Tarih: 13.03.2007 - 18:30 Mesaj konusu: motorum çalındıgında üzülmemek için ne yapmalıyım?
selam arkadaşlar .geçen biyerde okudum .motorum çalındıgında üzülmemek için iki yol biliyorum .paylaşıyım dedim .kendi okuduklarımı
1-kasko yaptırmak .
2-bitane çalışan 40-50ytl lik telefon alıp bide yeni hat takıyormuşsunuz . telefonu şarj ettikten sonra kapalı veya açık şekilde motorun biryerine saklıyormuşsunuz .hırsız telefonu bulursa motoru hediye ediyorsunuz .şaka tabi.motor çalındıgında 155 i arayıp motorum çalındı .telefonum motorda uydudan bulurmusunuz .yerini diyorsunuz tabi bizimkilerin de keyfi yerindeyse buluyorlar .keyifleri yerinde değilse olayı biraz abarta bilirsiniz zorla dövdüler .vs vb
Motorum çalınır diye düşünüyorsan ve paranoya halinde isen evini içine kadar sokacaksın. Giriş katında oturacaksın.. Bir kaç basamak var ise artık bir çare bulacaksın.. Kalas mı atarsın artık veya asansör türevi bir şey mi ?
Ama çaresi yok bu hırsız memlekette olmadık yerden götürürler.. Ne demiş atalarımız.. Kaderde var ise çalınmak.. ?
valla motor calınınca üzülmeme gibi bi lüksü olmaz insanın hadi ilk göz agrınsa kasko ne fayda gardasımm birazda olayın maneviyatını düşünecen bazen bazı seyler illa parasını kurtarmak degildir..
Kayıt: Feb 19, 2007 Mesajlar: 173 Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA
Tarih: 13.03.2007 - 22:03 Mesaj konusu:
Motorun çalınırsa şannslıysan bulunur şanslı degilsen...
Bir tarif vereyim:
Bir damanacadan bardaga su konur daha sonra buzdolabından buz alınır bardaga konur soguması beklenir soguk soguk içilir..
İstege göre rakıylada içersin ozaman rahatlarsın...
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 13.03.2007 - 23:38 Mesaj konusu:
ya bi şey söylicem telefon fikri harika valla
mantıklı
hatta beni aradılar para istediler vermezsem ailemle tehtit ettiler diyip bence olayı abarta biliriz
_________________ hayal mayayel ben memnunum
arkadaşlar işin şu tarafınıda düşünün,zaten hırsız telefonu görürse motoru bırakır onun için biraz kaliteli telefon koyunki tatmin olsunn _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız