Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14.İstanbul Lütfü Kırdar Motor Fuarı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14.İstanbul Lütfü Kırdar Motor Fuarı

14.İstanbul Lütfü Kırdar Motor Fuarı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.03.2007 - 21:15    Mesaj konusu: 14.İstanbul Lütfü Kırdar Motor Fuarı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

14. İSTANBUL Motor Fuarı başllamış bulunmakta açılış tarihi 08 mart 2007 perşembe günü bitiş tarihi ise 11 martda sona eriyo. Fuardaki motorlar inanılmaz güzeldi çektiğim bir kaç resim var görmenizi istedim.Fuara davetiye için yakınlarınızdaki motorculardan çok rahat sağlamanız mümkün a2 ehliyet veren yerlerde bunun içinde.

motor hakkında daha detaylı bilgi istiyenler

fuara ilk girişte karşınıza çıkan suzuki korlas stantından suzuki gsx 1300r HAYABUSA suzukinin yıllardır güvendiği çok seri bir alet kadran olarak 300 km sahip ve o hızı gören yeğane motorlardan biri. Bir motor kullanıcısı olarak sempatim her zaman olmustur ama hic bir zaman alıp kullanmak istemem tavsiyede etmem gercekten cok efor harcamanız gereken ve asırı profosyonellik gerektiren bir motor tüm racingler için bu sözüm geçerli.

tekrar korlas stantından devam ediyoruz ve karsınızda suzuki hayabusanın kardesi gsx-r 600

bu motor hakkında detaylı bilgi icin

fuarda en ilgimi çeken standlardan biri ise ktm idi bilhassa ktm 990 adventure s dakar modeli inanılmaz bir şekilde içimi gıdıkladı ve her zaman ki gibi moreller bozuldu. En azında üstüne oturup foroğraf çektirme fırsatı buldum ve buda hoş bir duygu idi. Motor ayrodinamik olarak inanılmaz bir şekilde tasarlanmıştı üstünde otururken gayet rahat hissediyosunuz. Motorda bulunan abs sistemi sürüşünüzü son seviyede güvenli tutuyor çoğu parçaların simitrisi uygulanması beni inanılmaz mutlu etti bunlara örnek çift egsozun bulunması çift ön disk fren. Ancak su an için tek takıntım arkada tek diskin olması onun karsısında da haliyle bulunması gereken zincir mevcut bu arada simetri öle abartılmışki motorda çift depo kapağı mevcut 2 tane yakıt deposu olup olmadığı hakkında tam bir bilgim yok ama 2 depo kapağını gördüm Bravo

bu motor hakkında detaylı bilgi icin

En son NightWish tarafından 09.03.2007 - 23:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.03.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah, güzel fotolar,,,... ellerine sağlık
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 09.03.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler bende pazar güdecem :Çok gülüyorum
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Slymn
Üye
Üye

MesajTarih: 09.03.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ybr 250 var mı fuar da ? Varsa fiyatını söyleyebilir misiniz ?
Başa dön
Slymn Çevrimdışı Slymn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.03.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müsadenizle bir iki resimde ben ekliyim... Slymn, yok ybr yani ben görmedim..

bu hayabusada yok yok..

En son ozanimo tarafından 09.03.2007 - 23:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ozanimo Çevrimdışı ozanimo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.03.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkdaşlar resimler için elinize sağlık
confident
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.03.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Offf Öfkeliyim
Bakmamalıydım bunlara ama dayanamadım ki Ağlıyorum
Başa dön
confident Çevrimdışı confident Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuPeRKaOS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yeditepe Üniversitesi

MesajTarih: 09.03.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin fuarı diyenler yanıldı bildiğin fuar asıl fuar nisanı bekleyin
Başa dön
SuPeRKaOS Çevrimdışı SuPeRKaOS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hasan78
Üye
Üye

Nereden: karabük/SAFRANBOLU

MesajTarih: 09.03.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusura bakmayın arkadaşlar ama kime sorsam çin fuarı değmez diye bizi alıkoydu.
Rica ediyorum anlayanlardan biri hangi fuara gitcez ve nezaman gitcez bize bilgi versin...
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.03.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo eline sağlık dostum Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler.Fuarı iple çekiyorum...
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Fakiros
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SmSn-İst.(fulya)

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper makinalar ellerine sağlık ,sanki fuara götürdün Alkışlıyorum
Başa dön
Fakiros Çevrimdışı Fakiros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuPeRKaOS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yeditepe Üniversitesi

MesajTarih: 10.03.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

git birader lütfi kırdara değer yani çin makinesi yok bmw hariç hepsi var tabi cnrda hepsi olucak çok çeştli ama çinlilerde bunda yoktu öbür fuarı kapatmış diye şüpheleniyorum cnrın büyük bölümünü motatal özen kapatıcak hondan büyük yer alıcak aynı şekilde mondialde öle Bravo

bunlarda benden

Başa dön
SuPeRKaOS Çevrimdışı SuPeRKaOS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
crazyMotorist
Üye
Üye

Nereden: lubnatsi

MesajTarih: 12.03.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çokgüzel emeğinize sağlık Alkışlıyorum
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.03.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emekleriniz ve resimler için teşekkürler...
ama ben fuarda hayal kırıklığına uğradım açıkçası..
alan daha da küçülmüş, tek kata inmişş...
ve cok az sayıda marka vardı..
herkez ay sonu olcak fuarı bekliyor anlaşıldı..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal