Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kymko ck 125 kullanıcısıyım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kymko ck 125 kullanıcısıyım

kymko ck 125 kullanıcısıyım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tumayvol
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 13:34    Mesaj konusu: kymko ck 125 kullanıcısıyım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar motoru alalı 4 ayu falan olduda almayı düsünenler varsa bilgilendireyim istedim!! motorum 13 bin de !! motoru ne bayarım ne de cok zorlarım!! bir sefer bile sorun cıkarmadı! 132 km i gördüm!! 150 lik speed yada 150 kn rakibi bile olamaz!! yanlız bir iki sorunu var!! ilki arka amortisor cok sert bazen rahatsızlık verebiliyor, digeri ise motoru yıkadıktan sonra arka tambur su alıyo heralde direk kitliyo tekeri!! onun haricinde bu kategoride bunu kadar saglam motor yok bence!! titanla kapısır!! kullanannlar hak verecektir bana.. bu arada motor satılıktır!! hayallerimin moturu hyosung 250r!! az kaldıGülümsüyorum)
Başa dön
tumayvol Çevrimdışı tumayvol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 22.06.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet haklısın 150 kn felan her gazı köklemede egzost civatası kesyo ama 9000 km de hiç sorun yok motoru 10000 dewirden önce vitest değiştirmediğim halde 8.5 ykr yakıyor herkese tavsiye ederim bende tek geçerim bu motoru ben 140 ı gördüm gayet sağlam motor
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde arkadaşımda var ama ibre sıfırdan kalktı tekrar sıfırın arkasına geldi bir dahada geri gelmedi şimdi sıfırın altında duruyor ama bide titreme yapıyor ama genede sağlam ve kaliteli bi motor 125 olmasına rağmen
Başa dön
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 22.06.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sert we vibrasyonu fazla bir motordur
sadece
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ASKIN_48
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: MUGLA

MesajTarih: 04.07.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede aynı motrdan var 20 bınde hıc problem yasamadım ve 140 ı goruyorum faakt dıger motrlara gore ıbresı fazla gosterıoo galıba arkdaslarr
Başa dön
ASKIN_48 Çevrimdışı ASKIN_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 ayda 13000 km ha adamım uyurkendemi geziyosun Çok gülüyorum şaka bi yana daha nice 13000 kmö ler ama biraz fazla gibi geldi bana
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kamilh07
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8 yıllık kymco kullanıcısı olarak,piyasada çok bilinmemesine rağmen çok iyi bi motor diyorum başkada birşey demiyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Re: kymko ck 125 kullanıcısıyım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tumayvol demiş ki:
arkadaslar motoru alalı 4 ayu falan olduda almayı düsünenler varsa bilgilendireyim istedim!! motorum 13 bin de !! motoru ne bayarım ne de cok zorlarım!! bir sefer bile sorun cıkarmadı! 132 km i gördüm!! 150 lik speed yada 150 kn rakibi bile olamaz!! yanlız bir iki sorunu var!! ilki arka amortisor cok sert bazen rahatsızlık verebiliyor, digeri ise motoru yıkadıktan sonra arka tambur su alıyo heralde direk kitliyo tekeri!! onun haricinde bu kategoride bunu kadar saglam motor yok bence!! titanla kapısır!! kullanannlar hak verecektir bana.. bu arada motor satılıktır!! hayallerimin moturu hyosung 250r!! az kaldıGülümsüyorum)

iyi güzel motor kaliteli falan filan(benim arkadaşım da kullanıyor kymco)da, kusura bakma da sen 132 km/saat hıza nasıl çıkıyon 11 beygirlik motorla? bir başka ark. da 140 dan bahsetmiş, inandırıcılığın ötesinde birşey. tamam mantık lı düşünürsek belki , oda otoyolda son hıza çıkarsın , orada da yokuş aşağı yol olur, takarsın peygamber vitesine , peygambere emanet belki hızlanırsın.
okan1919 Çevrimdışı okan1919 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tumayvol
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle konusmayla olmuyo işte ben izmir deyim gel bi gün arkama alayım seni beraber rahat 130 yaparız!! ben km de görtdüğümü söylüyorum
Başa dön
tumayvol Çevrimdışı tumayvol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceynir
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım bende speed 150 kullanıorum hıc tasalanma yokus asagı yokus yukarı herturlu gecer speed sonucta 13 beygır Beğenmedim bence ıbrende yada gozlerınde sorun var senın Dil çıkarıyorum
Başa dön
ceynir Çevrimdışı ceynir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gs500inanc
Üye
Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 04:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vibrasyon vardır doğrudur bendeki 7000 de her halukarda titan ybr benzerlerini düzde ağlatır cbr 125 anca geçebilir diğerlerinin şansı pek olmaz düzde tek kişi net 130 görür 11 değil 13 hp dir hafif eğimli yüzeyde 140 görür ybr gibi hız kesici gibi şeyler yoktur patlatana kadar basabilirsin ben de satmak istiyorum 2005 mod kırmızı 7000 km mart 2006 çıkışlı 1400 ytl acil evde 2 motor var laf yiyorum aileden saygılar 0535 588 96 24
Başa dön
gs500inanc Çevrimdışı gs500inanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acemi60
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gs500inanc demiş ki:
vibrasyon vardır doğrudur bendeki 7000 de her halukarda titan ybr benzerlerini düzde ağlatır cbr 125 anca geçebilir diğerlerinin şansı pek olmaz düzde tek kişi net 130 görür 11 değil 13 hp dir hafif eğimli yüzeyde 140 görür ybr gibi hız kesici gibi şeyler yoktur patlatana kadar basabilirsin ben de satmak istiyorum 2005 mod kırmızı 7000 km mart 2006 çıkışlı 1400 ytl acil evde 2 motor var laf yiyorum aileden saygılar 0535 588 96 24

Bende Kymco Ck 125 kullanıcısıyım. Bu sayfada Kymco çok iyidir diyen arkadaşlar gibi motorumu satmayı düşünmüyorum. Burada abartılı ifadeler kullanıldığını söylemek zorundayım. Bu motor düzde iyi yokuşta kağnı gibidir. Kesinlikle öyle süper bir hali yoktur. Yamaha ve Honda gibi motorlarla kıyaslanamaz. Yokuşta Honda Activa 100 cc. motoru bile yetişemez. Ama fazla sürat yapmadıkça yakıt tüketimi iyidir. Şehir içi kullanıma uygundur. Amortisörlerinin sertliği 50-100km.lik kullanımlarda hiç sorun yaratmaz. Ama uzun yol için rahatsız edici olabilir. Bu hacimde bir motor ile uzun yol gidecek yapıda biri ise zaten bunları sorun etmez. Seri bir motor olduğu ise kesinlikle doğru değildir. Düz yolda hızlanması iyidir. Ama hafif bir eğimi bile gördümü ağırlaşmaktadır. Abartılı ifadeleri diğer Kymco Ck 125 kullanıcılarının da okuduğunu unutmayalım.
Başa dön
acemi60 Çevrimdışı acemi60 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.12.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

iyi güzel motor kaliteli falan filan(benim arkadaşım da kullanıyor kymco)da, kusura bakma da sen 132 km/saat hıza nasıl çıkıyon 11 beygirlik motorla? bir başka ark. da 140 dan bahsetmiş, inandırıcılığın ötesinde birşey. tamam mantık lı düşünürsek belki , oda otoyolda son hıza çıkarsın , orada da yokuş aşağı yol olur, takarsın peygamber vitesine , peygambere emanet belki hızlanırsın.

arkama binde göstereyim sana ibreyi her iddasına girerim 135 vurdurmazsam düzlükde banada sado demesinler neyine istersen girerim biraz bence sen bilgili mantıklı konuş öle yaz Bravo yarım bilenden doktor olmaz Bravo
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 04.01.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh ahh ilk düldülüm Üzgünüm
kesinlikle sağlam ve güzel bir motor
yakıtı koklar bir ay yatır sonra bas marşa gık demez
saat gibi maşallah
hayırlısı kardeşim umarım hayalindeki motoruna kavuşursun Bravo
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gs500inanc
Üye
Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Kymco Ck 125 kullanıcısıyım. Bu sayfada Kymco çok iyidir diyen arkadaşlar gibi motorumu satmayı düşünmüyorum. Burada abartılı ifadeler kullanıldığını söylemek zorundayım. Bu motor düzde iyi yokuşta kağnı gibidir. Kesinlikle öyle süper bir hali yoktur. Yamaha ve Honda gibi motorlarla kıyaslanamaz. Yokuşta Honda Activa 100 cc. motoru bile yetişemez. Ama fazla sürat yapmadıkça yakıt tüketimi iyidir. Şehir içi kullanıma uygundur. Amortisörlerinin sertliği 50-100km.lik kullanımlarda hiç sorun yaratmaz. Ama uzun yol için rahatsız edici olabilir. Bu hacimde bir motor ile uzun yol gidecek yapıda biri ise zaten bunları sorun etmez. Seri bir motor olduğu ise kesinlikle doğru değildir. Düz yolda hızlanması iyidir. Ama hafif bir eğimi bile gördümü ağırlaşmaktadır. Abartılı ifadeleri diğer Kymco Ck 125 kullanıcılarının da okuduğunu unutmayalım.[/quote]

sevgili dostum bu motor kağnı gibi kullanırsan ne yazık ki rampada ölüdür ama 1 ve 2 ci viteslerde seri şekilde vites değiştirirsen yani devrini yedire yedirebu sorun ortadan kalkıyor. bnilgin olsun bu yazdıklarımın reklamla alkası yok ve zaten motor satılalı 1 ay oldu.arka dişlisi diğer benzerlerinden çok küçük dolayısıyla ybr gibi benzeri kalkışta ve rampada üstün gibi gözükse de düzde ağlıyorlar . işi bilen rampada da kalkışta da ağlatır tabi o da var .ben şimdiye kadar 15 bin km yamaha dt 125, 10 bin km suzuki adress 50 cc, 55 bin km suzuki gs 500, 10 bin km yamaha tt 600, 6 bin km kymco ck 125 , yaklaşık 3 bin km d,ir de er 5 kullanıyorum. yaklaşık 100 bin km mi 23 yaşında doldurdum. inan ki her şeyi diyebilirsin ama yukardaki gibi bşir yazı hoş olmamış. yani sen biliyorsun ben cahilim
Başa dön
gs500inanc Çevrimdışı gs500inanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal