Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Mart İZMİR MD Gümüldür-Kuşadası-Söke gezisi !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Mart İZMİR MD Gümüldür-Kuşadası-Söke gezisi !

18 Mart İZMİR MD Gümüldür-Kuşadası-Söke gezisi !
Sayfa 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.03.2007 - 18:33    Mesaj konusu: 18 Mart İZMİR MD Gümüldür-Kuşadası-Söke gezisi ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 11 Mart olarak düzenlediğimiz Söke gezimiz havanın yağmurlu olacağının kesinleşmesi sebebiyle önümüzdeki hafta yani 18 Mart 2007 Pazar günü aynı şartlar geçerli olarak ertelenmiştir.Altta yazılı olan ilk duyurunun tarihleri değiştirilmiş olarak geçerliliği devam etmektedir.

Sevgili Arkadaşlarım;

İki haftadır gezi yapmıyoruz ve öyle sanıyorum ki herkes en az benim kadar bunun özlemiyle yanıp tutuşuyor Gülümsüyorum

Geziye bu kadar ara verdikten sonra inanıyorum ki oldukca yoğun bir katılımın olacağı zevkli bir hafta sonu olacak Bravo

Ayrıca bu hafta sonu herkes aynanın karşısında biraz daha fazla süslenip gelsin çünkü bu gezimizde televizyona çıkıyoruz.İstanbulda motosiklet üzerine yeni bir program kurulmuş durumda ve gösterime konacak ilk programda bizim bu gezimizde kayda alınacak fotoğraf ve videolar gösterilecek.

Her zamanki buluşma noktamız olan Lozan meydanında toplanıp sahil yolundan Güzelbahçeye gideceğiz.Burada ballı kaymaklı kahvaltımızı yapıp Seferihisar,Gümüldür ve Ahmetbeyli nin deniz ve doğa manzaralı keyifli virajlarından geçeceğiz.Kuşadasında birkaç saat serbest gezdikten Davutlar istikametinden Söke ye ulaşacağız.Zamanımızın yetmesi durumunda Söke alışveriş merkezlerinde de biraz alışveriş imkanı yarattıktan sonra Ortaklarda enfes bir çöp şiş ziyafetiyle otobandan dönerek gezimizi bitireceğiz.

Etkinlik:Seferihisar-Kuşadası-Söke-Ortaklar Gezisi
Etkinlik Tarihi:18 Mart 2007 Pazar
Toplanma Yeri : Lozan Meydanı Atatürk Lisesi Kapısı Önü
Toplanma Saati:10:30
Hareket Saati:11:00
Güzergah:Sahil yolundan Güzelbahçe-Seferihisar-Gümüldür-Ahmetbeyli-Kuşadası-Söke-Ortaklar. Dönüşte Otobandan İzmir.

Herzaman Uyguladığımız Gezi Kurallarımız Geçerlidir.

*Sürücü yada artcı farketmeksizin kasksız ve montsuz gelmek
*Seyir sırasında yolkaptanını geçmek yada artcının arkasında kalmak
*Yol durumuna göre belirlenecek gidiş düzenine yada işaretlerle komuta edilecek gidiş şekline uymamak
*Toplu seyir sırasında grubu tehlikeliye sokacak akrobasi hareketler yapmak
*Benzin deposu boş olarak gelmek YASAKTIR!!!

Arkadaşlar tekrar ediyorum ki bu gezimiz baştan sonra çekime alınacak ve televizyonda gösterilecek. Bu yüzden lütfen MD ye yakışır şekilde kalabalık olalım ve kurallara tam anlamıyla uyalım.MotorDelisinin gezileri nasıl olurmuş herkese gösterelim.

Ayrıca geçen hafta aldığımız viraj eğitimini bu gezimizde uygulayıp aynı çizgide arka arkaya gidip bu gezimizden çok daha fazla keyif alalım.

Eeee kimler Televizyona çıkıp Artist olmak ister bakalım Şok oldum Çok gülüyorum

En son HalilRR tarafından 12.03.2007 - 18:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
suzuki_semih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bennnn geliyorum Alkışlıyorum hemde yeni ybr em ile..ehliyetim yok ama olsun Delirdim işin zevki o
Başa dön
suzuki_semih Çevrimdışı suzuki_semih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.03.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte harika bir MD etkinliği daha..
Güzergah çok güzel manzaralar içeriyor..
Ahmetbeyli'nin kaliteli asvaltı,tatlı virajları ve yol boyunca görebilecegimiz nefis deniz manzarası..
Bu gezi kaçmaz...
O gün orda olacagız...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.03.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer bir mani olmazsa buluşma saatinde orada olucam
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 05.03.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, şimdi biz kuşadasından katılsak geziye bi mahsuru varmıdır bizi kameraya almassan gelmeyiz ama
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de geliyorum Bravo , çok güzel bir güzergah ve üzüntülü günlerden sonra tekrar bir arada aynı ruhla bişeyler yapmayı özledim
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 05.03.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten çok iyi düşün müşsünüz aga ???
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.03.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, bende gelmek istiyorum ama benim scooter 150 cc öncülük yaparsam gelirim Dil çıkarıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 05.03.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah nasıp eder benım makına gelırse aranızda olacagımdan emın olabılırsınız Gülümsüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kamberhan
Üye
Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah nasip ederse bende gelmek isterim!!!saygılar..
Başa dön
kamberhan Çevrimdışı kamberhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 05.03.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gezi olacağına eminim, yollara düşülsün hadin galiiii Çok gülüyorum
galoo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar mrb;
uzun zamandır forumu takip ediorum. aslen sökeliyim ama okuma nedeniyle izmirde bulunuorum. bundan önce vespaclub üyesiydim ancak motorumu büyüttüm ve şu an bi grup arıorum bu gezinin ii başlangıç olacağını düşünüorum eğer kabul ederseniz pazar günü bende gelmekten büyük zevk duyarım.
Başa dön
galoo Çevrimdışı galoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 05.03.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bu yaa; çoook keyifli bi haftasonu olucak inşallah yine....Tabi ki ben de geliyorum, Ahmetbeyli virajlarında adrenalin de yaşarız üstelik biraz......Özlemiştim o yolu.....
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 05.03.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelcem ama en arkadan gelcem Dil çıkarıyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.03.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

galoo, kabul etmekde lafmı?
Sizide aramızda görmek bize mutluluk verecektir..
Geldiğinizde kendinizi tanıtmanız yeter..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Sonraki
1. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal