Tarih: 05.03.2007 - 23:13 Mesaj konusu: Korumaları hallettim ama kask lazım daha...
motora korumasız binmek olmaz.bu yüzden dün koruma işini de hallettim hem eşim hemde kendim için.toplamda 450 euro tuttu.
tank pad ve benim dizliğim
ama sanırım bu dizliği geri verip eşimin dizliğinden alıcam.bunun alt kısmı uzun gibi geliyo bana.sanırım daha iyi olacak.
eşimin dizliği
sırasıyla belliğim, eldivenim ve eşimin eldiveni
eşimin montu(4 mevsim-içi çıkan,5 koruma)
benim montum(4 mevsim-içi çıkan-5 koruma)
beni tek düşündüren 2 dizlikte de resimdeki gibi bir vidanın olması.artçı neyse de benim dizlik motoru çizer diye endişeleniyorum.sizin bunun için bir öneriniz var mı?
bir de ben belliği farklı bir amaç için kullanıcam.benim karnım bayaa bir ameliyatlı olduğu için dün aklıma geldi, denedim, rahatsızlık vermedi oturuşa göre, belliği normal değil karında kullanıcam.karnım için sert bir koruma gibi düşündüm yani.
şimdi sırada kasklar var ama onlar için halen araştırıyorum.
seçeneklerim nolan n61-n62 yada laser'in muadil bir kaskı(bu kasklar fiyat olarak 100-115 euro seviyesinde)
onu ne zaman halledicem bakalım.iyice açıldık bu ara çünkü...
düşündüğüm kasklar ise şunlar
kask olarak seçtiğim 1 2 model var.
Nolan'lar benim tercihlerim, laser ler desenlerinden dolayı eşimin çok beğendiği kasklar.sizin bu kasklar hakkındaki fikriniz nedir?
bir de genelde laser bana iyi denmesine rağmen(nolanla aynı deniliyo) bana önceden ginger "dükkanda elime alıp baktım, burun üstü parçası elimde kalıverdi" dedi laser için.sizce laser gerçekten bu kadar dayanıksız mı yoksa o arkadaşımın şanssızlığı mı?
siz nolan ve laser arasında hangi tercihte bulunurdunuz?
sizin de fikrinizi almak istedim...
1- NOLAN NOLAN N61 GRAFIC 55 KASK - 99 euro
2-NOLAN N62 GRAFIC 05 KASK - 107 euro
resmini sadece bu sitede buldum, google da bile n62 diye bişey çıkmadı.
http://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=CatSel,60
adresine girip nolan kasklarda n62 grafic diye bakabilirsiniz(kırmızı olan).
3-Lazer LZ6 Katana Kask - 180 ytl
4-Lazer LZ6 Speeddog Kask - 180 ytl
5-Lazer LZ6 Devil Kask - 180 ytl
son olarak sanırım laserin distribütörü kızıltoprak özen motor ama orası pek meşhur bir yer değil müşteri memnuniyeti bakımından.anadolu yakasında laser kask çeşitlerini görebileceğim uygun fiyatlı başka nereler var biliyormusunuz?
Tarih: 05.03.2007 - 23:31 Mesaj konusu:
valla hocam süpersin koruma işine bu denli özen gösteren birini tebrik etmeli resimler açıklamalar.. süper..
Kask konusunda shark'lara bak birde.. libadiyede yıldız motor var yamaha onlarda uygun var die duydum. Kalitesine göre gayet iyi onlar.. fiyatların uygun olma sebebi ise yolda tır mı ne devrilmiş sigortalı mallar malum uygun fiyattan veriyolarmış bende başkasının yalancısıyım. Ama şu modeller arasında pek tavsiyede bulunamıcam. Nolan kullandım emanetende olsa bi süre ve rahatsız lazerler ise o paralar etmez gibi geliyo bana.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 05.03.2007 - 23:36 Mesaj konusu:
bu yıldız motorun telefonu var mı sizde acaba?bir arayıp sormak lazım ama nette bir bilgi bulamadım ben yıldız motor diye aratınca
shark ı biliyorum ama bana pahalı geldiği için onu hesaba katmamıştım.
Tarih: 05.03.2007 - 23:45 Mesaj konusu:
YILDIZ TİC. KOLL. ŞTİ.
İSTANBUL
ÇAMLICA
0216 523 37 37
nolana rahatsız dedim ya aslında suomy kullanmaya başladıktan sonra anladım. İnsan daha iyi kullanmadan anlayamıyo kullandığının nası olduğunu. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 05.03.2007 - 23:47 Mesaj konusu:
Nolan ve X-Lite aynı firmanın.Ben olsam ikisinden birini tercih ederim.Mototal'da var,diger korumalarında güzel şeçim olmuş,işallah hiçbir zaman işe yaramazlar.Güle güle kullan _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 06.03.2007 - 00:17 Mesaj konusu:
ya hazır konu açılmışken ve de muhabbet varken. baktım ilgileniosunuz. beni de görün arada
ama bana akıl vermeyin. anlaştık mı akıl istemiorum.
siz en iyisini bilirsiniz
rica etsem bir takım korumalıkda bana alır mısınız?
kaskım var. kask için zahmet etmeyin _________________ ölümden ba?kasy gerçekten ama gerçekten yalan !!!
ben nolan n61 kullanıyorum. kask biraz sıkıyo kafamı ama özellikle kışın soğuğu hiç hissettirmiyo.bakalım yazın nasıl olcak.onu mereka ediyom şimdiden.tavsiye ederim
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 06.03.2007 - 00:44 Mesaj konusu:
bende de n61 var kazada korudu baya 2 kazada da kafamı ona borçluyum sağlam kask ama 130 dan sonra artçı pozisyonundanmı yoksa yetersizmi beynınde filler .........iyoo:) madem bu kadar özeiyorsun korumaya bence bu resımlerden daha iyisini al derim _________________ hayal mayayel ben memnunum
Tarih: 06.03.2007 - 09:43 Mesaj konusu:
evet arkadaşlar özeniyorum ama para bitti yaw.yani kask için taksitli 200 den yukarı çıkamam valla.ben herseyi 2 adet alıyorum birde, eşim için ve kendim için.o yüzden açılamıyorum.ve kabaca yaptığım araştırmalarda fiyatın korumadan ziyade aksesuar ve ergonomi ye gittiğini öğrendim, yani koruma yuzdesi arasında %10-15 fark vardır en fazla dedi tanıdıklarım, sen parayı kumaşın kalitesine, hava delikerine, içi çıkar çıkmaz olayına ve desene veriyorsun aslında dendi.
o yüzden koruma işini 120 km max hızı olan motorumda bu kaskların hepsinin yapacağını sanıyorum.yanılıyormuyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız