Tarih: 13.03.2007 - 00:39 Mesaj konusu:
Çok az katılımlı bi gala oldu demirbaşları aradı gözlerimiz ama özellikle volkanRR yok diye az kuru pasta vardı her ne hikmetse...
Ama biz çook eğlendik keyifliydi herzamanki gibi... _________________ ride safe...
Burak Tavil
05555519198
CBR1000RR06
Tarih: 13.03.2007 - 01:01 Mesaj konusu:
"Titanik Orkestrası", bize içinde yaşadığımız dünyayı güçlü bir hiciv duygusuyla anlattı: intikal(anlama-kavrama), kaybolmuş insanların beyhude bir umutla yaşamak dışında bekleme süreçleri ve bu sürecin içindeki anlamsız tartışmaları...
Aslında hepsinin hayatın yanlış tarafında durduğunu ve asıl önemlisi öbür tarafın ne olduğuna dair en ufak fikirlerinin olmadığını anlattı oyun bizlere.
Hayatın karanlık tarafında sıkışıp kalmış bu kahramanların, diğer tarafı keşfedişlerine dair hicivsel komedi tarzında, bizleri düşünmeye ve sorgulamaya yönlendiren harika bir gala izledik. Emeği geçen herkese ve Mr Enduro'ya teşekkürler...
Nerdeyse 20 yıldır gittiğim ilk tiyatro oyunuydu sanırım... (arada 2 tane gitmiş miydim yoksa) Çok hoşuma gitti... Temposunu hiç yitirmeyen bir oyun... Dekor ise bana göre mükemmeldi...
Hayatta kendi trenlerimizi bekleyen insanlar için.....
Ben hala hastayım. Bu nedenle bir süreliğine tüm sanatsal ve hareketsel aktivitelerime ara veriyorum. Sadece perşembe akşamı tiyatro provasına geleceğim.
Tarih: 13.03.2007 - 09:32 Mesaj konusu:
resimler için teşekkürler.....işlerim yüzünden gelemedim.gece saat 22,00 ben hala çalışıyodum.kısmet olursa birdahakine yanınızdayım... _________________
Tarih: 13.03.2007 - 09:35 Mesaj konusu:
Geçmişolsun gevezehanim!
Bugüne dek izlediğim en sürükleyici oyundu diyebilirim. Buradan bir kez daha teşekkürler ediyorum Volkan Bey Kardeşimize.
GhostEnduro, sitede yenisin galiba (evet öylesin)... Konuya ilişkin bir başlık varken ikincisini açman pek etik olmuyor arkadaşım.. Hele de benim fotoğrafımı çekip yayınlayamaman etik ötesi bir şey olmuş zaten... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Ben de rahatsızım biraz... O nedenle çok istediğim halde gelemedim. Yoksa tiyatro kaçmaz... _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Tarih: 13.03.2007 - 10:01 Mesaj konusu:
Haydaaa... Öteki başlık kilitlenmiş bile... Eee, ikincisi açılınca ne yapsın kibar organizatör MrEnduro? Neyse, buradan cevap verelim; öteki başlıkta demiş ki Volkan Bey Kardeşimiz:
Alıntı:
cumoni süprizini yapıp oyunun başlamasına yakın salonda yerini aldı, özlemişim Kemal dostumu
Son dakikada oyuna yetişebildim (arkadaşım bayan yüzünden). Oyun bitiminden sonra da "aman metroyu kaçırmayalım" hesabına hemen ayrıldık mekandan. Sonuç olarak pek muhabbet şansı bulamadık ama siz güzel dostlarımla aynı havayı solumak bile güzel...
Volkan Bey kardeşim beni salonun gerilerinde görünce, hemen önlerde bir yer gösterdi (bahşiş vermeye çalıştım ama almadı yahu, adamın gönlü zengin demek ki ) ve oyunu yakın plandan izleme şansı bulduk! Allah razı olsun kendilerinden. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 13.03.2007 - 10:19 Mesaj konusu:
cumoni, gurbete gidiyorsun diye bahşiş almadım ama Antalya ya gelince elimi cebime atmayacağım haberin olsun
Galaya katılmana sevindim, gene bekleriz gevezehanim, geçmiş olsun Hatice hanım
GhostEnduro, başlık ve sanatsal fotolar için teşekkürler
tsquare, Fotoğraflar ve güzel açıklayıcı bilgilerin için teşekkürler
09 Nisan 2007 "İlk Göz Ağrısı" oyunumuzun Gala gösteriminde buluşmak üzere, sevgilerimle. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Tarih: 13.03.2007 - 10:29 Mesaj konusu:
Son dakika golü ile küme düştüm ve gelemedim. Halbuki orada olmayı planlamış, hatta oyun sonrası Taksim Kızıkayalar'da hamburger olayları falan düşünmüştüm... Ama perşembe akşamı Şişli'de olacağım inşallah... _________________
Tarih: 13.03.2007 - 10:36 Mesaj konusu:
HULK, Perşembe akşamı Şişli'de ne var yahu? Ulan dövecem şimdi kendi kendimi... Bin parçaya bölündüm; takip edemiyorum ki gelişmeleri... Ha, bu arada seninle özel bir görüşme yapmam gerekiyor galiba... Büroya uğrayabilirsen, sevinirim!
MrEnduro, Antalya olayı yatabilir dostum. Ama senin her zaman ve her yerde başımın üstünde yerin var! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız