Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Mart Toplu Sürüş uygulaması, Şile Yolunda Gözleme.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Mart Toplu Sürüş uygulaması, Şile Yolunda Gözleme.

10 Mart Toplu Sürüş uygulaması, Şile Yolunda Gözleme.
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 07.03.2007 - 11:11    Mesaj konusu: 10 Mart Toplu Sürüş uygulaması, Şile Yolunda Gözleme. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD dostları, 10 Mart 2007 Cumartesi günü, Çanakkale Şehitlerini anma törenleri öncesi kurallara uygun bir toplu sürüş yapmak, hem de öncesinde bir araya gelerek güzel bir Gözleme kahvaltısı, gezi sohbetleri yapmak düşüncesindeyim.
Uzun yol tecrübesi olmayanlar, büyük grup sürüşlerinde yer almamış olanların özellikle katılmalarında fayda olacaktır.
Çanakkale gezisine gelmeyi düşünen ve yol sürüş tecrübeleri olan arkadaşlarında bu deneme ve kaynaşma gezisine katılmaları yerinde olacaktır.
Tüm bunların dışında gelmek isteyen tüm MD üyesi motorcu dostlar bu toplu sürüşe ve kahvaltıya katılabilirler.

Program şöyle:
Cumartesi sabah saat 10.30 da Kozyatağı E5 Carrefour önünden hareketle Şile yoluna otoban girişinden girip Alemdağ yolu üzerindeki sağdaki ilk benzincide (SHELL)saat 11.00 2. buluşma yapılacaktır.
Benzincide benzin takviyesi ve "fatoşun Yeri" gözlemecisine kadar olan sürüş için diziliş ve sürüş kurallarını belirledikten sonra, kurallara uygun bir şekilde 40km. yaparak Kahvaltı mekanına ulaşacağız.
Gözlemelerimizi sipariş ettikten sonra 40 km sürüş içerisinde olan aksamaları ve yaşadıklarımızı değerlendireceğiz. Hataları tespit edip dönüşde aynı düzen içerisinde döneceğiz.
Dönüşümüzde sürüş değerlendirmelerini yapmak üzere Göztepe e5 üzerindeki, kadıköye gidiş yönünde bulunan (Yeni Sahra) SHELL benzinlikde duracağız ve buradan dağılacağız..

Bu hususları özellikle belirttiğimden, biraz da teknik olan bu gezimize katılan arkadaşların mecbur ve acil olmadıkça program sonuna kadar gruptan kopmamalarını önemle belirtirim..
Sevgilerimle.

Cumartesi hava ortalama 13-14 derece cıvarında ve yağmursuz olacak.

Bu organizasyonun sorumluları İstanbul Organizatörleridir.

En son MrEnduro tarafından 10.03.2007 - 18:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 07.03.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrenduro abi o tarihlerde fuar yokmu .toplu bi şekilde fuara gidilse bence daha eglenceli, olur .gibi geliyor .gerçi çok istememe rağmen cumartesileri çalışıyorum . ama şile ye gitceğinize fuara gitseniz daha hoş olur gibi .pazar günüde fuara ben gitcem. Bravo
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

fuara gitseniz daha hoş olur gibi .pazar günüde fuar'a ben gitcem

GN125, konuyu okumamışsın sanırım!
Cumartesi katılan dostlar pazar da en az senin kadar fuara gidebilirler değil mi? İyi fikir
Kaldı ki, gece yarısı dönülmeyecek, saat 17.00 den sonra da dileyen arkadaşlar Fuara da gidebilirler..

Lütfen ne olduğunu anlamadan, ilginç ve içi boş önerilerde bulunmayalım.
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 07.03.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi önemli olan tek gitmek degil hazır .kalabalık bi topluluk yapmışken fuarda birlik ve beraberligimizi ordaki insanlarlada pekiştirmek konunuda baştan sona okudum .ve şimdi yanlış okudum mu diye gene okudum .gene fikrimde bi art niyet görmedim .sıze de saygı duyuyorum .nasıl isterseniz.öyle yapın
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 07.03.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sana içi dolu bir öneride bulunayım volkan abi Gülümsüyorum
Fatoş'un yerinde bizlere neden indirim yapılmıyor acep?
Ben buna takmış durumdayım vatandaşa nasılsa bizlerede aynı tarifeyi uyguluyorlar.
Topluca oraya gidiliyor ise ve hep aynı yere gidiliyor ise neden pazarlık yapıpda normalde örnek olarak 3 ytl olan gözlemeyi biz 2 ytl veya 2.5 ytl'ye yiyemiyoruz?
Seninde bildiğin gibi benim açımdan sorun yok ama durumu çokda iyi olmayan arkadaşlar var ve bana dedikleri daha şileye gitmeden harçlığımızın yarısından fazlasını buraya veriyoruz oluyor.
Kesinlikle pazarlık yapılmasından yanayım.
Bundan yaklaşık olarak 1 ay evvel abilerim ile şileye giderken hadi gelin size gözlemeye ısmarlayayım dedim (4 kişiyiz) 7 tane gözleme ve 4 ayrana 28 ytl para aldılar bumudur yani ayıp bence.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 07.03.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorum Bostancı'da. Sabah kalkıp gidip alabilirsem ben de geliyorum. Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cico-rider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende şartlarımı zorlayıp gelmeye çalışacağım......
Başa dön
cico-rider Çevrimdışı cico-rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.03.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben büyük ihtimalle geleceğim....
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 07.03.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni artısı olarak taşıyan suat abim geliyosa bende geliyorum demektir Delirdim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 07.03.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahhh ahhhh ben bu Cumartesi belki pazar bile çalışıcam İstemiyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.03.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, harika bir planlama..
Ama keşke biraz daha önce topici açsaydık..Çünkü bu güzelim geziden o zaman daha fazla üyemizin haberi olurdu.
O zaman bizde bu etkinliği duyurabilmek için topicin güncel olmasını saglamalıyız..
Şimdiden katılacak arkadaşlara iyi eglenceler dilerim..

Gezi kurallarımızın uygulancak olmasıda çok önemli..
Reis-Joker-Artçı sanırım o gün belirlenecektir..
Volkan Hocamızın planldıgı her etkinliğe ben gözü kapalı giderim..sizde öyle yapın Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 07.03.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, çok güzel bir etkinlik olucak.şimdiden sizlere iyi eğlenceler. Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, destek için teşekkürler, özellikle Çanakkale gezisine katılacak MD üyelerinin ilgisine ve bilgisine sunmak için düzenlenmiştir.
beyazkardelen79, teşekkürler, umarım olacak. Bravo

leoparus,
Alıntı:

Fatoş'un yerinde bizlere neden indirim yapılmıyor acep?

Haklısın arkadaşım ama bu gezinin amacı birinci derecede yeme içme üzerine değil, teknik ağırlıklı bir gezi.. Konuyu bu noktada bağlamayalım rica edeceğim..
Pazarlık her türlü yapılabilir, bir kişi 2 gözleme yese 6ytl ayran çay vs. 7ytl.. bu kadar harçlığı olmayan arkadaşın motoruna koyacak benzini de yoktur Üzgünüm kaldı ki, yapılan tüm gezilerde önceden pazarlık yapıp fiyat ayarlaması yaparım, hiç yapılmıyor gibi lanse edilmesin hoş değil..alınırım Delirdim

Alıntı:

fikrimde bi art niyet görmedim
GN125, Fikrinde ben de bir art niyet görmedim dostum..
Yazımda belirttim İyi fikir 17.00 de biter gezi isteyen arkadaşlar toplu, topsuz fuara katılabilirler Bravo benim dikkat çektiğim konu senin pazar günü gitmek istediğin halde Cumartesi Şileye yapılacak gezinin yerine, fuarı önermen..

Bu teknik geziye katılacaklar içerisinden Çanakkale gezisi için Sağlık, teknik avadanlık, sorumlusundan, Reis-Joker ve Artçı tespitleri yapılacaktır. Bravo
Geziye bu açıdan bakılmasında fayda var.
Bilgilenme kimseye zarar getirmez, en kötü tedbir, tedbirsizlikten iyidir.
Amaç MD olarak sağlıklı ve güzel bir organizasyona imza atmak.
Katılacak MD üyelerine şimdiden teşekkürler. Alkışlıyorum

Sevgilerimle.
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 07.03.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan abi ben nezaman gelcem bu organizasyonlara Ağlıyorum ya sınav oluyo, ya eğitim yada fuar Üzgünüm volkan abi bak seni sevmiycem artık haberin olsunnnnnnn Sinirlendim bana göre ayarla lütfen şu organizasyonları
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 07.03.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, sen gelme zaten... Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal