Tarih: 02.12.2004 - 19:03 Mesaj konusu: motor galerileri (istanbul)
istanbulda motor satan yerler nerde var, bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur!! gidip artık kesin mi kesin alacağım bi motor, bendeki sevda deliliğide geçti; bu ateşi bastıramıyoruuuuummm....
---(2.el bakıyorum yalnız)----
yardııııımmmmmm.....
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3871 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 02.12.2004 - 19:09 Mesaj konusu:
Tabii ki Kızıltoprak'ta (Fenerbahçe stadının çevresinde). Yaklaşık 10 tane kadar galeri var orada. Çok ucuz bir şeyler var mı bilemiyorum ama en azından ufkun genişler, piyasayı tanırsın. Ne kadar gezersen o kadar bilgi sahibi olursun motosiklet piyasası hakkında. Sadece internetle olmaz. Ben ne kadar çok gezmiştim ilk motosikletimi almadan önce. (Gerçi sadece 7 ay öncesiydi, o kadar da eski değil yani.. ) _________________ R1 Hedef
Tarih: 02.12.2004 - 19:15 Mesaj konusu:
zeytinburnunda 3 yada 4 tane var,
kızıltoprakta 10-12 tane var
okmeydanında 2 tane var
leventte var
bahçelievlerde var
var oğlu var _________________ Go Your Own Way
TRIUMPH
Tabii ki Kızıltoprak'ta (Fenerbahçe stadının çevresinde).
Ewet burası istanbulda kime sorsan motorcuların merkezi olarak bilinir. Ama fiyatlar diğer yerlere göre biraz uçuktur ama döküntü makina bulamazsın buralarda bazen normal aksesuarlarda bile çok farklılıklar oluyoo Beşiktaş-Yıldızda genç moto ya bakabilirsin yada bakırköyde ninjaya sirkeciyede bakmadan motor alma derim. Ama nerden alırsan al makinayı bilen birine gösterderim _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
delijapon;
abi bana şu galerilerin adreslerini verebilirmisin ya da nerelerde bi tarif ediversen sana zahmet.... ben bakırköyde oturuyorum haftasonu gidip bakarım...
sağol şimdiden......
Tarih: 03.12.2004 - 11:01 Mesaj konusu:
www.ninjamotor.com
Web sayfasını yazdım. Diğerlerini araştırırsan bulursun. Avrupa yakasında yukarıdaki Ninja Motor ve Pazarbaşı haricinde hiç bir yerden motosiklet alacağımı düşünmüyorum. Asla almam. Bir çok sebebi var. Pazarbaşından gözü kapalı motosiklet alırım. Engin Pazarbaşı motosiklet camiasının en önde gelenlerinden ve en dürüstlerindendir. Berke Motor var Boğazici Ünv. Kuzey kampüsünün tam karşısında. Ama anladığım kadarıyla ikinci el arıyorsun. Avrupa yakasında Ninja Motor Çetin Gözcü yü tavsiye ederim. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız