ARKADAŞLAR MOTORUM 220.000.- LİRA YAKIYOR ÇOK TA SIKISTIRMIYORUM MODELİ MERAK EDENLER TRIUMPH TIGER 900 1997
NORMAL DE BEN Mİ PİNTİLESİYORUM NEDİR ARKADASLAR SİZİN MOTORLARIN MODELLERİ VE NE KADAR YAKTIKLARINI YAZARSANIZ SEVİNİRİM SİMDİDEN SAĞOLUN
Tarih: 02.12.2004 - 14:23 Mesaj konusu:
bende seyhan 250 C var..km de 90 bin lira yakıyor ortalama..eğer motorunu yüksek süratlerde kullanıyorsan bence tüketimi normal.. _________________ emirhan
Dynojet Kit taktırırsan bir depo ile 400 km gidebiliyormuşsun. Yıllar evvel bir arkadaşımda 98 model tiger vardı.. o söylemişti..
demaksta bulabilirsin _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
yaw şunları lt olarak yazın çünkü bu tl işi hiç sağlıklı değil
durmadan değişiyor fiyatlar
honda activa 2.5 lt filan yakıyormuş scooter lar ile ilgili bir forumda yazıyordu sanırım today 50 nin kin de
220.000 TL 100 km de 10 litreye denk geliyor.. Oldukça yükske bi rakam.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Kayıt: Nov 25, 2004 Mesajlar: 902 Nereden: Istanbul / Anadolu
Tarih: 02.12.2004 - 14:49 Mesaj konusu:
Dsotum Tiger 900 için 10 lt normal bir rakam. 885 cc 3 silindirli ve 3 karbüratörlü oldukça torklu bir makinadır. Tam sınırda bir rakkam. Ama şehir içi için normal _________________ Yolunuz açyk, ?ansynyz bol olsun
Dynojet Kit taktırırsan bir depo ile 400 km gidebiliyormuşsun. Yıllar evvel bir arkadaşımda 98 model tiger vardı.. o söylemişti..
demaksta bulabilirsin
arkadasim ne olur suranın bi telefonunu yaz eğer doğruysa %35 tasarruf edicem tekrar sağolun arkadaşlar
Çok çok fazla..
Ben 1100 GS ile ful şehiriçi neredeyse 4. vitese atmadan gidilen trafikte çevreyoluna dahi çıkmadan 6 litrelerde dolaşıyordum..
Daha önce de XJR 1300 (4 silindir 4 karbüratör 106 HP 100 NM tork) ile yine full şehirçi 6.5 lt çevreyoludna 5 litrelerde dolaşıyordum..
10 litre Tiger için çok çok astronomik.. Karbüratörde ayarsızlık hava filtresinin durumu falan da önemli tabii.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 02.12.2004 - 15:12 Mesaj konusu:
Bende de 2003 model CBR 600F var 6000 km'de. 100 km'de 9 lt yakıyor şehiriçinde. 7000-8000 devir kullanıyorum sürekli. Devirli mi gidiyorum, normal mi? _________________ R1 Hedef
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 03.12.2004 - 23:59 Mesaj konusu:
dyno jet kitler değşik modellerde imal ediliyor
stage 1 stage 4 stage 7 gibi
bunları muhakkak performans egost ve performans hava filtresi ile kullanmalı. ancak kesinlikle tasarruf yapmaz performansı dolayısı ile yakıt tüketimini arttıtır. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız