Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTORUM ÇOK YAKIYOR YARDIM LÜTFEN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTORUM ÇOK YAKIYOR YARDIM LÜTFEN

MOTORUM ÇOK YAKIYOR YARDIM LÜTFEN
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
coralwing
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:14    Mesaj konusu: MOTORUM ÇOK YAKIYOR YARDIM LÜTFEN Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR MOTORUM 220.000.- LİRA YAKIYOR ÇOK TA SIKISTIRMIYORUM MODELİ MERAK EDENLER TRIUMPH TIGER 900 1997
NORMAL DE BEN Mİ PİNTİLESİYORUM NEDİR ARKADASLAR SİZİN MOTORLARIN MODELLERİ VE NE KADAR YAKTIKLARINI YAZARSANIZ SEVİNİRİM SİMDİDEN SAĞOLUN
Başa dön
coralwing Çevrimdışı coralwing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emirhan
Üye
Üye

Nereden: ankara/izmir

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende seyhan 250 C var..km de 90 bin lira yakıyor ortalama..eğer motorunu yüksek süratlerde kullanıyorsan bence tüketimi normal..
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dynojet Kit taktırırsan bir depo ile 400 km gidebiliyormuşsun. Yıllar evvel bir arkadaşımda 98 model tiger vardı.. o söylemişti..
demaksta bulabilirsin

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw şunları lt olarak yazın çünkü bu tl işi hiç sağlıklı değil
durmadan değişiyor fiyatlar
honda activa 2.5 lt filan yakıyormuş scooter lar ile ilgili bir forumda yazıyordu sanırım today 50 nin kin de
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eralp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum 220.000 TL 100 km de 10 litreye denk geliyor.. Oldukça yükske bi rakam..

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öff çok fazla
onun porsche al adaha iyi oda zaten en fazla 14 ly ye çıkıyor mesela boxster 7.4-13.6 lt sanırım
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dsotum Tiger 900 için 10 lt normal bir rakam. 885 cc 3 silindirli ve 3 karbüratörlü oldukça torklu bir makinadır. Tam sınırda bir rakkam. Ama şehir içi için normal

http://www.fazerturkiye.org
Üye
Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Dynojet Kit taktırırsan bir depo ile 400 km gidebiliyormuşsun. Yıllar evvel bir arkadaşımda 98 model tiger vardı.. o söylemişti..
demaksta bulabilirsin

arkadasim ne olur suranın bi telefonunu yaz eğer doğruysa %35 tasarruf edicem tekrar sağolun arkadaşlar
Başa dön
coralwing Çevrimdışı coralwing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN 10 LT YAKACAK MOTORUM OLSA ASLA KULLANMAM
İFLAS EDERİM
BİZİM ESKİ (MERC.) 300 TURBO BİLE 8-12 LT YAKIYORDU
Başa dön
eralp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çok fazla..
Ben 1100 GS ile ful şehiriçi neredeyse 4. vitese atmadan gidilen trafikte çevreyoluna dahi çıkmadan 6 litrelerde dolaşıyordum..
Daha önce de XJR 1300 (4 silindir 4 karbüratör 106 HP 100 NM tork) ile yine full şehirçi 6.5 lt çevreyoludna 5 litrelerde dolaşıyordum..

10 litre Tiger için çok çok astronomik.. Karbüratörde ayarsızlık hava filtresinin durumu falan da önemli tabii..

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 02.12.2004 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de 2003 model CBR 600F var 6000 km'de. 100 km'de 9 lt yakıyor şehiriçinde. 7000-8000 devir kullanıyorum sürekli. Devirli mi gidiyorum, normal mi?
coralwing
Üye
Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralpt ayarlannı yeni yaptırdım filitreyi yeni değistirdim ama

-------------------------------

bence devirli gidiyosun ama belki daha farklı düsünen vardır:

Bende de 2003 model CBR 600F var 6000 km'de. 100 km'de 9 lt yakıyor şehiriçinde. 7000-8000 devir kullanıyorum sürekli. Devirli mi gidiyorum, normal

-------------------------------------------------------------------

Alıntı:

BEN 10 LT YAKACAK MOTORUM OLSA ASLA KULLANMAM
İFLAS EDERİM

arkadasım doğru soyluyosun bende iflas ediyorum su an

---------------------------------------------------------------

Not : Peşpeşe 3 mesaj, AUSLANDER tarafından birleştirildi.
( Forum kural İhlali - Madde 8 - Bknz... )
Başa dön
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi al bi tane today 50 hondanın
dilenciye para verir gibi benzine para verirsin

activa 2.5 lt filan yakıyormuş

today onun yarısı (50cc)
o ne kadar yakar merak ediyorum doğrusu
Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 03.12.2004 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gaz pistonunu ve iğneni kontrol et bakımlarda şikayet olmadıkça akla gelmez
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 03.12.2004 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dyno jet kitler değşik modellerde imal ediliyor
stage 1 stage 4 stage 7 gibi
bunları muhakkak performans egost ve performans hava filtresi ile kullanmalı. ancak kesinlikle tasarruf yapmaz performansı dolayısı ile yakıt tüketimini arttıtır.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal