Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Korumaları hallettim ama kask lazım daha...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Korumaları hallettim ama kask lazım daha...

Korumaları hallettim ama kask lazım daha...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Luxor
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Korumaları hallettim ama kask lazım daha... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora korumasız binmek olmaz.bu yüzden dün koruma işini de hallettim hem eşim hemde kendim için.toplamda 450 euro tuttu.

tank pad ve benim dizliğim

ama sanırım bu dizliği geri verip eşimin dizliğinden alıcam.bunun alt kısmı uzun gibi geliyo bana.sanırım daha iyi olacak.

eşimin dizliği

sırasıyla belliğim, eldivenim ve eşimin eldiveni

eşimin montu(4 mevsim-içi çıkan,5 koruma)

benim montum(4 mevsim-içi çıkan-5 koruma)

beni tek düşündüren 2 dizlikte de resimdeki gibi bir vidanın olması.artçı neyse de benim dizlik motoru çizer diye endişeleniyorum.sizin bunun için bir öneriniz var mı?

bir de ben belliği farklı bir amaç için kullanıcam.benim karnım bayaa bir ameliyatlı olduğu için dün aklıma geldi, denedim, rahatsızlık vermedi oturuşa göre, belliği normal değil karında kullanıcam.karnım için sert bir koruma gibi düşündüm yani.
şimdi sırada kasklar var ama onlar için halen araştırıyorum.
seçeneklerim nolan n61-n62 yada laser'in muadil bir kaskı(bu kasklar fiyat olarak 100-115 euro seviyesinde)
onu ne zaman halledicem bakalım.iyice açıldık bu ara çünkü...
düşündüğüm kasklar ise şunlar

kask olarak seçtiğim 1 2 model var.
Nolan'lar benim tercihlerim, laser ler desenlerinden dolayı eşimin çok beğendiği kasklar.sizin bu kasklar hakkındaki fikriniz nedir?
bir de genelde laser bana iyi denmesine rağmen(nolanla aynı deniliyo) bana önceden ginger "dükkanda elime alıp baktım, burun üstü parçası elimde kalıverdi" dedi laser için.sizce laser gerçekten bu kadar dayanıksız mı yoksa o arkadaşımın şanssızlığı mı?
siz nolan ve laser arasında hangi tercihte bulunurdunuz?
sizin de fikrinizi almak istedim...

1- NOLAN NOLAN N61 GRAFIC 55 KASK - 99 euro

2-NOLAN N62 GRAFIC 05 KASK - 107 euro
resmini sadece bu sitede buldum, google da bile n62 diye bişey çıkmadı.
http://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=CatSel,60
adresine girip nolan kasklarda n62 grafic diye bakabilirsiniz(kırmızı olan).

3-Lazer LZ6 Katana Kask - 180 ytl

4-Lazer LZ6 Speeddog Kask - 180 ytl

5-Lazer LZ6 Devil Kask - 180 ytl

son olarak sanırım laserin distribütörü kızıltoprak özen motor ama orası pek meşhur bir yer değil müşteri memnuniyeti bakımından.anadolu yakasında laser kask çeşitlerini görebileceğim uygun fiyatlı başka nereler var biliyormusunuz?
Başa dön
Luxor Çevrimdışı Luxor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende lazer vertigo problem yaşamıyorum.ama nolan kaliteside ayrı diye biliorum.
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Luxor
Üye
Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nolan ve laseri aynı firma üretiyo diye duymuştum ben ama yanılıyormuyum acaba?
yani bu 2 kask genel olarak aynımı yoksa nolan daha mı kaliteli?
Başa dön
Luxor Çevrimdışı Luxor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla hocam süpersin koruma işine bu denli özen gösteren birini tebrik etmeli resimler açıklamalar.. Gülümsüyorum süper..

Kask konusunda shark'lara bak birde.. libadiyede yıldız motor var yamaha onlarda uygun var die duydum. Kalitesine göre gayet iyi onlar.. fiyatların uygun olma sebebi ise yolda tır mı ne devrilmiş sigortalı mallar malum uygun fiyattan veriyolarmış bende başkasının yalancısıyım. Ama şu modeller arasında pek tavsiyede bulunamıcam. Nolan kullandım emanetende olsa bi süre ve rahatsız lazerler ise o paralar etmez gibi geliyo bana..
Luxor
Üye
Üye

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yıldız motorun telefonu var mı sizde acaba?bir arayıp sormak lazım ama nette bir bilgi bulamadım ben yıldız motor diye aratınca
shark ı biliyorum ama bana pahalı geldiği için onu hesaba katmamıştım.
Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YILDIZ TİC. KOLL. ŞTİ.
İSTANBUL
ÇAMLICA
0216 523 37 37

nolana rahatsız dedim ya aslında suomy kullanmaya başladıktan sonra anladım. İnsan daha iyi kullanmadan anlayamıyo kullandığının nası olduğunu.
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nolan ve X-Lite aynı firmanın.Ben olsam ikisinden birini tercih ederim.Mototal'da var,diger korumalarında güzel şeçim olmuş,işallah hiçbir zaman işe yaramazlar.Güle güle kullan
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.03.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mafsallı dizliği pantolon içine giymezseniz depoyu mahveder
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 06.03.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya hazır konu açılmışken ve de muhabbet varken. baktım ilgileniosunuz. beni de görün arada Dil çıkarıyorum
ama bana akıl vermeyin. anlaştık mı ? ? ? akıl istemiorum.
siz en iyisini bilirsiniz Bravo
rica etsem bir takım korumalıkda bana alır mısınız?
kaskım var. kask için zahmet etmeyin Delirdim

motonoyedi
Üye
Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 06.03.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben nolan n61 kullanıyorum. kask biraz sıkıyo kafamı ama özellikle kışın soğuğu hiç hissettirmiyo.bakalım yazın nasıl olcak.onu mereka ediyom şimdiden.tavsiye ederim Bravo
Başa dön
motonoyedi Çevrimdışı motonoyedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zuspat25
Üye
Üye

Nereden: turkey

MesajTarih: 06.03.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

luxor bence kendin için en iyisini yapsın ,her kez korumalıklarını takmalı ve kaskını ,harcadıgın para yerini bulmuş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
zuspat25 Çevrimdışı zuspat25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 06.03.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de n61 var kazada korudu baya 2 kazada da kafamı ona borçluyum sağlam kask ama 130 dan sonra artçı pozisyonundanmı yoksa yetersizmi beynınde filler .........iyoo:) madem bu kadar özeiyorsun korumaya bence bu resımlerden daha iyisini al derim
Luxor
Üye
Üye

MesajTarih: 06.03.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar özeniyorum ama para bitti yaw.yani kask için taksitli 200 den yukarı çıkamam valla.ben herseyi 2 adet alıyorum birde, eşim için ve kendim için.o yüzden açılamıyorum.ve kabaca yaptığım araştırmalarda fiyatın korumadan ziyade aksesuar ve ergonomi ye gittiğini öğrendim, yani koruma yuzdesi arasında %10-15 fark vardır en fazla dedi tanıdıklarım, sen parayı kumaşın kalitesine, hava delikerine, içi çıkar çıkmaz olayına ve desene veriyorsun aslında dendi.
o yüzden koruma işini 120 km max hızı olan motorumda bu kaskların hepsinin yapacağını sanıyorum.yanılıyormuyum...
Başa dön
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.03.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan bi de bayan montu kaça aldın?
mehmetcan28
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sıfır agv marka kasklar var. uygun fiyata( 250-300ytl) birkaç aded .ilgilenirseniz benimle temasa geçin lütfen

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

taksitte yapabilirim.
Başa dön
mehmetcan28 Çevrimdışı mehmetcan28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal