Tarih: 10.03.2007 - 10:05 Mesaj konusu: İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri)
uğrak bar eğlencesi keyifli geçti orada olan bütün arkadaşlarıma kendi adıma çok teşekkür ederim....
mustafa456,vuyu,beyazkardelen79,befelf_1912 ve ozze
hakan dinçer,mehmet tan ve sevgili eşi sevgi tan
blackheart,mustafa456,badcoktail,oldfard ve ceymo
ege2004 ve eşi raziye,sevgi tan ve nur oran
fatih35 ve arkadaşları
vuyu ben ve mustafa456
margarita ve vuyu
serkan035 ve befelf_1912
aziz oran ve ramazan
ibRRahim ve endeligame
halilRR
margarita ben ve vuyu
blackheart,oldfard,ibRRahim ve endeligame
mehmet tan ve sevgili eşi sevgi tan
dragon
serkan035 ve vuyu
the_one
sevgili hocamız vuyu ve ben
blackheart
isa
oldfard
uğrak bar'dan çıkıp ooze bar'a gitmeye karar verdik
ooze bar serkan035 ve mustafa
ooze'da olduğumuzu duyan geldi
sonradan bize katılan tekşeker
egerkagan
güzel bir gecenin ardından artık evlere dağılmaya başladık
mustafa456 ve vuyu
bu arada ooze bar dönüşü yolda bize eskortluk yapan sevgili halilRR'A çok teşekkür ediyorum.gerçekten çok hoş bir davranış sergiledi bizi yolda yalnız bırakmadı.... _________________
Tarih: 10.03.2007 - 10:17 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, Nur ablacığım hepinize çok teşekkür ediyoruz bu sizleri bu şekilde görmek inanın bizleride çok mutlu ediyor.Paylaşımın için teşekkürler.İşte tüm illerdeki MD'ler her zaman bu şekilde gruplaşıp birer yerlere gitseler çok güzel olur.Gidenlere teşekkür ediyoruz darısı bizlerin başına .SAYGILAR _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 10.03.2007 - 10:19 Mesaj konusu:
Eğlenceleriniz her daim olsun bir gün orda arnızda ben olucam _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 10.03.2007 - 10:51 Mesaj konusu:
vay beaa, şimdi İzmir' de olasım geldi. Lakin Erzurum' da vatani görevimizi yapıyoruz. Kısmet olursa 66 gün sonra askerliğimin bittiği doğum günümde tekrar buluşup çifte kutlama yaparız.. Herkese buradan sevgiler ve saygılar. Emrecim bu arada yeni motörün hayırlı olsun güzel kardeşim:) _________________ emirhan
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız