Kayıt: Mar 12, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil
Tarih: 12.03.2007 - 12:28 Mesaj konusu: depo eziği yardım
slm arkadaşlar bu gün sabah işe giderken ufak maddi hasarlı bi kaza yaptım benzin deposunda küçük bi ezik var bu ezik nasıl giderilir motorun markası honda cbr 125 vakumlu bi sistem varmış doğrumudur varsa nerde vardır bi yardım ederseniz sevinirim içime dert oldu
Tarih: 12.03.2007 - 12:45 Mesaj konusu:
Maslak sanayi sitesi yakınsa sana boyacı hasan usta var. Sarıyer börekçisinin olduğu blokda. Orda yücel motorda var boya yapan depo çektirmeyle falan çekilir yapılır yani dediğin gibi çok ufaksa içine bişeler sokup kastırarak çıkarabilirlerse öyle bile olabilir _________________ tekeriniz hep yerde olsun
Tarih: 12.03.2007 - 13:09 Mesaj konusu:
Maslaktaki dediğim hasan usta boya konusunda bildiğim kadarı ile Türkiyenin en iyisi sen git bi göster. Sarıyer börekçisinin üstünde _________________ tekeriniz hep yerde olsun
baba cok canını sıkıosa depoyu degiştir yada motoru sana kawasaki verelim
ya bunlar şaka gecmiş olsun kardeş biraz moralin düzelsin die soledim _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Tarih: 12.03.2007 - 15:21 Mesaj konusu:
Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle, sinek ufak ama mide bulandırır. Sen orayı yaptırsanda depoyu komple boyatmadığın sürece belli olacaktır. Aynı şekil de de depo nasıl boyanır bilmem. Sen en iyisi hiç masraf yapmadan değiştir depoyu http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2953914
İçinde rahat olsun... _________________
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 12.03.2007 - 21:06 Mesaj konusu:
Punto kaynak ile çektirerek düzelttireceksin. Çok küçük bir ezikse belki dolguylada olur ama, zamanla dolgu faça verir.
En iyisi puntoyla çektirmek. Ama çektirme işleminden sonra puntoların depoyu delip delmediğini iyi test ettir, gözle görülemeyecek kadar ince bir delik oluşabiliyor ve boyandıktan 15-20 gün sonra boyada kabarma oluşuyor (başıma gelmişti ) en temizi o bölgeyi düzelttikten sonra inceden kurşun ile sıvattırman, iş garanti olur _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 12.03.2007 - 21:40 Mesaj konusu:
GOOOOOOOOO, alla arkadasım depoyu suyla dolurup hava basıp düseltilebiliyor ama sorun büyükse riko, nunda dediği gibi çektirmen lazı köşe biryerse işin bu şekilde ama minik bir seyse bırak öle kalsın nazarlık olarak _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Mar 12, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil
Tarih: 12.03.2007 - 22:11 Mesaj konusu:
ya cbr 125in depoda honda yazan yerinde madeni 1 ytlden biraz daha büyük işte yapılabilecek bişi heralde dediğinize göre şeytan dio sök grenajları vur kır parçala ya durduk yere canımı sıktı şimdi ya
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 619 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 28.03.2007 - 11:39 Mesaj konusu:
TR de depo motorun bekareti.Yurtdışında ise grenaj ayaklık gibi normal bir parça.canını sıkma çok kolay çözümleri mevcut 100ytlden fazla para sayma sakın 100bile çokta _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız