Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005 Yamaha R6 Motorum Çalındı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005 Yamaha R6 Motorum Çalındı...

2005 Yamaha R6 Motorum Çalındı...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.03.2007 - 13:41    Mesaj konusu: 2005 Yamaha R6 Motorum Çalındı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 Model,
34 BT 5763 Plakalı,
KIRMIZI renkteki
Yamaha R6 motorum 8 Mart Perşembe sabahı evimin otoparkından ÇALINMIŞTIR arkadaşlar. Ağlıyorum

Görenler aşağıdaki telefondan arayabilirler.

Hakan KANTAŞ - 0 533 813 5959

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 08.03.2007 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam çok geçmiş olsun umarım bulunur Üzgünüm
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan çok üzüldüm.Umarım kaskon vardır Ağlıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işallah kasko felan vardır buyuk geçmiş olsun işallah hemen bulunur cok uzuldum yaa Üzgünüm
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan gercekten çok üzüldüm okadar da bakım felan yaptırmıştın yaa.. inşallah kaskon vardır evet

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
inşallah bir an önce bulunur
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun, insallah en kisa zamanda bulunur.
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ozguryilmaz19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursun senin adına çok üzüldüm...
Başa dön
ozguryilmaz19 Çevrimdışı ozguryilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
daphne
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzüldüm Hakan,Allah belalarını versin diyorum.Umarım senin kaskon vardır. Geçmiş olsun.
Başa dön
daphne Çevrimdışı daphne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah bulursun motoru da çalanıda.çalanı bulursan haberimiz olsun hemiz güzelce bi ....... onu Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan cok gecmis olsun,bu ara gene cok duymaya basladım...
Sezon basladı calınmalarda basladı.
Luxor
Üye
Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun hakan
umarım kaskon vardır, benim de yakın bir arkadaşımın motoru aldıktan 1 hafta sonra çalındı geçenlerde ama kasko olduğu için zarara uğramadı.1 ay sonra yeni motorunu alacak.ama dikkat ettim sen de zincir+kilitsiz koyuyorsun galiba otoparka.arkadaşımda aynısını yapmıştı ve gitti motoru.artık büyük küçük demeden çalıyorlar motoru...
Başa dön
Luxor Çevrimdışı Luxor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sağolun arkadaşlar. Evet, çok şükür kaskom vardı ama motorum zaten uzun zamandır servisteydi. Yepyeni, gıcır gıcır servisten çıkmıştı, yeni takozlar getirtmiş taktırmıştım, her şeyini hazırlamıştım ama bir gün binebilmek kısmet oldu.

Şerefsizler direksiyon kilidini kırıp, otoparkın elektrikli demir kapısını da bir şekilde açıp motoru çalmışlar Ağlıyorum

Sabah karaloka gittim, Kozyatağı bölgesinde bu SABAH DÖRDÜNCÜ MOTOR ÇALINDI DEDİLER. İstemiyorum

Çok dikkatli olun arkadaşlar...
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan çok geçmiş olsun.İnşallah ya bulunur yada kaskodan zararın karşılanır.Seni en çok mutlu edecek şey ile bu olayın son bulması umuduyla.....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.03.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardesim,serefsizler sezonu açıyor işte yakalayacaksın suç üstü motora bağlayıp otobanda sürükleyeceksin Öfkeliyim Öfkeliyim .....oçocuğunu Öfkeliyim

En son SRAD-HAN tarafından 08.03.2007 - 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal