Tarih: 13.03.2007 - 00:36 Mesaj konusu:
hımmmm benim bildiklerim dahilinde sana şunu söleyebilirim ki katılabilirsin ama belli zaman aralıklarla makinayı soğutman gerek. yani arada bir molaya ihtiyacın olur. herkesin molaya ihtiyacı olur yoruldukları zaman ama senin mola sebebin makina olur. ayrıca geziye katıldığın arkadaşlarında anlayışlı olacağını düşünüorum. benden bu kadar.
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
altuğya yardımcı olup bilgi verebilir misiniz?
benim bilgim sınırlı oldu da _________________ ölümden ba?kasy gerçekten ama gerçekten yalan !!!
arkadaslar nerden cıkıo bu olaylar yaa geziler katılırsın kardesım benım o gezıler sadece r6 fazeri zx10 vt 750 sı olanlar ıcın degıl motorcuyuz delıyız dedık ya mopet kullananda motorcudur race kullananda motorcudur ruhları aynıdır fark sadece ceplerındedır bırısı zengındır race alır bırı fakırdır mopet kullanır benım hyosung gt ım vardı kaza yaptım sımdı scooter kullanıorum bılenler bılır hıc gocunmuyorum cunku ben tatlı su motorcusu degılım motora gonul verdım ruhumu verdım kımseyı kucuk gormuyorum soz meclısten dısarı ben scooter ımla izmirden antalyaya gıttıkten sonra keeway matrıx kı benımde sperlıght ım var dı 2 hafta oncesıne kadar sattım sen o makınayla rahat rahat gıdersın ve bazı arkadaslar demıskı mola verırsın makınandan dolayı olmaz dostum ole sey 4 zamanlı bı makınada sısıme olayı olmaz javamı bu yaa sunsibop lu sisecek ha sende devrinde kullan redline dan kacın makınanı yorma kı zaten gurup surusunde katıldıgında ogreneceksın kurallarını hıc zorlanmazsın SAYGILAR _________________ Onlara Göre İkiteker Bize Göre Haytın Anlamı Bu Şeytan Oyuncakları---> YOKSA SEN HALA DELİRMEDİNMİ..
˜”°º• IПѕӨMηIΛ•º°”˜˜
Kayıt: Jan 29, 2007 Mesajlar: 44 Nereden: BALIKESYR/ GÖNEN
Tarih: 13.03.2007 - 01:58 Mesaj konusu:
sevgili clubrn!
enfes bir söylem olmuş, aslında ekleyecek bir şey yok ama şunu belirteyim. mola konusunda; motoru hiç istop dahi etmeden izmir' den balıkesir/gönen' e kadar sürdüm ki yaklaşık 500 km, geçtiğimiz sene şampiyon olan takımın turunda şehiriçi yaklaşık 2.5 saat gaz yaptım sadece kornanın ayarı bozuldu, yanmadı bile.
bu anektodlar da benden. ayrıca gerçek bir motosever olduğunuzu görüyor ve sizi kutluyorum. sizin gibi gerçek motorcuları yaşadığım yer olan Gönen' de görmek isterim. GMK, yani gönen motor kulübünde sizi misafir etmek isterim..
sevgiler...
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
bu da benim SL..
biraz modifiye,
neredeyse kros yapsam yeridir. bakmayın agresif görüntüsüne çok ılımlı bir motordur...
sevgiler...
bizim arkadaş istanbuldan elazığa 150 süperlightım tan geldi ve hiç biroblem yok istediğin yere gide bilirsin bence korma ne geride kalirsin nede yolda ve yolun açık olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız