Tarih: 11.03.2007 - 07:11 Mesaj konusu: Motoruma çarşamba günü kavuşuyoırum
Arkdaşlar en sonunda motor buldum bi tane mondial 151rs dayımın eniştesi ve fiyatta anlaştık parasını ödedim ama motorun ruhsatı kaybolmuş baştan çıkacak onun için ruhsat sahibi işlemlerle uğraşacak ve tam olarak motorum çarşamba akşamı elimde...
Tarih: 11.03.2007 - 12:51 Mesaj konusu:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle yanlız km biraz fazla 800 ytl de biraz fazla geldi bana nyse ynede hayırlı olsun _________________ & FZ6 FAZER 07 ABS &
& polaris atv,snowbike service&
www.showmarin.net
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle yanlız km biraz fazla 800 ytl de biraz fazla geldi bana nyse ynede hayırlı olsun
Hocam zaten motora binen kişi rodajını süper yapmış gerçekten baktırdım bi-iki abimize onayverdiler neyse abicim ilginize teşekkür ederim. _________________ SONAX CAR CARE
Tarih: 11.03.2007 - 13:19 Mesaj konusu:
hayabusa_01,
Bende bir tane var.Sadece iş için kullanıyoruz.Motorun motoru genel olarak iyi.Ancak karbüratörde ufak sorunlar vardı hallettim.Sağ marş pedalından ses geliyordu söktüm attım marş pedalını.Sadece akü bitince takıyorum tekrar..Ancak açıkca söylemek zorundayım:Motor öyle çok rahat değil,yani iş için ideal fakat uzun yol da seni tatmin etmez.Ancak fiyatına oranlarsak bunlar pekde önemli değil.Önemli olan işini görmesi _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız