Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gilera Runner 125VX (Resimli) Çanafar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gilera Runner 125VX (Resimli) Çanafar...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kazuya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Lefko?a

MesajTarih: 10.03.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Gilera Runner 125VX (Resimli) Çanafar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte benim Gilera Runner 125VX im 2004 model çok performanslı Kıbrıs için çok uygun malum burda heran yanınızdan bi ferrari porshe geçebilio =) kalkışları çok hızlı işte bunlarda resimleri

.....Çekil yolumdan artyk ben olayym....
Başa dön
Kazuya Çevrimdışı Kazuya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 10.03.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazuya, Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazasız belasız binmek nasip etsin
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 10.03.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıbrısta kask takmak zorunlu değil demek
hımmm
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuperHang-On
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.03.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence o bir modern klasik. Bu arada 125 lik olanı 14hp miydi yav
Başa dön
SuperHang-On Çevrimdışı SuperHang-On Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazuya, Öncelikle aramıza hoşgeldin.Motorun güzelmiş Allah kazadan beladan korusun.Dileriz ilerleyen zamanlarda KIBRIS'dan yapmış olduğunuz gezilerinizi bizlerle paylaşırsınız Bravo Bravo Bravo
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale_çan

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Motordelisi bende KIBRIS'ta yaptım askerlıgı ıyı bılırım trafiği cok felaket aramıza hosgeldin...
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazasız belasız sürüşler versin
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kazuya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Lefko?a

MesajTarih: 10.03.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar mağazanın önünde resim çekinmek amaçlı olduğu için kask takmadım yoksa kask burda da zorunlu gerçi scooter kullannanlar pek takmıyo ama benim kafatasım kıymetli açıkçası Gülümsüyorum

Kıbrıs gezileri yapıcaz inşallah jawaali abimle merak etmeyin...

Son Mesajdan 44 dakika sonra eklendi:

SuperHang-On, 14 deil 15 hp maşallahı var açıkçası ben çok seviyorum motorumu çok seri 4 zamanlı olmasına rağmen teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bundan sonra forumlarda aktif olarak bulunacağım
Başa dön
Kazuya Çevrimdışı Kazuya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hidi hayırlı olsun güle güle kullan reng gri güzel Bravo
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız sürüsler Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan Bravo
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Re: Gilera Runner 125VX (Resimli) Çanafar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazuya demiş ki:
malum burda heran yanınızdan bi ferrari porshe geçebilio =) kalkışları çok hızlı işte bunlarda resimleri

bu kadar abartmayalım yani bilmesek
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun güzelmiş arkadaşım hayırlı olsun bişey sorabilirmiyim orda performans parça varmı??? runner aerox için felan egzos vs gibi ablam üni de okuyo orda ona söyledim fakat ben motordan felan anlamam dedi açıkçası Üzgünüm Öfkeliyim
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal