklerini, butceni vs. yaz ki ona gore fikir verilebilsin. Yuzlerce motosiklet marka ve modeli var herkes kendi kafasina gore bir sey yazacaktir. Bosuna geyik muhabbeti olmasin... _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız