Tarih: 07.03.2007 - 16:24 Mesaj konusu: içinde seytan var dediler inanmadım
ilk motorun arkasına bindiğimde daha çocuk yaşlarımda hastalağı kapıldım.Selçuk abi ye şükranlarımı sunarım.Efsane motor ZZR beni hasta etmişti.Nihayet motor alıcak kadar para topladım ve 2000 yılında Tunç abimin sayesinde ilk motorum olan ZX-9R ın sahibi oldum.Motor kullanmayı bana öğreten Tunç abime de şükranlarımı sunarım.Biraz gariptir ama bisikletten sonra kullandığım ilk motor bir 900cc canavar olmuştu.İnanın hala moblet nasıl çalıştırılır bilmiyorum .
Şimdi pek vaktim olmasada eskiden o kadar çok gezdim ki bir saat sonra hangi şehirde olacağım bile belli değildi.
Örnek mi; bir pazar sabahı düğün pilavından çıkıp arkadaşlarla Konya Kent sinasının önünde soda içerken hava çok sıcak havuza gidelim denildi ama biz nereye gittik?
eevet süper manzaralı ve virajlı bi yolun sonunda mersin susanoğlunda yapraklı koyda denize giriyorduk.
Motorcu arkadaşarımızla beraber havuz yerine denizi tercih ettik. 3-4 saatlik muhteşem bi yolculuktan sonra denizdeydik.
Bizi evinde misafir eden faruk kardeşimize de teşekkür ederiz. Lütfen gene yapalım sgorahmet ayarlarsan sen ayarlarsın bu işi sana güveniyoruz... _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 08.03.2007 - 09:39 Mesaj konusu:
volkanım civanım o gün bende vardım ama benim neden resimleim yok ha sen görürsün evet özledim faruk abiyi gitmek lazım aslında yanına neden olmasın eline sağlık teşekkürler kardeşim eline sağlık _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 08.03.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
yani Konyada havuza diye çıkıp Mersine mi gittiniz?valla helal olsun, süpersiniz..bence hayatın tadını çıkarmanın en güzel yolu.... _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
sevgili volkan ne güzel resimler,eskiyi hatırladım.
motorcu olmanda katkım olduysa ne mutlu bana.sen hem iyi bir kardeş hemde topluma karsı efendi,saygılı ve dikkatli bir sürücüsün.umarım herzaman yolun ve gazın açık olur.
Tarih: 13.03.2007 - 08:45 Mesaj konusu:
volkankurul,kardeşim çok muhteşemsin voltranım herkülüm hulkum saygılar sana ve tunç abiye _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız