Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9 Mart Cuma,İzmir MD,UĞRAK Bar buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9 Mart Cuma,İzmir MD,UĞRAK Bar buluşması

9 Mart Cuma,İzmir MD,UĞRAK Bar buluşması
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2007 - 16:09    Mesaj konusu: 9 Mart Cuma,İzmir MD,UĞRAK Bar buluşması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her cuma oldugu gibi,bu CUMA akşamıda ,saat 19:00 dan itibaren İZMİR MOTORDELİSİ üyeleri UĞRAK BAR da buluşacak..
Bilenler bilmeyenlere,duyanlar duymayanlara söylesin..
Herkes gelsin,Uğrak BAR dolsun,taşsın,tavan yapsın..

Havalarda artık BAHAR kokusu var,kendimizi dışardaki masalara atabiliriz..Dileyen içerde müzük dinleyebilir.

"Uğrak Bar nerde oluyor ?"

diyenler için aşagıda krokimiz var.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.03.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğlenceniz, Muhabbetiniz, Dostluğunuz bol ve baki olsun Bravo
İstanbul a geldim sırada İzmir var Hakan abi. İnşallah bir ay içinde ziyaretinize gelicem. Mükkemmel eğlencenize ortak olacağım Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.03.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıp olursa orada olmaga calısacam

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 06.03.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geldim abii Gülümsüyorum Gülümsüyorum 24-25 :d
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 06.03.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi geçen hafta izmirdeydik kordonda akşam çok bakındık ama göremedik kimseyi Üzgünüm hoş yüzyüze zaten tanımıyoruz kimseyi ama gidip oturacaktık direk motorlu birilerini bulsaydık Gülümsüyorum)

demekki bundan sonra uğrak bar'a da bakmalı Gülümsüyorumşimdiden iyi eğlenceler sevgiler.
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.03.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler lütfen fotoları koyun rica ediyorum...
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.03.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olmaya çalışacağımm Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 06.03.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toplantıları Özledik Bende Bu Hafta Ordayımmm....
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.03.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oradayım dememe gerek yok sanırım.Kambersiz düğünmü olur gibi iğrenç de bir espiri yapabilirim hatta bunun üzerine Delirdim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.03.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende gelıcem sanırsam.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruhum sizinle bedenen olamasamda Bravo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devilbuse
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 07.03.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yine gelemiyorum...offff yaa almıyolar beni bi çözüm bul artık hakan abicim..... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.03.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devilbuse, gel sen dedim..kapıda duran eleman işten çıktı..artık sorun olmayacaktır..ayrıca havalar artık çok güzel ve dışardada oturabiliriz.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.03.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

epey bi boşladım sizi bende ordayımmm ...
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 07.03.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende geliyorum.Papatya falımda çıktı... Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal