Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir motorsikletin yeniden yaşama dönüşü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir motorsikletin yeniden yaşama dönüşü

bir motorsikletin yeniden yaşama dönüşü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zuspat25
Üye
Üye

Nereden: turkey

MesajTarih: 06.03.2007 - 02:12    Mesaj konusu: bir motorsikletin yeniden yaşama dönüşü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsiklet bir efsenedir

helal olsun bbee
Başa dön
zuspat25 Çevrimdışı zuspat25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aytacinanc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 06.03.2007 - 04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motorsiklet trafiğe çıktıysa
motorsiklet kesin efsanedir fikrine katılıorum Alkışlıyorum

kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2007 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resmen Araba şaşesi var motorda Çok gülüyorum
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 06.03.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende vermıi tim bu resimleri eksık resimler var

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Başa dön
kawasaki_46_46 Çevrimdışı kawasaki_46_46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 07.03.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi türküz ne yapsak yeridir yaratıcı adamlarız vesselam
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.03.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son teknoloji makina ama harbiden makina Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 08.03.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahaamdaa ne güzel bi motor leymm oo öle süper valahh aahh oo eski motorlar şimdi nerdeeeee Delirdim Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşler o lastikler araba lastiği viraja düşmeden girermi o makina lütfen lastıkleri değiştirin allah göstermesin ...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuspat25, veladdalin amin diyorum Çok gülüyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor öyle böle bi motora benzemio daha doorusu motora benzemio Gülümsüyorum araba şasesi takmıslar motora Gülümsüyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplama motor die buna derim ben Bravo
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hacidede42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz türk milleti olarak çok yaratıcı insanlarız bizim hızımıza kimse yetişemez Alkışlıyorum Bravo
20de20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 08.03.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Dikkat Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tamam yapılan iş tam bir Türk işine benziyor ama maalesef bu asyalı, çekikgözlü kardeşlerin işi. Göz kırpıyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hacidede42 demiş ki:
biz türk milleti olarak çok yaratıcı insanlarız bizim hızımıza kimse yetişemez Alkışlıyorum Bravo

samiakkin demiş ki:
abi türküz ne yapsak yeridir yaratıcı adamlarız vesselam

hönk ne türkü yaa Şok oldum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.03.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet resmin birinin üstünde çincemidir japoncamıdır yazılar var.bence çok tuhaf birşey olmuş Beğenmedim
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal