Kayıt: Feb 17, 2007 Mesajlar: 356 Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)
Tarih: 03.03.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
kigdrift, baba bence gerenk yok,yorma motoruda kendinide..hevesli olman güzel tabii,takdir ediyorum..zaten yeterli bi makina bence,4 yıl önce alanyada kiralamıştım canavar gibi çıktı 2kişi kaleye valla tık demedi..tek başımada 100km/h gördüm,tırstım fazla basamadım..dış,iç derken???
kigdrift, google dan bir arama yaptırırsan rahatlıkla modifiye parçalarına ulaşacaksın. Neler mi var ? Performans egzosu (yaklaşık 150- 200 Euro dan başlıyor) hava filitresi, büyük piston, büyük silindir ,performans kavrama sistemleri, amortisörler, büyük karbüratörler vs.vs.
Aklı başında bir modifikasyon için 1000- 1500 EURO civarında gözden çıkartman lazım ( Tabi bu sadece parça parası... Kargo, işçilik vs hariç) Karar senin _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
arkadaş motorun hızlanmasını istersen arka tekele bağlı makarıyı küçült hız artar beygir güçü azalır ama makarayı büyütürsen beygir gücü artar
hızı düşer
hade kolay gelsin kardeşşşşşşşşş umarım işine yarar
motorun sukutır miş bek model takılmıyorum daha büyük karbüratör tak içeriye giren benzin fazla olacağindan daha fazla hız alaçaksın amagüçün artma olasılığı ona bağlı olarak artması lazım bide arkadaş bide daharahat nefes vereçek bir eğzos borusu takarsan faydasını görürüsün ama dikatli ol fazla ses =trafik polisi bi dahaki sefere motorun resmini koy daha çok yardımcı oluruz motorunu pek çıkaramadım umarım yardımcı ola bilmişimdir
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
türkiyede kim nitro bulmuş dostum ben aradığım parçayı zor tamirciden alıyom o nasıl bulsun mucitin@hotmail.com
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 05.07.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
bende de activa var gayet iyi ama debriyaj bitmek üzere yaptırmışken iyi bişey yaptırsamda biraz güç mü arttırsam diyer düşünüyorum da kavramalar ne ye mal olur acaba _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
bu topic in sonu hayri halamet degil ama hadi bakalım hayırlısı ...
arkadasım 100 lük makina nın nesini güçlendircen tamam anlıyorum ama sen istedigin kadar bişiler yap ama aynı tas aynı hamam misali olacak 2-3 ps çok bişey farkettirmez parana yazık _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
GhostEnduro, serkan_yenidunya, 100 cc lik makinaya ne yapabilrisn ki eğer sana az geliyosa dah yüksek cc li bi maikna al kendine _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 07.07.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
önce merkez camiinin hocası tarafından okunmuş 1 bardak su depo üzerine konulur , şaka bir yana bu topik hortlamış bilginize, 100 cc BWS yi güçlendirmek için satıp büyük hacimli bir motosiklet almak gerekir, mucitin, arkadaşın dediği gibi fazla benzin gönderirsen zengin karışım elde edersin ama bu sana sadece yakıt sarfiyatı sağlar, egzostu açtırırsın fazla hava çıkışı olacağı için fazla hava girişi olur bu da benzin hava karışım dengesini bozacağından kuru gürültü ve eksi performans elde edersin. küçük hacimli motoru olan her arkadaşıma söylüyorum, motorunuz ancak sabırla hızlanır, satıp büyük motosiklet alacaksınız,maddi imkanlarla alakalı olduğunu ben de çok iyi biliyorum çünkü 8 yıl bindim 125 cc ye, şimdi nerede o eski günler diyorum, motorum 28 gündür serviste yatak sardı ve krank değişecek 2400 ytl ye büyük motorun ne gibi sıkıntıları oluyor tahmin edin, bana bişey olmaz ben iyi bakarım demeyin aynı şeyleri ben de söylüyordum. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız