Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali

18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 21:41    Mesaj konusu: 18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üyelerimizden Can_m in bana bildirdiği ve sanırım sezonun ilk Motosiklet Festivali ile ilgili detayal aşağıdadır

Sakarya Valiliği,Sakarya Genclik Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Motosikletciler Spor Kulübü Derneği tarafından Genclik Haftası etkinlikleri çercevesinde 18-19-20 mayıs tarihleri arasında Poyrazlar Gölünde motosiklet şenliği düzenliyor.

--3 gün sürecek etkinliklerde Motosiklet tutkunlarının kamp yapma imkanı da bulacak.Milli park olan Poyrazlar gölüne girişler cuma günü başlacak. Aynı günün akşamı yakılacak kamp ateşiyle şenlikler başlayacak.

--19 MAYIS cumartesi gecesi canlı müzik.

--2 gün süreyle öğle yemekleri Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanlığı
tarafından karşılanacak

--Park içerisinde büfeler,wc,ızgara,kiralık tekneler mevcut.
(büfe sahipleri ile o güne özel indirimli fiyatlar konusunda göüşülüyor)

--kamp güvenliği mevcut özel güvenlik şirketinin yanı sıra İl jandarma
komutanlığından gelecek ekiplerle sağlanacak.

--Şenlikler süresince park içerisinde 1 ambulans ve sağlık görevlileri hazır
bulunacak

--Bütün motorsiklet severler davetlidir

fotolar için link
http://www.sakaryamotosiklet.com/sehzade/index.php?topic=443.msg8083#msg8083

En son gevezehanim tarafından 17.05.2007 - 19:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
can_m
Üye
Üye

Nereden: Sakarya/Sapanca

MesajTarih: 13.03.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanım konuyu sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Bildiğim kadarı ile konserde var
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 13.03.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

can_m, erkan abi ordayim artik senin motora is olurum haliyle kizlar benim mootora bakmiyoya Gülümsüyorum Delirdim Delirdim Dans
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
can_m
Üye
Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabuto usta öğreneceğin çok şey var demekki usta motorun emanet işi pek olmaz inşallah çabuk alışırsın Gülümsüyorum
KNiGhT54
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 14.03.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve eglencelı geçeceginden eminim herkesi bekliyoruz..... OK
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 15.03.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa md olarak orada olucaz inş.
Üye
Üye

MesajTarih: 15.03.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bekleriz ustam inşallah herkes müsait olur güzel bir etkinlik olacağa benziyor
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.03.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kankam gelirse bende gelirim OK
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.03.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de gelmek istiyorum....
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, kankam beni götürürse ben de gelirim Çoook seviyorum Gülümsüyorum
Başa dön
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bu sefer de gelemezsem YUHA! ve de OHA! olsun bana... Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK demiş ki:
Valla bu sefer de gelemezsem YUHA! ve de OHA! olsun bana... Öfkeliyim

Hem de en okkalısından olsun
Başa dön
Nsen
Üye
Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de gelmek isterim Gülümsüyorum Gülümsüyorum Ama beni kim götürcek... Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Nsen Çevrimdışı Nsen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmeyen geveze olsun Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 23.03.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böle şeyler neden hep bize uzak oluyo ? ehliyetim olsa hemen atlayıp gelcem de yok işte

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal