Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ŞEYTAN İŞi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ŞEYTAN İŞi

ŞEYTAN İŞi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 14:53    Mesaj konusu: ŞEYTAN İŞi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru sevmıyen bırınden duyacagınız ılk kelıme bu SEYTAN İŞİ benım ıcın yemek yemekten farksız motora bınmek.gercekten onlarmı dorgu soyluyor YOKSA BIZLERMI trafıkte oyuzden mı YOL VERMEZLER,hızlı gectık dıye POLISE ISPIYON EDERLER yada kaza yapmamız ıcın ellerınden gelenı yaparlar......
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.12.2004 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim gozlemimce motor s1k1stiranlarin 2 turu var 1 i motorlara kil cunku viz viz geciyoruz en dadik motor bile isiklarda bi plakasini okutur once yada dikkatsizler farketmeden ustune ustune suruyolar
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.12.2004 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora binmek şeytanın aklına gelmez... 8)
ancak motor delileri motordan inmez
motoRAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/zeytinburnu

MesajTarih: 02.12.2004 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O zaman bizler şeytana papucunu ters giydiririz hemi Çok gülüyorum :md:
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.12.2004 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yol vermeyenlere bozulmuyorum ama üstüne üstüne sürenlere çok kızıyorum ve çoğu zaman arkalarından küfür bile ediyorum. beni en çok sıkıştıranlar ise taksi ve minibüsler
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 02.12.2004 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafikte ışıklarda beklerken bir araba yaklaştı yanıma arabanın arka camından bir amca (65-70) yaşalrında bana seslenerek "-olum neden biniyorsun bu şeytan arabasına" Çok gülüyorum demişti Gülümsüyorum çoook gülmüştüm önde oturan şöförde yaa oğlu veya damadı bişey galiba "-baba karışma milletin işine" demişti çok gülmüştüm yaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum inşallah 2005 Türkiyesinde motora saygı biraz daha artar bu güzel yurdumuzda Gülümsüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora ve motorcuya saygı herhal bu AB krıterlerınde vardır 8) Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa1300
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2004 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla şeytan yaptıysa bu aleti teşekkür etmek lazım,sıkıştırırlar tabi,kıskanıyor tosbağalar canavarları
Başa dön
hayabusa1300 Çevrimdışı hayabusa1300 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer şeytan yapmış olasaydı Adem ve Havva dan itibaren olmazmıydı. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :md:
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 19.12.2004 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
yukarıda belirtilen sözler bence korkakların uydurmacaları ve bu insanlar yaşamın tadını bilmeyen insanlar . böyle insanlarda bi tutku bi hobi bi aşk yoook . hep kötü gözle bakarlar motora ve motorcuya . kazasıda aynı yani 50 60 hızda giderken kaza yapsan sürüklenirsin üzerinde korumaların oldugu sürece bişeyin olmaz .oto da aynı ama yüksek hızda motorda arabada aynı tehlikeleri getirir (motorla kayarsın takla atarsın otoyla da aynı sanki onun özel korumasımı var .bikere adamın yolda yürürken ayagı kayıyor düşüp ölüyor .tabiki motorcu biraz daha dikkatli olmalı. )

bence motosiklet herşey bi insanın haytında kesinlikle olması gereken bi şey (hadi yaşlıları buraktık ama gençlerin kesinlekle kullanması gereken bi şey )yani herkesin bunu tanıması gerek ve ailelerinden bir üye gibi hissetmeleri gerek .

Dil çıkarıyorum ninjazx10r Dil çıkarıyorum
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 19.12.2004 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şeytan ürettiyse bu aleti Şeytan ı seviyorum :!: :!: :!: :oops:
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
echoes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul/Altunizade

MesajTarih: 27.01.2005 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulaşım için taksi ve minibüsleri kullanıyorum. Henüz motorla trafiğe çıkmamama rağmen gözüm korkuyor. Adamlar sanki motoru görmüyor , trafikde giderken motor yavaşlayınca adam yavaşlamıyor Allahdan motorcular aynadan görüyorlarda aralardan sıyırıyorlar. Yani sanki herifin amacı yolcu taşımak değil , motoru altına almaya çalişmak.

Not: Burada yazdıklarım tabiki tüm taksi ve minibüs şöferlerini içermiyor fakat %80 desem çok da yanlış olmaz Üzgünüm
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 27.01.2005 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çe-ke-mi-yo-lar...! bu kdr başka birşey değil... birde TR'deyiz diye böyle, eger motorcuya saygılı davranılsa herkes motoru tavsiye eder...
---.Bakyrköy/ IST.---
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 27.01.2005 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünyanın her yerinde insan insandır değişmez diye düşünüyorum. ancak, adı medeniye çıkmış ülkelerde motorcu yasalarla korunuyor. mesela fransa 'da yaşayan biri bana orada motorun geçiş üstünlüğü olduğunu dahası hep haklı olduğunu söylemişti. uyum yasaları doğrultusunda bunun ülkemizde de geçerli olacağını duyduk. ama önemli olan uygulanması tabi. l
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.01.2005 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okuduklarınızdan sonra şöyle bir aklımdan geçti de ,bundan yaklaşık 1-2 ay önce yabancı bir dergide ulaşımla ilgili bir sayfaya gözüm takıldı. Avrupa birliği ülkelerinde taşımacılık ortalama %70 civarı demiryolu,%12 civarı havayolu,%10 karayolu(ağır vasıta)%8 diğer(ticari araçlar) ile yapılıyormuş.Almanya ortalaması %84 demiryolu,%9 havayolu%3 karayolu(ağır vasıta)%4 diğerleri. Türkiyede ise %80 ve üzeri karayolu(ağır vasıta)%15 demiryolu %3 havayolu%2 diğerleri....
yurt dışını az çok görmüş biri olarak bulgaristan(avrupanın en fakir ülkelerinden biridir)bile tr den iyi durumda. Şehir içi ulaşımda ise istatitikleri yazmasam iyi olur. Meşhur paris veya moskova metrosunun resimlerine bakan birisi devlet törenile açılan 10 duraklı metronun topu topu bir çizgiden planına bakınca gülsün mü ağlasın mı şaşıracaktır.dolmuş veya yeşil otoüs, servis araçlarının çokluğu ise hindistan gibi ülkeler haricinde dünyada görülmemektedir. Bu kadar araç çokluğuna rağmen motorsiklet konusunda dünyanın en geri ülkesi olmaya adayız. Demokrasi ise tr'de her zaman çoğunluktan,oy potansiyelinden,eş dost akraba'dan yanadır.
Sonuç:motorunuzla dolaşırken çok dikkatli olun.her zaman karşınızdakinin sizi sıkıştırmaya veya yoldan dışarı atmaya çalışacağını hesaplayın.Hakkınızı sonuna kadar savunun,mümkünse psikopata bağlayın...Motorcu kardeşlerinizi zor durumda gördüğünüzde mutlaka yardımcı olun....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal