Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - içinde seytan var dediler inanmadım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

içinde seytan var dediler inanmadım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.03.2007 - 16:24    Mesaj konusu: içinde seytan var dediler inanmadım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motorun arkasına bindiğimde daha çocuk yaşlarımda hastalağı kapıldım.Selçuk abi ye şükranlarımı sunarım.Efsane motor ZZR beni hasta etmişti.Nihayet motor alıcak kadar para topladım ve 2000 yılında Tunç abimin sayesinde ilk motorum olan ZX-9R ın sahibi oldum.Motor kullanmayı bana öğreten Tunç abime de şükranlarımı sunarım.Biraz gariptir ama bisikletten sonra kullandığım ilk motor bir 900cc canavar olmuştu.İnanın hala moblet nasıl çalıştırılır bilmiyorum Göz kırpıyorum .
Şimdi pek vaktim olmasada eskiden o kadar çok gezdim ki bir saat sonra hangi şehirde olacağım bile belli değildi.
Örnek mi; bir pazar sabahı düğün pilavından çıkıp arkadaşlarla Konya Kent sinasının önünde soda içerken hava çok sıcak havuza gidelim denildi ama biz nereye gittik?

eevet süper manzaralı ve virajlı bi yolun sonunda mersin susanoğlunda yapraklı koyda denize giriyorduk.
Motorcu arkadaşarımızla beraber havuz yerine denizi tercih ettik. 3-4 saatlik muhteşem bi yolculuktan sonra denizdeydik.

Bizi evinde misafir eden faruk kardeşimize de teşekkür ederiz. Lütfen gene yapalım sgorahmet ayarlarsan sen ayarlarsın bu işi sana güveniyoruz...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HASKOVO

MesajTarih: 07.03.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inan inan gercekten icinde SEYTAN var Dil çıkarıyorum
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Dev_Adam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale_çan

MesajTarih: 07.03.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seytan tuyunu unutmus ondandır..... Motordelisi Delirdim
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.03.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanım civanım o gün bende vardım ama benim neden resimleim yok ha sen görürsün evet özledim faruk abiyi gitmek lazım aslında yanına neden olmasın eline sağlık teşekkürler kardeşim eline sağlık
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.03.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani Konyada havuza diye çıkıp Mersine mi gittiniz?valla helal olsun, süpersiniz..bence hayatın tadını çıkarmanın en güzel yolu.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.03.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yani Konyada havuza diye çıkıp Mersine mi gittiniz?valla helal olsun, süpersiniz..bence hayatın tadını çıkarmanın en güzel yolu....

o zamanlar yeterli zamana ve yetersiz akla sahiptik galiba Gülümsüyorum
ama bi anda sırt çantalarını alıp yola koyulduk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 08.03.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nostaljileri hep sevmişimdir...
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drjesus
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili volkan ne güzel resimler,eskiyi hatırladım.
motorcu olmanda katkım olduysa ne mutlu bana.sen hem iyi bir kardeş hemde topluma karsı efendi,saygılı ve dikkatli bir sürücüsün.umarım herzaman yolun ve gazın açık olur. Bravo OK
Başa dön
drjesus Çevrimdışı drjesus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.03.2007 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul,kardeşim çok muhteşemsin voltranım herkülüm hulkum Gülümsüyorum saygılar sana ve tunç abiye Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal