Merhaba arkadaşlar kask'ı aldık şimdi mont alıyoruz artık.. Hazirandada motor gelcek inşallah(cbr 125)
Bir ilan buldum ve çok hoşuma gitti eger sizlerden de olumlu düşünceler alırsam hemen alcam o montu..İşte mont;
Tarih: 09.03.2007 - 18:55 Mesaj konusu:
Deri kışın üşütür diyolar ama hiç kullanmadım bilmiyorum.Mont seni koruyacak bir malzeme CBR125 e uyması gerekmiyo bence.Üzerine tam otursun,ne bol olsun ne dar.Fiyatıda fena değilmiş düşünülebilir.yakından görmek lazım. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
bence marka baskılı alma.330 ytl verecek olduktan sonrada revit falan düşün biraz daha katıp adamakıllı mont al bunlar muhtemelen atölye üretimi montlar ... _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
fazla korumalıkları yok gibi görünüyor....daha iyisini alabilirsin bence yinede sana kalmış bişey...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Derisi çok vasat gözüküyor...Bende 330ytl vereceğine 350ytl'ye revi't alabilirsin..deri almak istiyorsan kalitelileri 500ytl'den başlıyor ona göre işçilik ve kaliteli deri giyemedikten sora deri giyiyorum demek bence hoş deil..Üstelik bunun korumalarına ne kadar güvenilebilir.Ayrıca üstündeki yazılar bana göre itici sade bişe düşünebilirsin... _________________
Tarih: 11.03.2007 - 20:13 Mesaj konusu:
irfaan demiş ki:
bence marka baskılı alma.330 ytl verecek olduktan sonrada revit falan düşün biraz daha katıp adamakıllı mont al bunlar muhtemelen atölye üretimi montlar ...
Tarih: 11.03.2007 - 20:16 Mesaj konusu:
bedenin kaç bilmiyorum ama sahibinden comda pamukovalı bir arkadaşta dainese takım vardı alt ve üst ikisine 800 ytl demiş biz bi arkadaş için gittik ama arkadaşa çok az bi farkla ufak gelmişti birde altda üstte pırıl pırıl biz 700e düşürtmüştük ama telini falan istersen yinede temin edebilirim
Son Mesajdan 31 saniye:
bedenin kaç bilmiyorum ama sahibinden comda pamukovalı bir arkadaşta dainese takım vardı alt ve üst ikisine 800 ytl demiş biz bi arkadaş için gittik ama arkadaşa çok az bi farkla ufak gelmişti birde altda üstte pırıl pırıl biz 700e düşürtmüştük ama telini falan istersen yinede temin edebilirim. bedeb 48 di yanlış hatırlamıyorsam _________________ tekeriniz hep yerde olsun
Tarih: 11.03.2007 - 20:22 Mesaj konusu:
bende sitedeki reklamı takip edip buldum bi mont şekli hoşuma gitti . çok fazla kullanan yok ama bi kaç kişiden görüş aldım iyi diyolar . fiyatıda uygun aslında . sizede tavsiye ederim ay başında alıcam inşallah karar verdim ben .
linki takip edin lütfen : http://www.mcamotor.com/Pro.asp?id=30 _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız