Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.03.2007 - 23:08 Mesaj konusu:
derginin adını unuttum ama gecende okudum gsxr600ü SİNAN SOFUOĞLU kullandı porche yi bi otomobil yarışcısı istanbul parkta test ettiler yarıştırdılar ve porchenin artık BUYÜK Bİ DELİĞİ DAHA VAR!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Feb 27, 2006 Mesajlar: 326 Nereden: Istanbul-Ataköy
Tarih: 11.03.2007 - 23:24 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
derginin adını unuttum ama gecende okudum gsxr600ü SİNAN SOFUOĞLU kullandı porche yi bi otomobil yarışcısı istanbul parkta test ettiler yarıştırdılar ve porchenin artık BUYÜK Bİ DELİĞİ DAHA VAR!!
2TEKER derginin adı _________________ Arda Sezgin 13/10/1988
05' Yamaha Fz6 Fazer with Devil Exhaust System(süper bi?iy:-) )
ardasezgin88@gmail.com
0 rh(+)
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 12.03.2007 - 18:18 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
derginin adını unuttum ama gecende okudum gsxr600ü SİNAN SOFUOĞLU kullandı porche yi bi otomobil yarışcısı istanbul parkta test ettiler yarıştırdılar ve porchenin artık BUYÜK Bİ DELİĞİ DAHA VAR!!
porsche cayman delinen araba _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 12.03.2007 - 18:39 Mesaj konusu:
gsx_r' a bu yakışır zaten ama arabalar standart deil gibi _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Kayıt: Mar 11, 2007 Mesajlar: 128 Nereden: istanbul//corlu
Tarih: 14.03.2007 - 17:42 Mesaj konusu:
gsx_r' a için normal ama kesınlıkle supranın motoru modludur ama dıer corvette normal ..
adamsa devır kesıcıye sokmuş ordan bıraz kaybedıo bence baya gusel bı vıdeo yapabılenler koysun vıdeosunu ...
yok su devır kesıo bu ahkam kesıo demesınler
gorelım vıdeoları
Eray biz biliyoz birbirimizi ve kuzi...yaptıgımız her roll-on un videosunu koysak MD nın video bolumunde 3 sayfayı kapatmıştık....
isteyen arkadaşlar arastırırsa gorur nacizane videolarımızı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız