Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YouTube Geri döndü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YouTube Geri döndü

YouTube Geri döndü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.03.2007 - 15:24    Mesaj konusu: YouTube Geri döndü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saçma bir uygulamayla YouTube erişimimiz engellenmişti,şu anda erişim yine açık..
madem 2 günde çark edecektiniz ne diye böyle bir gülünç uygulamayla hem bizi hem kendinizi komik duruma düşürdünüz...
Analayabilen varsa anlatsın...

Neyse hoşgeldin youtube

Link

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cryptonR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: turgutlu

MesajTarih: 09.03.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abı youtubey u ataturk le ılgılı bırkac vıdeo yuzunden kapatmıslar bence hıc acılmamalıydıı... Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.03.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sevindirici bi haber..sağol hakan abi.. Gülümsüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.03.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cryptonR, biliyorum...
Ama bu uygulama yanlış..
Eger ATATÜRK le ilgili kötü bir vide eklenmişse bu bizim suçumuz degilki biz cezalandırılıyoruz..
Biz de onlara karşılık ATATÜRK ün nasıl büyük bir insan oldugunu gösteren videolar koyacaz..ama siteye girişimizi yasaklıyorlar..
Hayır bişey degil bu videoyu koyan kahpeler, diyecekki "demekki gerçekten ATATÜRK böyle birisiymişki ,türkler bu gerçegi bilmesinler diye kendi ülkeleri yasak koydu" diyecekler...
Böyle saçma bir uygulama ne gördüm,nede duydum...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.03.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel haber bu sonunda Bravo Alkışlıyorum
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 09.03.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer,
abi bence kapatılması iyi oldu hem burda cezalandırılan biz değiliz bence bence de kapalı kalmalıydı sende haklısın ama ... işte şerefsizin biri yayınlamış

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 09.03.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar kendi dinlerinle inançlarınla ve kendi büyük adamlarınla dalga geçiyorlar zaten,atatürk onlar için neymiş ki,,ama bilmiyorlar işte türkün geçmişteki büyük adamlara dinlerine imanlarına olan bağlılıklarını,daha doğrusu bunu da anlamış değiller hala,gerçi aslında bilenler de bunu bozmak için hernegerekiyorsa yapmıyormu zaten??tek amaçları bölmek fitne fesat sokmak..bize düşen satrancı çok akıllı oynamak,yoksa bu gidişle uzak değil başımıza gelecek felaketler Üzgünüm hakan dinçerin de belirttiği gibi onlar böylemi yaptı bizde nekadar büyük bi adam olduğunun videolarını koyup misilleme yapacaz,bukadar basit bu iş Bravo ettikleri lafla koydukları video ile peynir gemisi yürüseydi inanın bu memlekette şu an başka bayraklar dalgalanıyor olurdu,geçmişte döktüğümüz kanlar hertürlü yine dökülür,hiçte sorun değil yani
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.03.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cryptonR demiş ki:
hakan abı youtubey u ataturk le ılgılı bırkac vıdeo yuzunden kapatmıslar bence hıc acılmamalıydıı... Öfkeliyim

demek hiç açılmamalıydı öylemi Gülümsüyorum sana gir diyen yok aslanım Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sxysl
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.03.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cryptonR demiş ki:

Ah keşke youtube ın kapatılmadıgını .Bizim youtube gırmemız engellendıgını ve bunun ne oldugunu kavrayabilsek!!!!!!

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Sayın Hakan Dincer,Deliemin ve ekamba TEŞEKKÜRLER..
Aynı ojektifi kullanan birilerinin olmasını görmek iç rahatlatıcı. Delirdim
Güzel başlayan iyi biten sürüşler dileğiyle...
Başa dön
sxysl Çevrimdışı sxysl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 09.03.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş sefa getirdi youtube Delirdim
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
sxysl
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.03.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar
youtube'e erişim engelleyici sansürün kaldırılması,daha başta yapılan büyük bir hatadan dönüştür.
Ha şimdi kendimiz elimizden geldigince mücadelemizi vereceğiz..Eğer birileri o siteyi hackl ledi ise keyif alırım yada calışmasını yavaşlatıp vs ile başlarını ağrıtaabilirse..Ben kendi adıma bir süre o siteyi kullanmayacağım video vs ile ilgili şeyler google den de oluyor..sitenin raytingi ni düşürmek icin elimden gelen bu.Herkes kedine düşeni yapar umarım..
İyi başlayan Güzel biten sürüşler.
Başa dön
sxysl Çevrimdışı sxysl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sevindim geri açıldığına çok güzel bi siteydi hoş geldin youtube Çok gülüyorum
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 10.03.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
cryptonR, biliyorum...
Ama bu uygulama yanlış..
Eger ATATÜRK le ilgili kötü bir vide eklenmişse bu bizim suçumuz degilki biz cezalandırılıyoruz..
Biz de onlara karşılık ATATÜRK ün nasıl büyük bir insan oldugunu gösteren videolar koyacaz..ama siteye girişimizi yasaklıyorlar..
Hayır bişey degil bu videoyu koyan kahpeler, diyecekki "demekki gerçekten ATATÜRK böyle birisiymişki ,türkler bu gerçegi bilmesinler diye kendi ülkeleri yasak koydu" diyecekler...
Böyle saçma bir uygulama ne gördüm,nede duydum...

doğru söze ne denir Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Aslında birde şu yandan bakmak lazım;
Youtube her tıklamada eşşek yükü kadar para kazanıyor. Reklamlar da cabası. Günde 70 Mlyon Kişi ziyaret ediyor(emin değilim ne kadar oldugunu). TR'den erişim kesildiği zaman elimizi bi nevi cüzdanlarına götürmüş olduk. Hitleri düştü. Paraları kesildi. Bu yuzdende YOUTUBE hemen devreye girip açıklama yaptı bence. Ayrıca TR'De erişim kesildikten sonra video kaldirildi bunun sebebinide yukarda yazdiklarima bagliyorum.
Tabiki insanlarin özgürlüklerine sınır koyamazlar bu bir hak degil ama birde yukardaki gibi düşünün bence.
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Youtube geldi hoşgeldi hatta sefalarda getirdi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal