İşte benim Gilera Runner 125VX im 2004 model çok performanslı Kıbrıs için çok uygun malum burda heran yanınızdan bi ferrari porshe geçebilio =) kalkışları çok hızlı işte bunlarda resimleri
_________________ .........Gilera Runner 125VX.........
............Kybrys/Lefko?a............
....Sen yine Seni sev ben içimde kalayym...
.....Çekil yolumdan artyk ben olayym....
Tarih: 10.03.2007 - 10:45 Mesaj konusu:
Kazuya, Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 10.03.2007 - 12:05 Mesaj konusu:
Kazuya, Öncelikle aramıza hoşgeldin.Motorun güzelmiş Allah kazadan beladan korusun.Dileriz ilerleyen zamanlarda KIBRIS'dan yapmış olduğunuz gezilerinizi bizlerle paylaşırsınız _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
teşekkürler arkadaşlar mağazanın önünde resim çekinmek amaçlı olduğu için kask takmadım yoksa kask burda da zorunlu gerçi scooter kullannanlar pek takmıyo ama benim kafatasım kıymetli açıkçası
Kıbrıs gezileri yapıcaz inşallah jawaali abimle merak etmeyin...
Son Mesajdan 44 dakika sonra eklendi:
SuperHang-On, 14 deil 15 hp maşallahı var açıkçası ben çok seviyorum motorumu çok seri 4 zamanlı olmasına rağmen teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bundan sonra forumlarda aktif olarak bulunacağım
Tarih: 10.03.2007 - 23:37 Mesaj konusu:
motorun güzelmiş arkadaşım hayırlı olsun bişey sorabilirmiyim orda performans parça varmı??? runner aerox için felan egzos vs gibi ablam üni de okuyo orda ona söyledim fakat ben motordan felan anlamam dedi açıkçası _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız