Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Son Teknoloji Motor Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Son Teknoloji Motor Resimleri

Son Teknoloji Motor Resimleri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.03.2007 - 02:02    Mesaj konusu: Son Teknoloji Motor Resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.vyrus.it

www.bimotausa.com

Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 08.03.2007 - 05:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok cirkin bir gorunusu var. boyle motorlar yaparlarsa gelecekte motor beyenmiyebiliriz. Beğenmedim
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bunlar yaaa koyun kwasaki zx14 baksın millet onun üstüne motormu var

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demir03
Üye
Üye

Nereden: AFYON

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hıc hos bır motor degıl ama begenen olurmu bılmem... Gülümsüyorum
Başa dön
demir03 Çevrimdışı demir03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morriss
Üye
Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorda "rek" veya "rach" veya başka bişey açısıyla ilgili yazılar okuduğumu hatırlıyorum, o açı ne kadar genişse teker yalpalamasına karşı o kadar dayanıklı oluyodu sanki. bunun ön tekeri , direk gidona bağlı değil. ne avantajı olabilir acaba ? merak ettim , düşünen, bilen varmıdır ?
bu arada bence güzel motor yaw. hem hafiftirde.
Başa dön
morriss Çevrimdışı morriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, kaçtan veriyorlar bunların tanesini Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

ama çok hafif olduklarını kesin Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar kaçlık Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum 125 lik mi yok sa zuhahahah
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sele altı eksozu bile sevmiyoken bunlar cidden eksozun içine etmişler , umarım üreticiler böyle bir saçmalık yapmazlar Sinirlendim
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok almayım alana mani olmayım Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manifotu görebiliyormusun one öyle be Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzost çok acayip olmuş hem ters geliyor madem neden çevirdiniz onun kafasını
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstteki tamamda alttaki ne ölee Çok gülüyorum Beğenmedim

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 08.03.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstteki belki bi derece ama alttaki iğrenççç
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Producing around 90 horsepower at the rear wheel with the addition of the Leo Vince pipe and an EFI ignition system, it is plenty powerful enough to propel the Bimota's feather light 340 pounds.

emin ustunde leo vince egzoz var gordun mu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makına işte yahuu OK budur olay bitmiş
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal