Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Airbag li ceketleri sorup duruveriyodunuz :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Airbag li ceketleri sorup duruveriyodunuz :)

Airbag li ceketleri sorup duruveriyodunuz :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.01.2005 - 05:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka bır sey Dil çıkarıyorum

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 12.01.2005 - 06:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İmal edicek olan Türk şirketi olursa , köşeyi döner valla :-D

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karalahana
Üye
Üye

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman abi Türk deme. bilen yapsın
Başa dön
karalahana Çevrimdışı karalahana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordan inerken kapatmayı unutursak nolcak peki ?
Başa dön
gagagotti Çevrimdışı gagagotti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race ıcın yok dıe bılıyordum hemen edınelım bır tane Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla izeleyen için super komedi olacak!! Çok gülüyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 12.01.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum benim icin bir reklam olarak geciyor böyle elbileseler . kendinizi motorüstünde dengenizi , ayarinizi, hizinizi, ayarlabilirsek hic bir sey olmaz , md lere binmek icin cok düsünmemek gerekiyor Dil çıkarıyorum ve gaz vermek cok kolaydir ama frenlemek yerine göre zor olabiliyor. su an 37 yasindayim, ve 15 yasindan beri motor benim icin hayatimin bir parcasi. insallah yanlis benim yazdigimdan yanlis anlasilmaz .. Dil çıkarıyorum
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.01.2005 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknoloji başka.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TurnTheYOSHIMURA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 14.02.2005 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yüksek süratle uçtumuzda bizi kurtarırmı acaba
Başa dön
TurnTheYOSHIMURA Çevrimdışı TurnTheYOSHIMURA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 14.02.2005 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çook güzel fuarda görmüştüm Şok oldum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ratamahata
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.02.2005 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel de pratik hayatta kullanımı zor olur
Başa dön
ratamahata Çevrimdışı ratamahata Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SelcukPOLAT
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.02.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kullanımlıkmı peki? Yani bi kere patladımı montu atıyozmu?
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 22.02.2005 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viplife
o dediğini bende merak ettim
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dilaras
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.02.2005 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Açıkçası bende merak ettim.. Bu konuda bizi aydınlatırsanız sevinirim Dil çıkarıyorum
SelcukPOLAT
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.02.2005 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendi düz mantığımca gazla dolu bir tüp var, pimi çektiğinde gazı balonlara boşaltıyor hızla, sonra tüpü değiiştirerek montu tekrar kullanabiliyorsun.. Mantıklısı bu olurdu...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal