Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ekamba ve r1avcısı (nosscuya hitafen)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ekamba ve r1avcısı (nosscuya hitafen)

ekamba ve r1avcısı (nosscuya hitafen)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.03.2007 - 15:35    Mesaj konusu: ekamba ve r1avcısı (nosscuya hitafen) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,sevdiğim arkadaşlardan bazıları rr900 le kalkmış we geçilmişin diye kızdırıp duruyorlar,bende videoları bi koyayım görün istedim Gülümsüyorum şimdi kızdıran olacaktır mutlaka 900rr ile mi kalkıyorsun yada sen anca rr900le kalkarsın gibilerden falan diye,fakat bu videolar tamamen kendi aramızda çekilmiş olup 1 yıl ewwel de md ye yayınlanmıştır.yinede eski hatıraları canlandırmak istedim Göz kırpıyorum bu arada nosscu kardeşim bak bakalım geçilmişimmi puahahahahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum http://www.youtube.com/watch?v=y-0CXL8Auw8
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıp gerçekten ayıp Üzgünüm ..... adam 2006 R1 ile 98 900RR ı yedim diye havalara giriyo kasılıyo ne diyim yazık Üzgünüm ... bugunleride gördüm yaa ... bende R1 ile ne bilimm zx 10 gixxer yada 1000RR kalkıyo sandım ... Gülümsüyorum

neysee kulvarını belli ettin sonunda .... berhan haklıymışş Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derek20
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbıl abı tebrikler abıcım işte yamaha işte r1 işte kanıt dıosun Gülümsüyorum) saygılarımla abi soma grubuna sevgıler saygılar
Başa dön
derek20 Çevrimdışı derek20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gel dostum ben 600 CC ile kapışmaya hazırlım seninle istediğin zaman ve istediğin yerde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yosunn
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERbil Canım Harikasın Göz kırpıyorum Çoook seviyorum
Başa dön
yosunn Çevrimdışı yosunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum :d :d :d

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35 demiş ki:
Gel dostum ben 600 CC ile kapışmaya hazırlım seninle istediğin zaman ve istediğin yerde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yaa bırak berhan kardeşim seninle sıkabilirmi o yaa hiçç.. onun işi leşlerleee... ama inanıyorumki sen onu 600cc ile bile yersinn ...... yaa bide erbilin gözünü pis korkutmuşsun berhan okadar çağırdın korkusundan gelemiyor ... erbil erkeksen motoruna ve kendine güveniyorsan berhanlaa kalksana... videoyada çekin koyun izleyelim ... ama SIKARRRRRR

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

derek20, DoGaN_FaLcOn, SİZ NEYİ tebrik ediyorsunuz bi baksanıza motorların marka ve modellerine ezbere yorum yapıyorsunuzz adamın altında 2006 R1 var bide kalktığı motora bakın 900RR

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, adamın üstüne gitmeyin abi bu kadar yazık Çok gülüyorum
bırakın eylensin Çok gülüyorum 98liklerle

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aboooooovvv bu topic fenaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
emincim, erbil in niyeti farklı videoyu koymasındaki..

arkadaş diğer videolar gelecek uploadta Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

900rr'ın hiç kapışıyo gibi bir durumu yoktu..adam geldi gayet sakin bir şekilde durdu.. ama öncesini bilemem... Gülümsüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin sen bu kafayla gittiğin sürece hiç bir zmn gerçek dostun kalmayacak etrafında,,emin beni kaybettin,hoşçakal sana,,bi açıklama getireyim yarışçı ve dragçı kesinlikle değilim,,ilk defa ölesine kalktık okadar,çünkü motorumu seviyorum we ezmem Bravo burdaki video da ve rr900le kalktığım arkadaş can ciğer dostumdur.rencide etmeden yazarsanız sevinirim Göz kırpıyorum dragon35 dostum havalar bi düzelsin gelirim Göz kırpıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bu arada dostumm,900RR stop etmiş öle diyorr Çok gülüyorum Çok gülüyorum etmese geçecek yaniii

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn demiş ki:
deliemin, adamın üstüne gitmeyin abi bu kadar yazık Çok gülüyorum
bırakın eylensin Çok gülüyorum 98liklerle

kardeşim kusura bakma ilk yorumunu farklı algılamışım haklısın eylensin arkadaş 98 liklere... zaten anca onlarla kapışır örneği berhan Delirdim

choconut, o 900 RR ın sürücüsünun adı talat çok iyi biri ... daha öncesinde erbili geçiyor bu sanırım 3. kalkış

eee Litrelik makinalarla kalkmayı Gözü yemediği için kendini bunlara vermiş...

bakalım fuara gelicekmiş ama ben hala inanmıyorum ozaman ifadesini alıcazz Gebze askeriye önunde tabi gelirseee ... SIKARRRRRR

eminatar@hotmail.com
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

erbil bu videodan ben birşey anlamdımki biri geçti biri geçemeden durdu neden olay nedir ben hala fıraznsız kaldım bu duruma
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, madem motoruna kıyamıyorsun ne işin var dragla ... git evinde örgü ör .... ben motoruma okadar para veriyorsam o verdiğim paranın hakkını alırım geç bu ayaklarıı .. daha 2 gün önce yok alırım asarım geçerim diye benmi sıkıyordumm

eminatar@hotmail.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal