Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - depo eziği yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

depo eziği yardım

depo eziği yardım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 12.03.2007 - 12:28    Mesaj konusu: depo eziği yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar bu gün sabah işe giderken ufak maddi hasarlı bi kaza yaptım benzin deposunda küçük bi ezik var bu ezik nasıl giderilir motorun markası honda cbr 125 vakumlu bi sistem varmış doğrumudur varsa nerde vardır bi yardım ederseniz sevinirim içime dert oldu Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
GOOOOOOOOO Çevrimdışı GOOOOOOOOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
can_m
Üye
Üye

Nereden: Sakarya/Sapanca

MesajTarih: 12.03.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maslak sanayi sitesi yakınsa sana boyacı hasan usta var. Sarıyer börekçisinin olduğu blokda. Orda yücel motorda var boya yapan depo çektirmeyle falan çekilir yapılır yani dediğin gibi çok ufaksa içine bişeler sokup kastırarak çıkarabilirlerse öyle bile olabilir
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ufak ama azıcıkta boya kalkmış daha şimdi gene bakım baktıkça moralim bozuluyo ya boya tutarmı acaba repsol turuncusu renk fakı olurmu Üzgünüm
Başa dön
GOOOOOOOOO Çevrimdışı GOOOOOOOOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
can_m
Üye
Üye

Nereden: Sakarya/Sapanca

MesajTarih: 12.03.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maslaktaki dediğim hasan usta boya konusunda bildiğim kadarı ile Türkiyenin en iyisi sen git bi göster. Sarıyer börekçisinin üstünde
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.03.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba cok canını sıkıosa depoyu degiştir yada motoru sana kawasaki verelim Dil çıkarıyorum Bravo Bravo
ya bunlar şaka gecmiş olsun kardeş biraz moralin düzelsin die soledim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.03.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kardeşim takma be kafana bu kadar git hasan ustaya hallaetsin işini üzülme çok hallolur merakk etme Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 12.03.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum geçmiş olsun umarım hallettirirsin boşver canını sıkma hallederler istanbul gibi yerde oturuyosun
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 12.03.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle, sinek ufak ama mide bulandırır. Sen orayı yaptırsanda depoyu komple boyatmadığın sürece belli olacaktır. Aynı şekil de de depo nasıl boyanır bilmem. Sen en iyisi hiç masraf yapmadan değiştir depoyu Göz kırpıyorum
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2953914
İçinde rahat olsun...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 12.03.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Punto kaynak ile çektirerek düzelttireceksin. Çok küçük bir ezikse belki dolguylada olur ama, zamanla dolgu faça verir.
En iyisi puntoyla çektirmek. Ama çektirme işleminden sonra puntoların depoyu delip delmediğini iyi test ettir, gözle görülemeyecek kadar ince bir delik oluşabiliyor ve boyandıktan 15-20 gün sonra boyada kabarma oluşuyor (başıma gelmişti ) en temizi o bölgeyi düzelttikten sonra inceden kurşun ile sıvattırman, iş garanti olur Bravo
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 12.03.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOOOOOOOOO, alla arkadasım depoyu suyla dolurup hava basıp düseltilebiliyor ama sorun büyükse riko, nunda dediği gibi çektirmen lazı köşe biryerse işin bu şekilde ama minik bir seyse bırak öle kalsın nazarlık olarak
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya cbr 125in depoda honda yazan yerinde madeni 1 ytlden biraz daha büyük işte yapılabilecek bişi heralde dediğinize göre şeytan dio sök grenajları vur kır parçala ya durduk yere canımı sıktı şimdi ya
Başa dön
fredy
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 28.03.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olan olmuş canını sıkma aceleci davranma çektirme yöntemi hasarı daha,da büyütür bence uygun bi çıkartma veya logo yapıştırarak bu işi çözebilirsin
Başa dön
fredy Çevrimdışı fredy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 28.03.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TR de depo motorun bekareti.Yurtdışında ise grenaj ayaklık gibi normal bir parça.canını sıkma çok kolay çözümleri mevcut 100ytlden fazla para sayma sakın Göz kırpıyorum 100bile çokta Gülümsüyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum cana gelecene mala gelsın cok takma kafana bı macun bı boya iş bitti Göz kırpıyorum
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.03.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapılır o ya problem değil git bi (bu işlerle uüraşan)tamirciye halletsin
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal