Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - chopper ile ne kadar dönüş yapılır.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

chopper ile ne kadar dönüş yapılır.

chopper ile ne kadar dönüş yapılır.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 15:54    Mesaj konusu: chopper ile ne kadar dönüş yapılır. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim 250 cc chopper motorum var ve dönüşler için sürüş teknikleri hakkında bilgi verirmisiniz motorcu arkadaşlarım...
Başa dön
honda_kawa Çevrimdışı honda_kawa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chopperlerin dönüşü kötüdür. Çünkü rake açısı ve trail mesafesi fazladır. Bu uzun yolda stabilite sağlaması için düşünülmüştür. Ağırlığını öne verme traili daha da büyütürsün. Dönüşlerde marjlı kullan, dar alanlarda spor motorlarla aynı hattı seçme vs. Yardımcı olabildiğimi umarım. Birde choperler bilhassa senin motor arka tambur ve ön tek disktir. Frende önce arka fren sonra önü sık. Kademeli, sakın kitleme. Önü sıktığında diskin olduğu tarafa hafif çekecektir. Hazırlıklı ol. Arkayı kitlersen durana kadar bırakma. Rastgele.
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş sen bana şöyle yardımcı ol chopper türü motorumu mesela sola dönecem diyelim ne kadar döndürebilirim.
Başa dön
honda_kawa Çevrimdışı honda_kawa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncugokgoz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul/?enesenevler

MesajTarih: 03.04.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çevirdiğin kadar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
oncugokgoz Çevrimdışı oncugokgoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 26.04.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda demiş ki:
kardeş sen bana şöyle yardımcı ol chopper türü motorumu mesela sola dönecem diyelim ne kadar döndürebilirim.

bu ne demek??

hareket halindeyken sola ne kadar yatabilirim mi demek istedin.

eğer doğru anlamış isem bunun kesin bir cevabı yok. Bu senin motoruna, yola, lastiklerine ve motorunda ki artı ağırlıklara bağlı (artçı ve yük gibi). Bunların kimisi dengeni senin tahminlerin dışında değiştirebilirken kimiside yol tutuşunu etkiler.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

alfa kardeşim bu arada rake açısı ve trail mesafesi nedir? biraz aydınlatır mısın?
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.04.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yolun durumuna göre istediğin gibi dönersin makina ne marka kardeş lastikler filan?
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 26.04.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, ya kardeş biraz mantıklı soru sor altında motor var bize soruyorsun ne kadar döner diye al metreyi ölç cok önemliyse senin için
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.04.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sende benim gibi deliysen dağda bayırda böyle dönebilirsin Göz kırpıyorum Ama bu makinalar toprakta çok tehlikeli her an üzerinden atabilir seni. En iyisi deneme.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 26.04.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing gıbı donersen yakısıklı olur sekıl yaparsın Bravo
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 26.04.2007 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, hocam o motor ne altındaki. Sende de iyi cesaret varmış dağ da bayırda bi cruisingi o şekilde sürmeye. Keyifli görünüyor aslında Dil çıkarıyorum Bravo
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben soruyorumki motoru dönüşlerde ne kadar yatırabilirim?
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 30.04.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşene kadar yatırabilirsin aslanım.
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda,

Arkadaşım 10 km/s hızla giderken 1 derece yatırırsın, 100 km/s hızla giderken 10 derece yatırırsın. Bunun burdan talimatı olur mu? Uygulamada kendine güvendikçe düzgün asfaltta yatırırsın, daha sonra biraz daha biraz daha, sonra hafiften bi kayma hissedersin, artık rahatsız olursun bişeylerden. O anda düşmezsen iyi, düşersen kötü, sınır odur. Şansını çok zorlama derim cruiser motorlar çok yatmak için değildir.
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cruiser motorlardaki geniş rake açısı dönüşlerde motoru yatırmana en büyük engeldir. Viraja yatmak cruiser motorun doğasına aykırıdır. Bir miktar yatırabilirsin elbette, ama abartırsan virajın beline geldiğinde ( Allah korusun İstemiyorum ) virajı alamayacağını fark edersin,cünkü belli bir açıdan fazla yatmak için viraja süratli girmişsindir. bunun sonucunda da iki ihtimal var, ya motoru devirirsin ya da doğrultur gider viraja patlarsın. Hangisi daha uygun gelirse refleks olarak onu yapıyor insan vücudu. Umarım başına böyle bir durum gelmez. Cruiser motorla şansını fazla zorlama derim, çok viraja yatmak istiyorsan al bir racing alışana kadar bekle sonra da istediğin gibi yat kalk. OK Ama dersen ki yok illa ki cruiserla yatacağım, Allah ıslah etsin. Cruisera binip sürüşte race dinamikleri ararsak sonumuz hüsran olur. Allah kimseye kaza bela göstermesin. Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kafambozuk_007
Üye
Üye

Nereden: izmir/afyon/manisa

MesajTarih: 30.04.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

düşene kadar yatırabilirsin aslanım.

abim söylemiş işte koptum ya Bravo
Başa dön
kafambozuk_007 Çevrimdışı kafambozuk_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal