Tarih: 09.03.2007 - 15:24 Mesaj konusu: YouTube Geri döndü
Saçma bir uygulamayla YouTube erişimimiz engellenmişti,şu anda erişim yine açık..
madem 2 günde çark edecektiniz ne diye böyle bir gülünç uygulamayla hem bizi hem kendinizi komik duruma düşürdünüz...
Analayabilen varsa anlatsın...
Tarih: 09.03.2007 - 15:32 Mesaj konusu:
cryptonR, biliyorum...
Ama bu uygulama yanlış..
Eger ATATÜRK le ilgili kötü bir vide eklenmişse bu bizim suçumuz degilki biz cezalandırılıyoruz..
Biz de onlara karşılık ATATÜRK ün nasıl büyük bir insan oldugunu gösteren videolar koyacaz..ama siteye girişimizi yasaklıyorlar..
Hayır bişey degil bu videoyu koyan kahpeler, diyecekki "demekki gerçekten ATATÜRK böyle birisiymişki ,türkler bu gerçegi bilmesinler diye kendi ülkeleri yasak koydu" diyecekler...
Böyle saçma bir uygulama ne gördüm,nede duydum... _________________
Tarih: 09.03.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer,
abi bence kapatılması iyi oldu hem burda cezalandırılan biz değiliz bence bence de kapalı kalmalıydı sende haklısın ama ... işte şerefsizin biri yayınlamış _________________ Shadow Rider...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 09.03.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
adamlar kendi dinlerinle inançlarınla ve kendi büyük adamlarınla dalga geçiyorlar zaten,atatürk onlar için neymiş ki,,ama bilmiyorlar işte türkün geçmişteki büyük adamlara dinlerine imanlarına olan bağlılıklarını,daha doğrusu bunu da anlamış değiller hala,gerçi aslında bilenler de bunu bozmak için hernegerekiyorsa yapmıyormu zaten??tek amaçları bölmek fitne fesat sokmak..bize düşen satrancı çok akıllı oynamak,yoksa bu gidişle uzak değil başımıza gelecek felaketler hakan dinçerin de belirttiği gibi onlar böylemi yaptı bizde nekadar büyük bi adam olduğunun videolarını koyup misilleme yapacaz,bukadar basit bu iş ettikleri lafla koydukları video ile peynir gemisi yürüseydi inanın bu memlekette şu an başka bayraklar dalgalanıyor olurdu,geçmişte döktüğümüz kanlar hertürlü yine dökülür,hiçte sorun değil yani _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
hakan abı youtubey u ataturk le ılgılı bırkac vıdeo yuzunden kapatmıslar bence hıc acılmamalıydıı...
Ah keşke youtube ın kapatılmadıgını .Bizim youtube gırmemız engellendıgını ve bunun ne oldugunu kavrayabilsek!!!!!!
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
Sayın Hakan Dincer,Deliemin ve ekamba TEŞEKKÜRLER..
Aynı ojektifi kullanan birilerinin olmasını görmek iç rahatlatıcı.
Güzel başlayan iyi biten sürüşler dileğiyle...
Arkadaşlar
youtube'e erişim engelleyici sansürün kaldırılması,daha başta yapılan büyük bir hatadan dönüştür.
Ha şimdi kendimiz elimizden geldigince mücadelemizi vereceğiz..Eğer birileri o siteyi hackl ledi ise keyif alırım yada calışmasını yavaşlatıp vs ile başlarını ağrıtaabilirse..Ben kendi adıma bir süre o siteyi kullanmayacağım video vs ile ilgili şeyler google den de oluyor..sitenin raytingi ni düşürmek icin elimden gelen bu.Herkes kedine düşeni yapar umarım..
İyi başlayan Güzel biten sürüşler.
cryptonR, biliyorum...
Ama bu uygulama yanlış..
Eger ATATÜRK le ilgili kötü bir vide eklenmişse bu bizim suçumuz degilki biz cezalandırılıyoruz..
Biz de onlara karşılık ATATÜRK ün nasıl büyük bir insan oldugunu gösteren videolar koyacaz..ama siteye girişimizi yasaklıyorlar..
Hayır bişey degil bu videoyu koyan kahpeler, diyecekki "demekki gerçekten ATATÜRK böyle birisiymişki ,türkler bu gerçegi bilmesinler diye kendi ülkeleri yasak koydu" diyecekler...
Böyle saçma bir uygulama ne gördüm,nede duydum...
doğru söze ne denir _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Hakan_Dincer, Aslında birde şu yandan bakmak lazım;
Youtube her tıklamada eşşek yükü kadar para kazanıyor. Reklamlar da cabası. Günde 70 Mlyon Kişi ziyaret ediyor(emin değilim ne kadar oldugunu). TR'den erişim kesildiği zaman elimizi bi nevi cüzdanlarına götürmüş olduk. Hitleri düştü. Paraları kesildi. Bu yuzdende YOUTUBE hemen devreye girip açıklama yaptı bence. Ayrıca TR'De erişim kesildikten sonra video kaldirildi bunun sebebinide yukarda yazdiklarima bagliyorum.
Tabiki insanlarin özgürlüklerine sınır koyamazlar bu bir hak degil ama birde yukardaki gibi düşünün bence.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız