Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fuar avantajlı mı, değil mi ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fuar avantajlı mı, değil mi ???

Fuar avantajlı mı, değil mi ???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
heretic
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.03.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Fuar avantajlı mı, değil mi ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar ben kask ve mont alma niyetindeydim ama 29 Marttaki fuarı beklemeye karar vermiştim. Bazı arkadaşlar fuarda fiyatarın daha yüksek olduğunu yazmış Üzgünüm

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz zira teeey Ankara'dan geleceğim
Başa dön
heretic Çevrimdışı heretic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duyan da kerbeladan geliosun sanacak, biz de oradan gelecegiz rahat ol Bravo

soruna gelince fiyatlar farkli olabilir belki ama vade imkanlarinin baya bi uygun oldugunu biliyorum misal 12 ay gibi Bravo
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.03.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatları bilemiyorum ama en azından daha fazla modelleri, markaları görme ve kıyaslama şansın var sonuçta bu malzemeler çok sık alınmıyor bence en önemlisi seçeneğinin olmasıGülümsüyorum
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tameralpay
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarda liste fiyatlarını değiştiriyorlar mı bilmiyorum. karşılaştırma yapmadım. ama ciddi indirimler yapıldığı kesin. örn. satıcı ve marka ismi önemli değil: 490 euro listesi olan bir kaskı 530 YTL'ye aldım geçen sene fuardan.. ben o nedenle herkese fuarı tavsiye ediyorum asesuar için. hem herkes bir arada; seçenek çok, rekabet en üst seviyede.... son gün fiyatlar iyicene düşer diye yorumlar var ama son güne de malzeme/stok azalıyor tabi. her istediğin kalmayabilir.
Başa dön
tameralpay Çevrimdışı tameralpay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceday
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bostancy istanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarda fiyatlar kesinlikle avantajlı olur her fuar sonrası keşke alsaydım olur Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
ceday Çevrimdışı ceday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 15.03.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

martin basindaki fuarda cok pahaliyli hersey normaldeki taksi,tli fiyatlarin ustune fiyat koymusalr yani 12 taksitle 170 mln a alacagin kaski 220 mln pesin werirsen 170 yapmislardi alamadim hepsi ayniydi birnin dolayisyla fuarda daha cok model war fakat fiayt olarak fais fiaytlar cekiyolar enmantiklisi sirkeciden sasmamak
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya muhhakkak ciddi düşmeler olacaktır; arkadaş için bizde bekliyoruz...bence bekle derim..!!!!!!!!!!!!
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana göre..

Fuarların iyi yanı..
Bir markaya ait her çeşit aksesuarın yerinde incelenebilmesi
Vadenin fazla olması
Renk ve çeşit bolluğu
Satıcı müşteri arasındaki iletişimi geliştirmek
Ürünler arası kıyaslamanın kolaylığı

Kötü yanı
Fİyatının değişmemesi yada arttırıp pazarlık yolunun seçilmesi
Fuarın ucuz olması gibi bir ön yargının ülkemizdeki ön yargısı
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuarda fiyatlar normal satışların indirimli halidir bana göre daha makul fiyatlara fuarda bulabilirsin..
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heretic
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.03.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rayjay demiş ki:
duyan da kerbeladan geliosun sanacak, biz de oradan gelecegiz rahat ol Bravo

soruna gelince fiyatlar farkli olabilir belki ama vade imkanlarinin baya bi uygun oldugunu biliyorum misal 12 ay gibi Bravo

hehehe oyle deme yaw, belki ankaranin istanbula en uzak kosesinde oturuyorumdur Çok gülüyorum

aslinda fuarin benim icin en guzel yani forumdan arkadaslarla karsilasirsak bizzat yuzyuze tavsiyelerini alirim Gülümsüyorum
Başa dön
heretic Çevrimdışı heretic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 16.03.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar birde şu taraftan bakalım fuarın en önemli özelliğinden biride mesela x marka kaska bakıyosun beyeniyosun şu kadar lira diyosun bide başka bi markaya bakiyim gidiyosun 5 metre ilerde y markanın standı bide ordan bakıyosun kıyaslıyosun.. böylelikle şehirde yakacağın benzin parasını semt semt dolaşacağına fuar alanı içerisinde kalori olarak yakıyosun buda sana indirim gibi birşeye denk geliyor değilmi.. Gülümsüyorum Alkışlıyorum Delirdim (kendimi alkışlıorum çok ii düşündüm yawww Çoook seviyorum )
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 16.03.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bende senin gibi 5 ay dır fuar diye bekliyip duruyorum ve lanet olsun ki lütfi kırdarda fiyatlar piyasanın aynısı dainesse ki ise 20 euro daha pahalıydı malesef gerçekler böyle fuarcılarda üyanmış artık geçen sene evet çok ücüzdü ama busene malesef tam tersi .git ikinci el ilanlara bak ben öyle yapcam rukka montu 350 ytl verenler var araı kaskı 400 e bedava ikinci el ilanlara bak sahibinden de aksesuarlar bölümü
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

........................................................

editledim

En son ryangt tarafından 17.03.2007 - 01:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heretic, kesinlikle fuardan alma, ben kendi kaskımı geçen yıl 265 YTL ye aldım, Markası Airoh SV 55 bu gittiğim fuarda 350 ytl dediler. Fuarda en güzeli bütün ürünleri küçük bir alanda bir arada bulup inceleyebilmen, en mantıklı hareket alacağın şeyi fuarda beğenmek fuardan sonra almak
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.03.2007 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen sene bende fuara gittim. Kask baktim 130 € olan bi kask i izmir e geldim ve 95 € ya buldum hemde aynisi. Bak ama alma taksite de girme derim.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal