Tarih: 11.03.2007 - 00:18 Mesaj konusu: benim garajdan birkaç foto
bugün arabayla biryere gidecekken arabada fotoğraf makinasını gördüm ve birkaç poz çektim sizler için.
Aslında bir motorum daha var işyerimde kalmış fotolarda çıkmamış kanuni hussar
Bu arkadaşta garajı organize etmemde yardımcı oluyor. Kendisinde suzuki GSX-R 600 srad var.
Bu da hanım arkadaki Kymco yu O'na aldım bir ara 600F'i gözüne kestirdi ama ayağı yere tam yetişmediği için vazgeçti. Motor bana kaldı yoksa yanmıştım. A2 side var zaten
Bu da nacizhane bendeniz unsalyzf
Bu bakan delikanlı tek varisim geleceğin motorcusu biricik oğlum Emre
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.03.2007 - 00:22 Mesaj konusu:
havat batsın ünsal kardeşim ne diim Allah bağışlasın yavrunu kendine iyi bak canım kardeşim _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 11.03.2007 - 02:04 Mesaj konusu:
allah sana eşinle ,çocuğunla ve motorlarınla huzurlu kazasız belasız yaşam versin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
ayıptır sorması kaç tane motor ve araban var acaba.birde hepsi bir garaja sığıyormu.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız