Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 07.03.2007 - 11:11 Mesaj konusu: 10 Mart Toplu Sürüş uygulaması, Şile Yolunda Gözleme.
Sevgili MD dostları, 10 Mart 2007 Cumartesi günü, Çanakkale Şehitlerini anma törenleri öncesi kurallara uygun bir toplu sürüş yapmak, hem de öncesinde bir araya gelerek güzel bir Gözleme kahvaltısı, gezi sohbetleri yapmak düşüncesindeyim.
Uzun yol tecrübesi olmayanlar, büyük grup sürüşlerinde yer almamış olanların özellikle katılmalarında fayda olacaktır.
Çanakkale gezisine gelmeyi düşünen ve yol sürüş tecrübeleri olan arkadaşlarında bu deneme ve kaynaşma gezisine katılmaları yerinde olacaktır.
Tüm bunların dışında gelmek isteyen tüm MD üyesi motorcu dostlar bu toplu sürüşe ve kahvaltıya katılabilirler.
Program şöyle:
Cumartesi sabah saat 10.30 da Kozyatağı E5 Carrefour önünden hareketle Şile yoluna otoban girişinden girip Alemdağ yolu üzerindeki sağdaki ilk benzincide (SHELL)saat 11.00 2. buluşma yapılacaktır.
Benzincide benzin takviyesi ve "fatoşun Yeri" gözlemecisine kadar olan sürüş için diziliş ve sürüş kurallarını belirledikten sonra, kurallara uygun bir şekilde 40km. yaparak Kahvaltı mekanına ulaşacağız.
Gözlemelerimizi sipariş ettikten sonra 40 km sürüş içerisinde olan aksamaları ve yaşadıklarımızı değerlendireceğiz. Hataları tespit edip dönüşde aynı düzen içerisinde döneceğiz.
Dönüşümüzde sürüş değerlendirmelerini yapmak üzere Göztepe e5 üzerindeki, kadıköye gidiş yönünde bulunan (Yeni Sahra) SHELL benzinlikde duracağız ve buradan dağılacağız..
Bu hususları özellikle belirttiğimden, biraz da teknik olan bu gezimize katılan arkadaşların mecbur ve acil olmadıkça program sonuna kadar gruptan kopmamalarını önemle belirtirim..
Sevgilerimle.
Cumartesi hava ortalama 13-14 derece cıvarında ve yağmursuz olacak.
Bu organizasyonun sorumluları İstanbul Organizatörleridir. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
En son MrEnduro tarafından 10.03.2007 - 18:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
mrenduro abi o tarihlerde fuar yokmu .toplu bi şekilde fuara gidilse bence daha eglenceli, olur .gibi geliyor .gerçi çok istememe rağmen cumartesileri çalışıyorum . ama şile ye gitceğinize fuara gitseniz daha hoş olur gibi .pazar günüde fuara ben gitcem.
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 07.03.2007 - 11:30 Mesaj konusu:
Alıntı:
fuara gitseniz daha hoş olur gibi .pazar günüde fuar'a ben gitcem
GN125, konuyu okumamışsın sanırım!
Cumartesi katılan dostlar pazar da en az senin kadar fuara gidebilirler değil mi?
Kaldı ki, gece yarısı dönülmeyecek, saat 17.00 den sonra da dileyen arkadaşlar Fuara da gidebilirler..
Lütfen ne olduğunu anlamadan, ilginç ve içi boş önerilerde bulunmayalım. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
abi önemli olan tek gitmek degil hazır .kalabalık bi topluluk yapmışken fuarda birlik ve beraberligimizi ordaki insanlarlada pekiştirmek konunuda baştan sona okudum .ve şimdi yanlış okudum mu diye gene okudum .gene fikrimde bi art niyet görmedim .sıze de saygı duyuyorum .nasıl isterseniz.öyle yapın
Tarih: 07.03.2007 - 11:53 Mesaj konusu:
Ben sana içi dolu bir öneride bulunayım volkan abi
Fatoş'un yerinde bizlere neden indirim yapılmıyor acep?
Ben buna takmış durumdayım vatandaşa nasılsa bizlerede aynı tarifeyi uyguluyorlar.
Topluca oraya gidiliyor ise ve hep aynı yere gidiliyor ise neden pazarlık yapıpda normalde örnek olarak 3 ytl olan gözlemeyi biz 2 ytl veya 2.5 ytl'ye yiyemiyoruz?
Seninde bildiğin gibi benim açımdan sorun yok ama durumu çokda iyi olmayan arkadaşlar var ve bana dedikleri daha şileye gitmeden harçlığımızın yarısından fazlasını buraya veriyoruz oluyor.
Kesinlikle pazarlık yapılmasından yanayım.
Bundan yaklaşık olarak 1 ay evvel abilerim ile şileye giderken hadi gelin size gözlemeye ısmarlayayım dedim (4 kişiyiz) 7 tane gözleme ve 4 ayrana 28 ytl para aldılar bumudur yani ayıp bence.
Tarih: 07.03.2007 - 15:14 Mesaj konusu:
Ahhh ahhhh ben bu Cumartesi belki pazar bile çalışıcam _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 07.03.2007 - 15:23 Mesaj konusu:
MrEnduro, harika bir planlama..
Ama keşke biraz daha önce topici açsaydık..Çünkü bu güzelim geziden o zaman daha fazla üyemizin haberi olurdu.
O zaman bizde bu etkinliği duyurabilmek için topicin güncel olmasını saglamalıyız..
Şimdiden katılacak arkadaşlara iyi eglenceler dilerim..
Gezi kurallarımızın uygulancak olmasıda çok önemli..
Reis-Joker-Artçı sanırım o gün belirlenecektir..
Volkan Hocamızın planldıgı her etkinliğe ben gözü kapalı giderim..sizde öyle yapın _________________
Tarih: 07.03.2007 - 16:50 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, destek için teşekkürler, özellikle Çanakkale gezisine katılacak MD üyelerinin ilgisine ve bilgisine sunmak için düzenlenmiştir.
beyazkardelen79, teşekkürler, umarım olacak.
leoparus,
Alıntı:
Fatoş'un yerinde bizlere neden indirim yapılmıyor acep?
Haklısın arkadaşım ama bu gezinin amacı birinci derecede yeme içme üzerine değil, teknik ağırlıklı bir gezi.. Konuyu bu noktada bağlamayalım rica edeceğim..
Pazarlık her türlü yapılabilir, bir kişi 2 gözleme yese 6ytl ayran çay vs. 7ytl.. bu kadar harçlığı olmayan arkadaşın motoruna koyacak benzini de yoktur kaldı ki, yapılan tüm gezilerde önceden pazarlık yapıp fiyat ayarlaması yaparım, hiç yapılmıyor gibi lanse edilmesin hoş değil..alınırım
Alıntı:
fikrimde bi art niyet görmedim
GN125, Fikrinde ben de bir art niyet görmedim dostum..
Yazımda belirttim 17.00 de biter gezi isteyen arkadaşlar toplu, topsuz fuara katılabilirler benim dikkat çektiğim konu senin pazar günü gitmek istediğin halde Cumartesi Şileye yapılacak gezinin yerine, fuarı önermen..
Bu teknik geziye katılacaklar içerisinden Çanakkale gezisi için Sağlık, teknik avadanlık, sorumlusundan, Reis-Joker ve Artçı tespitleri yapılacaktır.
Geziye bu açıdan bakılmasında fayda var.
Bilgilenme kimseye zarar getirmez, en kötü tedbir, tedbirsizlikten iyidir.
Amaç MD olarak sağlıklı ve güzel bir organizasyona imza atmak.
Katılacak MD üyelerine şimdiden teşekkürler.
Sevgilerimle. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 07.03.2007 - 17:03 Mesaj konusu:
volkan abi ben nezaman gelcem bu organizasyonlara ya sınav oluyo, ya eğitim yada fuar volkan abi bak seni sevmiycem artık haberin olsunnnnnnn bana göre ayarla lütfen şu organizasyonları _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız