Arkadaşlar 11 Mart olarak düzenlediğimiz Söke gezimiz havanın yağmurlu olacağının kesinleşmesi sebebiyle önümüzdeki hafta yani 18 Mart 2007 Pazar günü aynı şartlar geçerli olarak ertelenmiştir.Altta yazılı olan ilk duyurunun tarihleri değiştirilmiş olarak geçerliliği devam etmektedir.
Sevgili Arkadaşlarım;
İki haftadır gezi yapmıyoruz ve öyle sanıyorum ki herkes en az benim kadar bunun özlemiyle yanıp tutuşuyor
Geziye bu kadar ara verdikten sonra inanıyorum ki oldukca yoğun bir katılımın olacağı zevkli bir hafta sonu olacak
Ayrıca bu hafta sonu herkes aynanın karşısında biraz daha fazla süslenip gelsin çünkü bu gezimizde televizyona çıkıyoruz.İstanbulda motosiklet üzerine yeni bir program kurulmuş durumda ve gösterime konacak ilk programda bizim bu gezimizde kayda alınacak fotoğraf ve videolar gösterilecek.
Her zamanki buluşma noktamız olan Lozan meydanında toplanıp sahil yolundan Güzelbahçeye gideceğiz.Burada ballı kaymaklı kahvaltımızı yapıp Seferihisar,Gümüldür ve Ahmetbeyli nin deniz ve doğa manzaralı keyifli virajlarından geçeceğiz.Kuşadasında birkaç saat serbest gezdikten Davutlar istikametinden Söke ye ulaşacağız.Zamanımızın yetmesi durumunda Söke alışveriş merkezlerinde de biraz alışveriş imkanı yarattıktan sonra Ortaklarda enfes bir çöp şiş ziyafetiyle otobandan dönerek gezimizi bitireceğiz.
Etkinlik:Seferihisar-Kuşadası-Söke-Ortaklar Gezisi
Etkinlik Tarihi:18 Mart 2007 Pazar
Toplanma Yeri : Lozan Meydanı Atatürk Lisesi Kapısı Önü
Toplanma Saati:10:30
Hareket Saati:11:00
Güzergah:Sahil yolundan Güzelbahçe-Seferihisar-Gümüldür-Ahmetbeyli-Kuşadası-Söke-Ortaklar. Dönüşte Otobandan İzmir.
*Sürücü yada artcı farketmeksizin kasksız ve montsuz gelmek
*Seyir sırasında yolkaptanını geçmek yada artcının arkasında kalmak
*Yol durumuna göre belirlenecek gidiş düzenine yada işaretlerle komuta edilecek gidiş şekline uymamak
*Toplu seyir sırasında grubu tehlikeliye sokacak akrobasi hareketler yapmak
*Benzin deposu boş olarak gelmek YASAKTIR!!!
Arkadaşlar tekrar ediyorum ki bu gezimiz baştan sonra çekime alınacak ve televizyonda gösterilecek. Bu yüzden lütfen MD ye yakışır şekilde kalabalık olalım ve kurallara tam anlamıyla uyalım.MotorDelisinin gezileri nasıl olurmuş herkese gösterelim.
Ayrıca geçen hafta aldığımız viraj eğitimini bu gezimizde uygulayıp aynı çizgide arka arkaya gidip bu gezimizden çok daha fazla keyif alalım.
Eeee kimler Televizyona çıkıp Artist olmak ister bakalım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 12.03.2007 - 18:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi
Tarih: 05.03.2007 - 18:54 Mesaj konusu:
işte harika bir MD etkinliği daha..
Güzergah çok güzel manzaralar içeriyor..
Ahmetbeyli'nin kaliteli asvaltı,tatlı virajları ve yol boyunca görebilecegimiz nefis deniz manzarası..
Bu gezi kaçmaz...
O gün orda olacagız... _________________
ben de geliyorum , çok güzel bir güzergah ve üzüntülü günlerden sonra tekrar bir arada aynı ruhla bişeyler yapmayı özledim _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
arkadaşlar mrb;
uzun zamandır forumu takip ediorum. aslen sökeliyim ama okuma nedeniyle izmirde bulunuorum. bundan önce vespaclub üyesiydim ancak motorumu büyüttüm ve şu an bi grup arıorum bu gezinin ii başlangıç olacağını düşünüorum eğer kabul ederseniz pazar günü bende gelmekten büyük zevk duyarım.
İşte bu yaa; çoook keyifli bi haftasonu olucak inşallah yine....Tabi ki ben de geliyorum, Ahmetbeyli virajlarında adrenalin de yaşarız üstelik biraz......Özlemiştim o yolu..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız