14. İSTANBUL Motor Fuarı başllamış bulunmakta açılış tarihi 08 mart 2007 perşembe günü bitiş tarihi ise 11 martda sona eriyo. Fuardaki motorlar inanılmaz güzeldi çektiğim bir kaç resim var görmenizi istedim.Fuara davetiye için yakınlarınızdaki motorculardan çok rahat sağlamanız mümkün a2 ehliyet veren yerlerde bunun içinde.
fuara ilk girişte karşınıza çıkan suzuki korlas stantından suzuki gsx 1300r HAYABUSA suzukinin yıllardır güvendiği çok seri bir alet kadran olarak 300 km sahip ve o hızı gören yeğane motorlardan biri. Bir motor kullanıcısı olarak sempatim her zaman olmustur ama hic bir zaman alıp kullanmak istemem tavsiyede etmem gercekten cok efor harcamanız gereken ve asırı profosyonellik gerektiren bir motor tüm racingler için bu sözüm geçerli.
tekrar korlas stantından devam ediyoruz ve karsınızda suzuki hayabusanın kardesi gsx-r 600
fuarda en ilgimi çeken standlardan biri ise ktm idi bilhassa ktm 990 adventure s dakar modeli inanılmaz bir şekilde içimi gıdıkladı ve her zaman ki gibi moreller bozuldu. En azında üstüne oturup foroğraf çektirme fırsatı buldum ve buda hoş bir duygu idi. Motor ayrodinamik olarak inanılmaz bir şekilde tasarlanmıştı üstünde otururken gayet rahat hissediyosunuz. Motorda bulunan abs sistemi sürüşünüzü son seviyede güvenli tutuyor çoğu parçaların simitrisi uygulanması beni inanılmaz mutlu etti bunlara örnek çift egsozun bulunması çift ön disk fren. Ancak su an için tek takıntım arkada tek diskin olması onun karsısında da haliyle bulunması gereken zincir mevcut bu arada simetri öle abartılmışki motorda çift depo kapağı mevcut 2 tane yakıt deposu olup olmadığı hakkında tam bir bilgim yok ama 2 depo kapağını gördüm
Kayıt: Jan 19, 2007 Mesajlar: 22 Nereden: karabük/SAFRANBOLU
Tarih: 09.03.2007 - 23:51 Mesaj konusu:
kusura bakmayın arkadaşlar ama kime sorsam çin fuarı değmez diye bizi alıkoydu.
Rica ediyorum anlayanlardan biri hangi fuara gitcez ve nezaman gitcez bize bilgi versin... _________________ I?y?y Önüne Al Yürü, Gölgen Yster Arkandan Gelsin Yster Gelmesin !
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.03.2007 - 12:01 Mesaj konusu:
Paylaşım için teşekkürler.Fuarı iple çekiyorum... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Feb 02, 2005 Mesajlar: 135 Nereden: Yeditepe Üniversitesi
Tarih: 10.03.2007 - 14:25 Mesaj konusu:
git birader lütfi kırdara değer yani çin makinesi yok bmw hariç hepsi var tabi cnrda hepsi olucak çok çeştli ama çinlilerde bunda yoktu öbür fuarı kapatmış diye şüpheleniyorum cnrın büyük bölümünü motatal özen kapatıcak hondan büyük yer alıcak aynı şekilde mondialde öle
Tarih: 12.03.2007 - 12:16 Mesaj konusu:
emekleriniz ve resimler için teşekkürler...
ama ben fuarda hayal kırıklığına uğradım açıkçası..
alan daha da küçülmüş, tek kata inmişş...
ve cok az sayıda marka vardı..
herkez ay sonu olcak fuarı bekliyor anlaşıldı.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız