Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motoruma çarşamba günü kavuşuyoırum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motoruma çarşamba günü kavuşuyoırum

Motoruma çarşamba günü kavuşuyoırum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 11.03.2007 - 07:11    Mesaj konusu: Motoruma çarşamba günü kavuşuyoırum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkdaşlar en sonunda motor buldum bi tane mondial 151rs dayımın eniştesi ve fiyatta anlaştık parasını ödedim ama motorun ruhsatı kaybolmuş baştan çıkacak onun için ruhsat sahibi işlemlerle uğraşacak ve tam olarak motorum çarşamba akşamı elimde...

MOTOR:Mondial 151rs - 2006 Model
KM:14.200
FİYAT Çok gülüyorum :800 YTL
RENK:KIRMIZI-GRİ
ÇİZİK DURUMU:SIFIR Delirdim

Motor gelsin hemen yayınlayacam resimlerini Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.03.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hayırlı olsun,kazasız belasız binersin İnşallah...
Şimdi çarşamba gelmek bilmez Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, çok teşekkür ederim Dans evet dediğn gibi çarşamba gelmek bilmez Üzgünüm ama ben beklerim Çok gülüyorum
turgutlu__md
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KASABA'DAN

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela ceza vermesin.
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah.
(Yalnız topiği,Motorum bölümüne açmalıydın) Göz kırpıyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun hayabusa_01, Allah kaza bela vermesin... Ne mutlu "motorum var" diyene... Alkışlıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 11.03.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Bravo
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese teşekkür ederim Delirdim
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle yanlız km biraz fazla 800 ytl de biraz fazla geldi bana nyse ynede hayırlı olsun
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa_01, hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Göz kırpıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaansanver demiş ki:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle yanlız km biraz fazla 800 ytl de biraz fazla geldi bana nyse ynede hayırlı olsun

Hocam zaten motora binen kişi rodajını süper yapmış gerçekten baktırdım bi-iki abimize onayverdiler neyse abicim ilginize teşekkür ederim.
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 11.03.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa_01,
Bende bir tane var.Sadece iş için kullanıyoruz.Motorun motoru genel olarak iyi.Ancak karbüratörde ufak sorunlar vardı hallettim.Sağ marş pedalından ses geliyordu söktüm attım marş pedalını.Sadece akü bitince takıyorum tekrar..Ancak açıkca söylemek zorundayım:Motor öyle çok rahat değil,yani iş için ideal fakat uzun yol da seni tatmin etmez.Ancak fiyatına oranlarsak bunlar pekde önemli değil.Önemli olan işini görmesi Bravo

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 11.03.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dostum güle güle kulllan Allah kaza bela göstermesin

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.03.2007 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de motorumu aldığımda böyle bir siteye yazmıştım ve birisi bana "taşıt olduğunun bilincinde kullan" demişti,hiç unutmam Gülümsüyorum

Güle güle kullan Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal