Tarih: 12.03.2007 - 13:34 Mesaj konusu: kymko ck 125 kullanıcısıyım
arkadaslar motoru alalı 4 ayu falan olduda almayı düsünenler varsa bilgilendireyim istedim!! motorum 13 bin de !! motoru ne bayarım ne de cok zorlarım!! bir sefer bile sorun cıkarmadı! 132 km i gördüm!! 150 lik speed yada 150 kn rakibi bile olamaz!! yanlız bir iki sorunu var!! ilki arka amortisor cok sert bazen rahatsızlık verebiliyor, digeri ise motoru yıkadıktan sonra arka tambur su alıyo heralde direk kitliyo tekeri!! onun haricinde bu kategoride bunu kadar saglam motor yok bence!! titanla kapısır!! kullanannlar hak verecektir bana.. bu arada motor satılıktır!! hayallerimin moturu hyosung 250r!! az kaldı)
Tarih: 22.06.2007 - 08:48 Mesaj konusu:
ewet haklısın 150 kn felan her gazı köklemede egzost civatası kesyo ama 9000 km de hiç sorun yok motoru 10000 dewirden önce vitest değiştirmediğim halde 8.5 ykr yakıyor herkese tavsiye ederim bende tek geçerim bu motoru ben 140 ı gördüm gayet sağlam motor _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
benimde arkadaşımda var ama ibre sıfırdan kalktı tekrar sıfırın arkasına geldi bir dahada geri gelmedi şimdi sıfırın altında duruyor ama bide titreme yapıyor ama genede sağlam ve kaliteli bi motor 125 olmasına rağmen
arkadaslar motoru alalı 4 ayu falan olduda almayı düsünenler varsa bilgilendireyim istedim!! motorum 13 bin de !! motoru ne bayarım ne de cok zorlarım!! bir sefer bile sorun cıkarmadı! 132 km i gördüm!! 150 lik speed yada 150 kn rakibi bile olamaz!! yanlız bir iki sorunu var!! ilki arka amortisor cok sert bazen rahatsızlık verebiliyor, digeri ise motoru yıkadıktan sonra arka tambur su alıyo heralde direk kitliyo tekeri!! onun haricinde bu kategoride bunu kadar saglam motor yok bence!! titanla kapısır!! kullanannlar hak verecektir bana.. bu arada motor satılıktır!! hayallerimin moturu hyosung 250r!! az kaldı)
iyi güzel motor kaliteli falan filan(benim arkadaşım da kullanıyor kymco)da, kusura bakma da sen 132 km/saat hıza nasıl çıkıyon 11 beygirlik motorla? bir başka ark. da 140 dan bahsetmiş, inandırıcılığın ötesinde birşey. tamam mantık lı düşünürsek belki , oda otoyolda son hıza çıkarsın , orada da yokuş aşağı yol olur, takarsın peygamber vitesine , peygambere emanet belki hızlanırsın. _________________ Ya istiklal
Ya ölüm
vibrasyon vardır doğrudur bendeki 7000 de her halukarda titan ybr benzerlerini düzde ağlatır cbr 125 anca geçebilir diğerlerinin şansı pek olmaz düzde tek kişi net 130 görür 11 değil 13 hp dir hafif eğimli yüzeyde 140 görür ybr gibi hız kesici gibi şeyler yoktur patlatana kadar basabilirsin ben de satmak istiyorum 2005 mod kırmızı 7000 km mart 2006 çıkışlı 1400 ytl acil evde 2 motor var laf yiyorum aileden saygılar 0535 588 96 24
vibrasyon vardır doğrudur bendeki 7000 de her halukarda titan ybr benzerlerini düzde ağlatır cbr 125 anca geçebilir diğerlerinin şansı pek olmaz düzde tek kişi net 130 görür 11 değil 13 hp dir hafif eğimli yüzeyde 140 görür ybr gibi hız kesici gibi şeyler yoktur patlatana kadar basabilirsin ben de satmak istiyorum 2005 mod kırmızı 7000 km mart 2006 çıkışlı 1400 ytl acil evde 2 motor var laf yiyorum aileden saygılar 0535 588 96 24
Bende Kymco Ck 125 kullanıcısıyım. Bu sayfada Kymco çok iyidir diyen arkadaşlar gibi motorumu satmayı düşünmüyorum. Burada abartılı ifadeler kullanıldığını söylemek zorundayım. Bu motor düzde iyi yokuşta kağnı gibidir. Kesinlikle öyle süper bir hali yoktur. Yamaha ve Honda gibi motorlarla kıyaslanamaz. Yokuşta Honda Activa 100 cc. motoru bile yetişemez. Ama fazla sürat yapmadıkça yakıt tüketimi iyidir. Şehir içi kullanıma uygundur. Amortisörlerinin sertliği 50-100km.lik kullanımlarda hiç sorun yaratmaz. Ama uzun yol için rahatsız edici olabilir. Bu hacimde bir motor ile uzun yol gidecek yapıda biri ise zaten bunları sorun etmez. Seri bir motor olduğu ise kesinlikle doğru değildir. Düz yolda hızlanması iyidir. Ama hafif bir eğimi bile gördümü ağırlaşmaktadır. Abartılı ifadeleri diğer Kymco Ck 125 kullanıcılarının da okuduğunu unutmayalım.
iyi güzel motor kaliteli falan filan(benim arkadaşım da kullanıyor kymco)da, kusura bakma da sen 132 km/saat hıza nasıl çıkıyon 11 beygirlik motorla? bir başka ark. da 140 dan bahsetmiş, inandırıcılığın ötesinde birşey. tamam mantık lı düşünürsek belki , oda otoyolda son hıza çıkarsın , orada da yokuş aşağı yol olur, takarsın peygamber vitesine , peygambere emanet belki hızlanırsın.
arkama binde göstereyim sana ibreyi her iddasına girerim 135 vurdurmazsam düzlükde banada sado demesinler neyine istersen girerim biraz bence sen bilgili mantıklı konuş öle yaz yarım bilenden doktor olmaz _________________ [img]http://www.motordelisi.com/fark.jpg[/img]
ahh ahh ilk düldülüm
kesinlikle sağlam ve güzel bir motor
yakıtı koklar bir ay yatır sonra bas marşa gık demez
saat gibi maşallah
hayırlısı kardeşim umarım hayalindeki motoruna kavuşursun
Bende Kymco Ck 125 kullanıcısıyım. Bu sayfada Kymco çok iyidir diyen arkadaşlar gibi motorumu satmayı düşünmüyorum. Burada abartılı ifadeler kullanıldığını söylemek zorundayım. Bu motor düzde iyi yokuşta kağnı gibidir. Kesinlikle öyle süper bir hali yoktur. Yamaha ve Honda gibi motorlarla kıyaslanamaz. Yokuşta Honda Activa 100 cc. motoru bile yetişemez. Ama fazla sürat yapmadıkça yakıt tüketimi iyidir. Şehir içi kullanıma uygundur. Amortisörlerinin sertliği 50-100km.lik kullanımlarda hiç sorun yaratmaz. Ama uzun yol için rahatsız edici olabilir. Bu hacimde bir motor ile uzun yol gidecek yapıda biri ise zaten bunları sorun etmez. Seri bir motor olduğu ise kesinlikle doğru değildir. Düz yolda hızlanması iyidir. Ama hafif bir eğimi bile gördümü ağırlaşmaktadır. Abartılı ifadeleri diğer Kymco Ck 125 kullanıcılarının da okuduğunu unutmayalım.[/quote]
sevgili dostum bu motor kağnı gibi kullanırsan ne yazık ki rampada ölüdür ama 1 ve 2 ci viteslerde seri şekilde vites değiştirirsen yani devrini yedire yedirebu sorun ortadan kalkıyor. bnilgin olsun bu yazdıklarımın reklamla alkası yok ve zaten motor satılalı 1 ay oldu.arka dişlisi diğer benzerlerinden çok küçük dolayısıyla ybr gibi benzeri kalkışta ve rampada üstün gibi gözükse de düzde ağlıyorlar . işi bilen rampada da kalkışta da ağlatır tabi o da var .ben şimdiye kadar 15 bin km yamaha dt 125, 10 bin km suzuki adress 50 cc, 55 bin km suzuki gs 500, 10 bin km yamaha tt 600, 6 bin km kymco ck 125 , yaklaşık 3 bin km d,ir de er 5 kullanıyorum. yaklaşık 100 bin km mi 23 yaşında doldurdum. inan ki her şeyi diyebilirsin ama yukardaki gibi bşir yazı hoş olmamış. yani sen biliyorsun ben cahilim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız