Türkiyenin ilk köy tiyatrosu...Takdir edilecek bir durum..
29 martta oyunum olduğu için 30 ya da 31 mart uygun bana. Mutlaka izlemek isterim.. _________________
Tarih: 14.03.2007 - 13:35 Mesaj konusu:
Kültürel faliyetler için atılan adımlara verilen emeklere sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim Teşekkürler İzmir'in sanat sever güzel insanları Teşekkürler... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
En son HIZ-TUTKUNU tarafından 14.03.2007 - 13:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geçenlerde gittiğimiz Bademler Köyü halkının sıcaklığı, kültürel ve sportif faaliyetlere gösterdiği büyük ilgisi, şirin mimarisi, sadece kendi üretimi olan ürünleri sattıkları pazarı ile çok şirin, keyifli bir köy. Köyün içinde kızlar mobiletle geziyor hatta
Bu bilinçli köyü ve tiyatro tutkusunu destekleyip oyunlarını seyretmeliyiz bence. Planlı bir organizasyon ile Bademlere tiyatro seyretmeye gidelim hep beraber
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 14.03.2007 - 14:02 Mesaj konusu:
Vallahi pek çok köyde doğru düzgün okul mevcut değilken bu köyde tiyatro sahnelenecek ya ne diyim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
dragon35, baş köşede yerin hazır sen sadece izlemeye gel ama
madem bademler köyü'yle ilgili topic açtık resimlerimizide ekleyelim tanıtım olsun
bademler köyüyün her pazar saat:11.00 de kurulan pazarı
köy usülü gözleme yeri
köy deyip geçmeyin çok faliyetliler
bakın neye rastladım süper
bu köy motordelisinide geçmiş kızlar bile mobilet kullanıyor çok hoşuma gitti
bizim md üyeleri boş dururmu kızdan mobileti alıp tur atmak istediler serkan035 ve egerkagan
bademler köy kahvesi
bu köyde repsol bile var ibRRahim bak gör sırf sende yok
burasıda gençlerin kahvesi bay bayan çok hoş vallaha
bakın gençlerin kahvesinde oranın sahibiyle sohbet ettik ve neler çıktı ortaya bu resimdeki amcamız 1964 yılında tiyatroda oynamış ve öle böle değil kadın kılığında kendisine bizimle sahne alması iin baskıda bulunduk bakalım kısmet
hep beraber bir resim çekildik bu günün anısına
bakın gençler kahvesinde ne var bizde boş durmadık ve oynadık
ben deniz
avcılar derneği
yap bozu bile yapılmış süper vallaha
bakın köy halkı için ücretsiz tiyatro kursu bile mevcut takdir edilmesi gerekilen bir köy
işte türkiye'nin ilk köy tiyatrosu
bizi bademler köyünde kendi evlerinde misafir eden mustafa456 arkadaşıma kendi adıma çok teşekkür ederim.
birazda olsa size bademler köy'ünü resimlerle tanıtmak istedim ama oraya gidip gezip görmek bambaşka ve bu tiyatroyuda kaçırmayalım derim susuz yaz mutlaka izlenir _________________
beyazkardelen79, ya Nur ne diyim ben sana nerden buldun o repsolü orda işin gücün yokmu kız senin sırf bana göstermek için çektin deme o fotoyu _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız