Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor galerileri (istanbul)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor galerileri (istanbul)

motor galerileri (istanbul)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 02.12.2004 - 19:03    Mesaj konusu: motor galerileri (istanbul) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbulda motor satan yerler nerde var, bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur!! gidip artık kesin mi kesin alacağım bi motor, bendeki sevda deliliğide geçti; bu ateşi bastıramıyoruuuuummm.... Ağlıyorum
---(2.el bakıyorum yalnız)----
yardııııımmmmmm..... Bravo Bravo
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 02.12.2004 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabii ki Kızıltoprak'ta (Fenerbahçe stadının çevresinde). Yaklaşık 10 tane kadar galeri var orada. Çok ucuz bir şeyler var mı bilemiyorum ama en azından ufkun genişler, piyasayı tanırsın. Ne kadar gezersen o kadar bilgi sahibi olursun motosiklet piyasası hakkında. Sadece internetle olmaz. Ben ne kadar çok gezmiştim ilk motosikletimi almadan önce. (Gerçi sadece 7 ay öncesiydi, o kadar da eski değil yani.. Çok gülüyorum )
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.12.2004 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zeytinburnunda 3 yada 4 tane var,
kızıltoprakta 10-12 tane var
okmeydanında 2 tane var
leventte var
bahçelievlerde var
var oğlu var
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 02.12.2004 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Tabii ki Kızıltoprak'ta (Fenerbahçe stadının çevresinde).

Ewet burası istanbulda kime sorsan motorcuların merkezi olarak bilinir. Ama fiyatlar diğer yerlere göre biraz uçuktur Bravo ama döküntü makina bulamazsın buralarda Dil çıkarıyorum bazen normal aksesuarlarda bile çok farklılıklar oluyoo Öfkeliyim Beşiktaş-Yıldızda genç moto ya bakabilirsin yada bakırköyde ninjaya sirkeciyede bakmadan motor alma derim. Ama nerden alırsan al makinayı bilen birine gösterderim Çok gülüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 02.12.2004 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon;
abi bana şu galerilerin adreslerini verebilirmisin ya da nerelerde bi tarif ediversen sana zahmet.... ben bakırköyde oturuyorum haftasonu gidip bakarım...
sağol şimdiden......
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.12.2004 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.ninjamotor.com
Web sayfasını yazdım. Diğerlerini araştırırsan bulursun. Avrupa yakasında yukarıdaki Ninja Motor ve Pazarbaşı haricinde hiç bir yerden motosiklet alacağımı düşünmüyorum. Asla almam. Bir çok sebebi var. Pazarbaşından gözü kapalı motosiklet alırım. Engin Pazarbaşı motosiklet camiasının en önde gelenlerinden ve en dürüstlerindendir. Berke Motor var Boğazici Ünv. Kuzey kampüsünün tam karşısında. Ama anladığım kadarıyla ikinci el arıyorsun. Avrupa yakasında Ninja Motor Çetin Gözcü yü tavsiye ederim.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 03.12.2004 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.gencmoto.com

web'den ikinci elleri görebilirsin.
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal