Mekan ile ilgili ayrıntılı bilgi : www.carsackranch.com buradaki fiyat listesinden %25 indirimimiz vardır...
Tarih : 14 MART 2007 - Çarşamba
Yer : Carsack Ranch
Saat : 19h30 dan itibaren.
Bana ulaşın yol tarif yardım 24 saat hizmet :0.532.3630105 Arzu....
e tabii Mezar'ı da unutmamak lazım 532-3668388 Yolda kalanı itina ile Varaderosu ile çekme hizmeti sınırsız.
Geç kalmayın, herkesi bekliyoruz.
EDİT: MEZAR GEVEZE KOPYALAMA YAPIYORSUN BARİ TARİHİ DÜZELT AKILSIN DELİ
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 11.03.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
kamilh07, gelmezsen ayıp zaten..
Netzo, sende yeni üye olmuşsun adettir gelirken pasta alman gerekir mutlaka... eski topicleri oku her gelen getiri haberin olsun... elin boş gelme..
orda kel kafalı birini görürsen sakın pastayı ona verme. isminin baş harfi VOLKANRR haberin olsun _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
valla kar yağsa da gelicem buz yağsa da söz ayrıca deve kuşu nedir de merak etmiyoırum değil ama şimdi forumda olan sizler inanmazsınız ama 10 mart şile için yola çıktım o toplantıya da geliyordum ama yanlış giysi ve donanım seçmişim bu nedenle çatalca gişelerinden döndüm (kendimekızarak vede tecrübeli arkadaşları dinlemediğim için) ama iyi niyetle yola çıktım inananın bu yüzden kendimi ama varamadım ya menzile(şile) bundan dolayı kızıyorum kendime
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ayrıca değil miolmayan sakalıma mysugar dan gelecek boncukları dizemedim ya oda ayrı bir üzüntü _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Tarih: 11.03.2007 - 22:53 Mesaj konusu:
okiii sölemedı deme zaten gecen şilede aç kaldık onun yüzünden
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
trshadow, oo dedik ya sakalını uzat boncukların benden diye nazar boncuğu demişsin aralara onada oke... sen merak etme kardesim ç.ba bekleriz bende gelmeye çalışcam...
Son Mesajdan 36 saniye:
trshadow, oo dedik ya sakalını uzat boncukların benden diye nazar boncuğu demişsin aralara onada oke... sen merak etme kardesim ç.ba bekleriz bende gelmeye çalışcam... ha bu arada sende yenisin galiba pastasız gelme sakın kel kafalı birini görürsen pastayı ona teslim etme... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
benim de yüz yıkama alanım saç tarama alanımda geniş senle BENİ karıştırıp pastayı KENDİ KENDİME edersem ne olacak hani fındık reklamında dedikleri gibi YERSEN _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Tarih: 11.03.2007 - 23:01 Mesaj konusu:
tamam tamam msn' e çevirmiyelim burayı şimdi biri gevezelik yapcak yine... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Tarih: 12.03.2007 - 09:39 Mesaj konusu:
roadrunner5, Md toplantılarının ilk kuralını biliyorsundur sanırım
eğerki yeni geliyorsan pastaaaaa _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
trshadow, uzun zamandır görüşememiştik. Kontenjandan yerin hazır
Pastacılar, pastaları bana emanet ediyorsunuz, gereken dağılımı ben yapıyorum. Volkanı bir pasta ile kandırıp, kalanını da gruba dağıtıyorum. Onun dilinden ancak ben anlarım, anladınız siz anladınız
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız