Tarih: 05.03.2007 - 18:36 Mesaj konusu: 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz..
Arkadaşlar 18 Mart pazar günü yaklaşıyor, Motordelisi istanbul organizatörleri olarak gevezehanım, Mrenduro ve ben bir organizasyon yapalım istedik, Çanakkaleli Md dostlarımızdan bize yardımcı olmalarını isteyecegiz, 17 mart cumartesi günü Deniz otobüsüyle 07.00 de biniyoruz ve bandırmaya geçiyoruz, deniz otobüsünden indikten sonra 2 saat sonra çanakkale'de olmuş oluruz diye düşünüyoruz. Geziyi feribotla yapmamızın nedeni ufak cc motorlarında bu geziye katılma ihtimallerinin yüksek olmasındandır.
Ve pazargünü 20.30 feribotuyla geriye dönüyoruz çanakkale'den çıkış saatımız 17.00 olacaktır tüm etkınlıklere katılmak acısından etkinlik çizelgesini aşagıya ekledık....
Şimdi tek sorunumuz kalıyor gerıye çanakkale'li arkadaşlarımızdan bize pansiyon hotel bulmaları, ama uygun rakamlara temiz olan bir yer ayarlamalari, tabii bunu ayarlarken gerekırse hotel pansiyon vb. tavsıye bile edebılırler, telefonunu verebılırler gerekenı biz konuşur ve çözüme baglarız....
Çanakkalede bizi bir md üyesi karşılar sanıyoruz, ayarladıgımız hoteli bize gösterecek ve Şehitler abidesini cumartesi bize gezdirecek erken saatlerde çanakkalede olacagımız için baya yer gezeriz diye düşünüyoruz...17.03.2007 cumartesi tarihi yerleri gezecegiz... pazar günü sadece törenlere katılacagız...
Deniz otobüsü biletlerini herkes kendisi alacaktır, gidiş dönüş olmak üzere bu geziye katılacak olan arkadaşlar bize en geç 14 mart 2007 tarihine kadar gelip gelmeyeceklerını bıldırırlerse 1 gecelık konaklama yapacagımız için yer sorunu yaşamayalım....
18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI
1.ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ KONSERİ 16 MART 2006 90. YIL GÖSTERİ MERKEZİ 20.00
2.ÇELENK SUNMA TÖRENİ 18 MART 2006 ÇANAKKALE CUMHURİYET MEYDANI 09.00
3.RESMİ GEÇİT TÖRENİ 18 MART 2006 18 MART STADYUMU 10.00
4. TÜRK YILDIZLARI GÖSTERİSİ 18 MART 2006 KORDON 13.00
5.MEHTERAN BÖLÜĞÜ GÖSTERİSİ 18 MART 2006 CUMHURİYET MEY. 16.00
İdo deniz otobüsü fiyat listesinde motorsiklet 35ytl dir artçi için 14ytl daha para alınmaktadır...
Bana mezar34@hotmail.com adresinden ulaşa bilirsiniz veya 0.532.3668388-0.544.6688388-0.5557424204 numaralardan ulaşabilirsiniz
08.03.2007 son eklenenler...
Evet gelecek arkadaşlar kesın cevap sadece isim soyad yazalım otel bulduk deniz otobüsü bıletlerı gidiş dönüş bir kişi alacagından tam rakamı alta yazıyorum... evet gelecekler tutar aşagıda
Deniz otobüsü gidiş-geliş motor+sürücüsü = 70 ytl artçı için= 14ytl
Güzelyalıda kalacagımız otel akşam yemegi+gecelık konaklama+kalvaltı = kişi başı 35 ytl dir...
Ozan otel kişi başı 35 ytl.Güzelyalı’da.Kliması Televizyonu var Banyosu diğerlerinden daha iyi.Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriyor. Otoparkı ve gece bekçisi var..
Otel sahibinin hesabı...
Hesap no: OSMAN OZAN Çanakkale Yapı Kredi Bankası 477 no lo hesap
(Edit : Freewing ) İrtibat telefonları :0 286 232 80 21 / 232 80 66 / 232 86 23 Fax : 0 286 232 80 66 (Banka işlemleri için de gerekli bilgileri alabilirsiniz.)
pazartesi son gün arkadaşlar otel için herkes ido biletini kendı alıyor
17 mart 2007 cumartesi sabahı 07.00 gidiş
18 mart 2007 pazar akşamı 20.30 geliş
En son mezar tarafından 08.03.2007 - 16:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Tarih: 05.03.2007 - 19:13 Mesaj konusu:
Güzel bir organizasyon olacak
Hadi Vatan Millet Çanakkale _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 05.03.2007 - 19:28 Mesaj konusu:
Evet sonunda beklenen konu açıldı.
Çanakkale merkezde olsaydım seve seve kalacak yer araştırması yapardım ama maalesef çanakkale nin ilçesindeyim ve de çalışıyorum. Yalnız duyumlarıma göre Merkez de otel ve pansiyonlar şimdiden dolmuş rezervasyon yapılmış. Sanırım merkeze yaklaşık 10km mesafede bulunan Güzelyalı da henüz boş olan bir kaç otel ve pansiyon varmış.
Her ne kadar merkezde olmasam da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım... _________________
Arbeit Macht Frei
En son On7_li tarafından 05.03.2007 - 19:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mezar burak kardeşim burdan tem'den silivri tekirdağ keşan felan geze geze gitseydik daha güzel olmazmıydı bana sorarsan daha keyifli olur diyorum ama farketmez benim için sadece bir fikir _________________ WYLDSTAR 1600 custommotoriders.com
Ynsan karakterini, bir ortama girdi?inde de?il ?ykarken g?sterir ve bir insany ancak yollaryn ayryldy?ynda %100 tanyyabilirsin
Tarih: 05.03.2007 - 19:34 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
On7_li, 10 km biz İstanbullula riçin mesafe değil. Sen düzgün bir yerler bak bakalım bizim için
gevezehanim;
O zaman acilen istanbul listesi lazım. Gelecek kişi sayısına vede otelde pansiyonda kalmak isteyenlerin sayısına göre yer kalan otel veya pansiyonlarda ona göre rezervasyon yaptırırız. _________________
Tarih: 05.03.2007 - 19:49 Mesaj konusu:
Hemen bir ön araştırma yapacak olursak;
Çanakkale merkezdeki otellerde yer kalmamış olabileceğini göz önünde bulundurup Çanakkale merkez dışındaki otellere yer sorabiliriz...
ben solo olarak katılacağım sanırım Silivri'den sabah erkençıkacağım arkadaşlarla orada sizi bulacağım . düşüncem şimdilik böyle
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ARZU birde aklıma senin turizm işinden tanıdığını ( yada öyle söylediğini hatırladığım) Ahmet Abi geldi (VAP53)ikitekerden orada otel işletmeciliği yapıyordu sanırım. Kendi otelinde yer olmasa da diğer yerler için yardımcı olur mu ?? motorculuk adına bizde onu yardımları için _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 05.03.2007 - 19:58 Mesaj konusu:
Bu yaz Çanakkale'ye gittiğimizde Cihan nickli arkadaşımız bize kalacak yer konusunda yardımcı olmuştu sağolsun.
Kendisi Kredi Yurtlar kurumunda çalışıyor, çok cüzi bir rakama bize yer ayarlamıştı (geceliği 3 ytl gibi)
Bence kendisiyle bir görüşün - Cihan Arslan :0555 579 95 46
Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi yolculuklar.. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Bir terslik olmazsa ben de oradayım. Merkezdeki otellerin rezervasyonları dolmuş durumda. Mezar'la beraber bir kaç yer araştırması yaptık, kesin sonucu kendisi bildirecektir. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız