Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar 150 süperlightile uzak gezilere katılak istiyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar 150 süperlightile uzak gezilere katılak istiyorum

arkadaşlar 150 süperlightile uzak gezilere katılak istiyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
altugerol
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:25    Mesaj konusu: arkadaşlar 150 süperlightile uzak gezilere katılak istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar benim 150 süperlightım var.bende sizinle gezilere katılmak istiyorum fakat;motorum kapasitesi kaldırırmı bilgim yok.bu işte daha yeniyim cevaplarınızı bekliyorum
Başa dön
altugerol Çevrimdışı altugerol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aytacinanc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmmm benim bildiklerim dahilinde sana şunu söleyebilirim ki katılabilirsin ama belli zaman aralıklarla makinayı soğutman gerek. yani arada bir molaya ihtiyacın olur. herkesin molaya ihtiyacı olur yoruldukları zaman ama senin mola sebebin makina olur. ayrıca geziye katıldığın arkadaşlarında anlayışlı olacağını düşünüorum. benden bu kadar.
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
altuğya yardımcı olup bilgi verebilir misiniz?
benim bilgim sınırlı oldu da Gülümsüyorum
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

illakı kaldırır herkesın burda bırbırıne saygısı olduguna ınanıyorum yanılıyormuyum yoksa en kotu bı hayabusanın arkasına baglarlar senı
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede ayni motor war ilk motorum su anda 80 km de 2 haftalik abisi daha:) bu yaza kadar kendimce single geziler yapicam baalim ne olucak
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clubrn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir -- KsK{kutsal topraklar}

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar nerden cıkıo bu olaylar yaa geziler katılırsın kardesım benım o gezıler sadece r6 fazeri zx10 vt 750 sı olanlar ıcın degıl motorcuyuz delıyız dedık ya mopet kullananda motorcudur race kullananda motorcudur ruhları aynıdır fark sadece ceplerındedır bırısı zengındır race alır bırı fakırdır mopet kullanır benım hyosung gt ım vardı kaza yaptım sımdı scooter kullanıorum bılenler bılır hıc gocunmuyorum cunku ben tatlı su motorcusu degılım motora gonul verdım ruhumu verdım kımseyı kucuk gormuyorum soz meclısten dısarı ben scooter ımla izmirden antalyaya gıttıkten sonra keeway matrıx kı benımde sperlıght ım var dı 2 hafta oncesıne kadar sattım sen o makınayla rahat rahat gıdersın ve bazı arkadaslar demıskı mola verırsın makınandan dolayı olmaz dostum ole sey 4 zamanlı bı makınada sısıme olayı olmaz javamı bu yaa sunsibop lu sisecek ha sende devrinde kullan redline dan kacın makınanı yorma kı zaten gurup surusunde katıldıgında ogreneceksın kurallarını hıc zorlanmazsın SAYGILAR
clubrn Çevrimdışı clubrn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ccdora
Üye
Üye

Nereden: BALIKESYR/ GÖNEN

MesajTarih: 13.03.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili clubrn!

enfes bir söylem olmuş, aslında ekleyecek bir şey yok ama şunu belirteyim. mola konusunda; motoru hiç istop dahi etmeden izmir' den balıkesir/gönen' e kadar sürdüm ki yaklaşık 500 km, geçtiğimiz sene şampiyon olan takımın turunda şehiriçi yaklaşık 2.5 saat gaz yaptım sadece kornanın ayarı bozuldu, yanmadı bile.

bu anektodlar da benden. ayrıca gerçek bir motosever olduğunuzu görüyor ve sizi kutluyorum. sizin gibi gerçek motorcuları yaşadığım yer olan Gönen' de görmek isterim. GMK, yani gönen motor kulübünde sizi misafir etmek isterim..

sevgiler...

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

bu da benim SL..

biraz modifiye,

neredeyse kros yapsam yeridir. bakmayın agresif görüntüsüne çok ılımlı bir motordur...
sevgiler...
Başa dön
ccdora Çevrimdışı ccdora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 13.03.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim arkadaş istanbuldan elazığa 150 süperlightım tan geldi ve hiç biroblem yok istediğin yere gide bilirsin bence korma ne geride kalirsin nede yolda ve yolun açık olsun
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ressam_01
Üye
Üye

Nereden: osmaniye/KADİRLİ

MesajTarih: 16.03.2007 - 04:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ccdora benı eklermisin msn ye gurkan_ince@hotmail.com
Başa dön
ressam_01 Çevrimdışı ressam_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal