Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "motoshow07 için Bursa-İst. servisi"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"motoshow07 için Bursa-İst. servisi"

"motoshow07 için Bursa-İst. servisi"
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:16    Mesaj konusu: "motoshow07 için Bursa-İst. servisi" Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motoshow 07 motosiklet fuarına 1 nisan pazar günü

bursa'dan servis kalkacaktır.

açıklamalar :
- araç 25 kişilik mercedes sprinter full konforlu.

- araç içi ikramlar mevcuttur.

- isteyenler ailecek gelebilirler.

- çevre illerden ve ilçelerden katılım olabilir.

- sabah kahvaltısı için gemlik imam aslan tesisleri veya feribot tercih edilebilir.

HARAKET BİLGİLERİ :

- haraketimiz sabah saat 6 :00 da bursa S. GARAJ karşısı eski shell benzinliğidir.
- yolumuzun üzeri olan gemlik , orhangazi ve yalova danda katılım olabilir.

FUAR GİRİŞ saati : 11 : 00

- grup şeklinde md standı ziyaret edilecek başkanlarımızla ve çeşitli illerden gelen üyelerle tanışma fırsatımız olacak.

- fuar alanı gezilecek.

- alışveriş yapmak isteyenler için alışveriş zamanımız olacak.

FUARDAN ÇIKIŞ saati : 14 : 00

fuardan çıktıktan sonra öğle yemeği molamız saat : 15:00

( öğle yemeği için mekan serviste karar verilecektir )

yemekten sonra istanbul içinde aracımız bizi istediğimiz yere

götürecek yani istanbul turu yapacağız.gezip görmek istediğiniz biyerler

varsa gidilebilir.

BURSA'YA DÖNÜŞ HARAKET SAATİ : 20 : 00
bursaya varış : 23 : 30 (en geç )

servis yolcu indirme yerleri : terminal - s.garaj - heykel

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR :

- çevre illerden ve ilçelerden gelebilirsiniz.

- yemek ve gezi mekanları seçimi oylama ile yapılacaktır.güzel bir mekan bilen arkadaşlar olursa tavsiye ve öneride bulunabilir.

- gezi saatlerinde değişiklik yapılmayacaktır.

- geziye gelecek arkadaşlar serviste yerini kesin olarak ayırtması için ücreti ödemesi zorunludur.ücret ödemediği takdirde yeri ayrılmayacaktır.

- ücrete sabah kahvaltısı dahildir. gezimizde müze ziyareti isteyen olursa ücreti kendine aittir ve fiyata dahil değildir.kdv otv dahildir Çok gülüyorum

- fuar bileti ücretsizdir hepinizin bileti ayrılmış durumda.

- gezi ye katılım 20 kişinin altında olduğu takdirde gidilmeyecektir.

- gezi kaptanı : SAMET YILDIZ ( TEKYILDIZ MOTOR )

GEZİ ÜCRETİ : 25 YTL gidiş - dönüş + sabah kahvaltısı
irtibat tel : 0224 253 54 50 samet yıldız
: 0224 253 14 47
gsm : 0542 315 93 07

gsm : 0543 359 23 16 sertaç uçan

gezi katılım son başvuru tarihi : 28 mart tarihi saat 23'e kadardır.
katılımın çok olması ümidiyle...
şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler...
SAYGILARIMLA

SAMET YILDIZ Bravo

Başlık düzenlemesi yapıp 28 Mart'a kadar Duyuru'ya alıyorum.
MrEnduro

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıca motorlarıyla gitmek isteyenlerede ben yardımcı olabilirim bununla ilgili katılım yüksek olursa organize yapıcam arkadaşlar.

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla güzel bi plan Bravo ,kazasız belasız gelin gidin inşallah kardeşim..
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CanawaR, Hava durumu iyi olursa bence motorlarla gidelim.
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar şimdilik gelme ihtimali olan birisiyim o gün çok büyük bir değişiklik olmazsa o gün benide yazabilirsiniz ayrıca motorla gitmek biraz zor olur günü birlik gideceksiniz istanbuk trafiği ile uğraşıp sonra fuara gideceksiniz motola uzun yola alışkın olmayan arkadaşlar yorulacak sonra o yorgunlukla fuarı gezecek ara vermeden tekrar akşam bursaya döncek üstelik gece yolculuğu yapacak
otobüs bana daha mantıklı geliyor şimdilik motorla gidilecek bir gece konaklamalı orada

En son birolbirinc tarafından 06.03.2007 - 10:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde gelmem büyük ihtimal Ama insan kesin konuşamıyor.O tarihe kadar netleşir zaten.Teşekkür ederim güzel bir plan.Ciddi bir engel olmadığı takdirde bende varım.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cihan başkanımızın dediği gibi motoru ile gitmek isteyen

arkadaşlar cihan abimizle irtibata geçsinler.

irtibat : 0224 341 68 01

gsm : 532 714 53 25

CİHAN ÖZÜIŞIK
( MEVSİM REKLAM 1 NUMARA REKLAMCILIK HİZMETLERİ )

cihan abi desteklerin için şimdiden teşekkür ederim saygılar sayın abim . Alkışlıyorum

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

tan_dir, sağol arkadaşım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 06.03.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hımm gerçekten müthiş organizasyon tebrikler..ben de ankara'dayım belki size katılabilirim...

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün illerden aynı katılım organizasyonunu bekliyoruz Bravo Alkışlıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geliyorum listeye yazmana gerek var mı bilmiyorum... lütfen ciddi olanlar yazsın bizde planımızı yapalım ve aksaklıklar olmasın Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
my_yasin85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geliyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 06.03.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ödeme için kredi kartı geçerlidir.taksit yapılır ( fortıs ve bonus karta )
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 06.03.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaptan naptın abi ya 25kişi nasıl sığacağız mercedes sprinter'a anlayamadım...Bizim servis de aynı araçtan fakat 17kişilik... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 07.03.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, cok iyi düsünmüssünüz arkadaslar, bravo... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal