Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Korumalı mont buldum fikirleriniz gerekli..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Korumalı mont buldum fikirleriniz gerekli..

Korumalı mont buldum fikirleriniz gerekli..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 07.03.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Korumalı mont buldum fikirleriniz gerekli.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar kask'ı aldık şimdi mont alıyoruz artık.. Çok gülüyorum Hazirandada motor gelcek inşallah(cbr 125)
Bir ilan buldum ve çok hoşuma gitti eger sizlerden de olumlu düşünceler alırsam hemen alcam o montu..İşte mont;

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=3839399

Sizce bunu almalımı? Cbr 125 gibi bir motor için uygunmu?

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.03.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deri kışın üşütür diyolar ama hiç kullanmadım bilmiyorum.Mont seni koruyacak bir malzeme CBR125 e uyması gerekmiyo bence.Üzerine tam otursun,ne bol olsun ne dar.Fiyatıda fena değilmiş düşünülebilir.yakından görmek lazım.
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.03.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vasat duruyolar,sadece deri diye alacaksan al
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya birgün başka marka motor alırsan dostum
Başa dön
_kasvet_ Çevrimdışı _kasvet_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 10.03.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum hiç düşünmeden al. Deri her zaman en iyisidir önce güvenlik.
Sen hiç tekstil giyen gp yarışçısı gördünmü.
Yeterince açıktır umarım
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence marka baskılı alma.330 ytl verecek olduktan sonrada revit falan düşün biraz daha katıp adamakıllı mont al Göz kırpıyorum bunlar muhtemelen atölye üretimi montlar ...
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en iyi seçim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sadece derı Beğenmedim uzerınde marka olmasa daha ıyı olurdu bence
Başa dön
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla korumalıkları yok gibi görünüyor....daha iyisini alabilirsin bence yinede sana kalmış bişey......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 11.03.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derisi çok vasat gözüküyor...Bende 330ytl vereceğine 350ytl'ye revi't alabilirsin..deri almak istiyorsan kalitelileri 500ytl'den başlıyor ona göre işçilik ve kaliteli deri giyemedikten sora deri giyiyorum demek bence hoş deil..Üstelik bunun korumalarına ne kadar güvenilebilir.Ayrıca üstündeki yazılar bana göre itici sade bişe düşünebilirsin...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 11.03.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfaan demiş ki:
bence marka baskılı alma.330 ytl verecek olduktan sonrada revit falan düşün biraz daha katıp adamakıllı mont al Göz kırpıyorum bunlar muhtemelen atölye üretimi montlar ...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
can_m
Üye
Üye

Nereden: Sakarya/Sapanca

MesajTarih: 11.03.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bedenin kaç bilmiyorum ama sahibinden comda pamukovalı bir arkadaşta dainese takım vardı alt ve üst ikisine 800 ytl demiş biz bi arkadaş için gittik ama arkadaşa çok az bi farkla ufak gelmişti birde altda üstte pırıl pırıl biz 700e düşürtmüştük ama telini falan istersen yinede temin edebilirim

Son Mesajdan 31 saniye:

bedenin kaç bilmiyorum ama sahibinden comda pamukovalı bir arkadaşta dainese takım vardı alt ve üst ikisine 800 ytl demiş biz bi arkadaş için gittik ama arkadaşa çok az bi farkla ufak gelmişti birde altda üstte pırıl pırıl biz 700e düşürtmüştük ama telini falan istersen yinede temin edebilirim. bedeb 48 di yanlış hatırlamıyorsam
mcanbarbird
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sitedeki reklamı takip edip buldum bi mont şekli hoşuma gitti . çok fazla kullanan yok ama bi kaç kişiden görüş aldım iyi diyolar . fiyatıda uygun aslında . sizede tavsiye ederim ay başında alıcam inşallah karar verdim ben .
linki takip edin lütfen : http://www.mcamotor.com/Pro.asp?id=30
mcanbarbird Çevrimdışı mcanbarbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal