Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 12.01.2005 - 13:34 Mesaj konusu:
walla izeleyen için super komedi olacak!! _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 12.01.2005 - 14:53 Mesaj konusu:
benim icin bir reklam olarak geciyor böyle elbileseler . kendinizi motorüstünde dengenizi , ayarinizi, hizinizi, ayarlabilirsek hic bir sey olmaz , md lere binmek icin cok düsünmemek gerekiyor ve gaz vermek cok kolaydir ama frenlemek yerine göre zor olabiliyor. su an 37 yasindayim, ve 15 yasindan beri motor benim icin hayatimin bir parcasi. insallah yanlis benim yazdigimdan yanlis anlasilmaz .. _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Tarih: 22.02.2005 - 15:47 Mesaj konusu:
Kendi düz mantığımca gazla dolu bir tüp var, pimi çektiğinde gazı balonlara boşaltıyor hızla, sonra tüpü değiiştirerek montu tekrar kullanabiliyorsun.. Mantıklısı bu olurdu... _________________ Selcuk Polat
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız