Tarih: 06.03.2007 - 16:09 Mesaj konusu: 9 Mart Cuma,İzmir MD,UĞRAK Bar buluşması
Her cuma oldugu gibi,bu CUMA akşamıda ,saat 19:00 dan itibaren İZMİR MOTORDELİSİ üyeleri UĞRAK BAR da buluşacak..
Bilenler bilmeyenlere,duyanlar duymayanlara söylesin..
Herkes gelsin,Uğrak BAR dolsun,taşsın,tavan yapsın..
Eğlenceniz, Muhabbetiniz, Dostluğunuz bol ve baki olsun
İstanbul a geldim sırada İzmir var Hakan abi. İnşallah bir ay içinde ziyaretinize gelicem. Mükkemmel eğlencenize ortak olacağım
hakan abi geçen hafta izmirdeydik kordonda akşam çok bakındık ama göremedik kimseyi hoş yüzyüze zaten tanımıyoruz kimseyi ama gidip oturacaktık direk motorlu birilerini bulsaydık )
demekki bundan sonra uğrak bar'a da bakmalı şimdiden iyi eğlenceler sevgiler. _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.03.2007 - 18:19 Mesaj konusu:
Oradayım dememe gerek yok sanırım.Kambersiz düğünmü olur gibi iğrenç de bir espiri yapabilirim hatta bunun üzerine _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 07.03.2007 - 15:26 Mesaj konusu:
devilbuse, gel sen dedim..kapıda duran eleman işten çıktı..artık sorun olmayacaktır..ayrıca havalar artık çok güzel ve dışardada oturabiliriz. _________________
Bende geliyorum.Papatya falımda çıktı... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız