Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 08.03.2007 - 14:34 Mesaj konusu:
Hakan cok gecmis olsun,bu ara gene cok duymaya basladım...
Sezon basladı calınmalarda basladı. _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Tarih: 08.03.2007 - 14:39 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun hakan
umarım kaskon vardır, benim de yakın bir arkadaşımın motoru aldıktan 1 hafta sonra çalındı geçenlerde ama kasko olduğu için zarara uğramadı.1 ay sonra yeni motorunu alacak.ama dikkat ettim sen de zincir+kilitsiz koyuyorsun galiba otoparka.arkadaşımda aynısını yapmıştı ve gitti motoru.artık büyük küçük demeden çalıyorlar motoru...
Tarih: 08.03.2007 - 14:45 Mesaj konusu:
Çok sağolun arkadaşlar. Evet, çok şükür kaskom vardı ama motorum zaten uzun zamandır servisteydi. Yepyeni, gıcır gıcır servisten çıkmıştı, yeni takozlar getirtmiş taktırmıştım, her şeyini hazırlamıştım ama bir gün binebilmek kısmet oldu.
Şerefsizler direksiyon kilidini kırıp, otoparkın elektrikli demir kapısını da bir şekilde açıp motoru çalmışlar
Sabah karaloka gittim, Kozyatağı bölgesinde bu SABAH DÖRDÜNCÜ MOTOR ÇALINDI DEDİLER.
Çok dikkatli olun arkadaşlar... _________________ SYM Joyride 200
Hakan çok geçmiş olsun.İnşallah ya bulunur yada kaskodan zararın karşılanır.Seni en çok mutlu edecek şey ile bu olayın son bulması umuduyla..... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız