Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda cbr 600 f' im tekliyo

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda cbr 600 f' im tekliyo

honda cbr 600 f' im tekliyo
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 15.03.2007 - 18:18    Mesaj konusu: honda cbr 600 f' im tekliyo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaslar honda cbr 600 f ile ilgili motorum yüksek devirlerde ve ısındığında tekliyor yada patırıyor atesleme bobininden kaynaklanan bi sorun olduğunu zannediyorum ama bujileri söküp baktığımızda atesleme ile ilgili bir sorun yok sorun hakkında sizin yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginiz için tşkkür ederim
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 15.03.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun modelini ve km yazsan iyi olurdu subab ayarlarında sorun olabilir
birde enjeksiyonlu ise test cihazına bağlanıp bi bakılırsa arıza bulunabilir
tabi elektrik sisteminde bi sorun yoksa sen yine ehli bi japoncuya göster
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 15.03.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekleme olayı genel olarak ateşleme yüzünden olur. Kalitesiz benzin de yapabilir ( düşük oktan yüzünden vuruntu oluşur ), bana da ateşleme bobini gibi geliyor, 4 silindirden biri ateşleme yapmıyormuş gibi. Bujilere baktırdım demişsin, o ihtimali geçiyorum.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor kaç model,kaç km'de,motor enjeksiyonlumu,tuning varmı,daha önceki bakımlarında neler yapıldı,bakımları servisimi yaptı,bujileri daha önce değiştirildimi,benzin kaçakmı,tekliyo derken nası tekliyo,bujilere bakarak sorun olmadığını nerden anladın,? vs. vs. vs.
Bu sorular bitmez detaylı bilgi lütfen..
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en ğüzeli usta ya götür derim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 16.03.2007 - 06:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR demiş ki:
Motor kaç model,kaç km'de,motor enjeksiyonlumu,tuning varmı,daha önceki bakımlarında neler yapıldı,bakımları servisimi yaptı,bujileri daha önce değiştirildimi,benzin kaçakmı,tekliyo derken nası tekliyo,bujilere bakarak sorun olmadığını nerden anladın,? vs. vs. vs.
Bu sorular bitmez detaylı bilgi lütfen..

+1 Bravo
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 16.03.2007 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyinlerine baktır sen bi onu dene
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
korhankursat
Üye
Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En azından 5 yaşında veya çok kurcalanmış bir makine olmalı. Normalde 600F'in ateşleme ve valf sistemleri basit ve kurşun geçirmez sağlamlıktadır. Yüksek devirlere çıkmadan yetkili servise götürmeni öneririm. Avans veya rötar vurması pek hayıra alamet değil.
Başa dön
korhankursat Çevrimdışı korhankursat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speeddeath
Üye
Üye

MesajTarih: 22.03.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ediyorum ve bir iki bilgi daha ekliyorum motor 2000 model ve enjeksiyonlu deil kilometreyle oynandığını tahmin ediyorum 20.000 in üzerinide olduğunu düşünüyorum daha önceki sahibi motosikleti biraz hor kullanmıs ve inanmayacaksınız ama motosiklet arka stop bağlantısından sahse yapmış ve tesisata zarar vermiş.onarılmıs ama ne kadar düzgün olduğu hakkında bi bilgim yok.bujilerin sorunlu olup olmadığığını annama sekline geline gelince iki kez yeni buji takıldı ve bujilerde düzensiz yanmadan doğan her hangi bir ıslaklık yada kurum gözlenmedi.suan ibre atesleme bobinini yada subabları gösteriyor ama tesisattanda şüphelenmiyor deilim çünkü motosiklet calısırken ısıklar motorun devrine göre az yada cok yanıyor özelliklede rolantide sayarken (bu arada akü yeni).birde bu makineye en uygun yedek parcayı nerden tamin edeceğim hakkımda bilgi verirseniz sevinirim
hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 22.03.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speeddeath, dostum çok büyük bir ihtimalle Alternatör sargının bir bölümü yanmış olabilir.. Orayada bir baktır derim..
benim sana bi sorum olacak göstergelerin gidip geliyormu gösterge lambaları falan.. Birde akün bitiyormu..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aküyü çıkarttır kutup başlarını işi iyi bilen bir elektirikçiye ohmmetreyle ölçtür.Tesisatta kaçak olup olmadığını anlayacaktır.Eğer durum normalse motorun aksesuar kısmını ayırarak yanlızca ateşleme sistemine aküden direk elektrik vererek motoru çalıştırsın.Yani düz kontak.Hala motor düzgün çalışamıyosa ateşleme sisteminde yada karbüratörlerde sorun devam ediyo.Bunu çözmek içinde emsali bir motordan beyini degiştirerek denemek gerekir olmadı,buji kablolarını,daha olmadı karbüratörleri masaya iğneden ipliğe dağıtarak bakmak lazım.Motorun teklemesini çalışırken duymadığım için cevabı o yüzden uzun yazdım.Aslında motorun çalışma sesi birçok sorunun cevabını verir.Tabii anlıyana
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 05:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar sorunu yazdin sonucu solemedin, ne cikti motorda Gülümsüyorum
speeddeath
Üye
Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla henüz belli bişi yok motoru yeni aldığım için öncelikle koporta işlemlerine başladım ama dükkatimi ceken bir olayda granaj takılı değilken yani far ve gösterge paneli motordaki tekleme yok denecek kadar azaldı galiba elektrik tesisatından kaynaklanan bi sebep şimdi bu işten iyi annayan bi usta arıyorum
Başa dön
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 24.04.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş o makinelerin elektrik sistemi çok hassas daha önce niye
kurcalanmış anlıyamadım tekleme olayını elektrikten de yapar
sen onu japonlardan anlayan iyi bir ustaya götür herkesin
yapabileceği bişe değil motoru daha kötü ederler ilk önce
bi teşhis konması gerekiyor
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 24.04.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru calıstır 1500 2000 devırde sabıt tut akuyu cıkart farları ve cereyanla calısan tum aksamları calıstır eger motor calısıyosa cereyan problemı yoktur.calısmıyorsa stop ederse yada gaz verınce farlar parlamıyorsa alternator veya konjektor problemı vardır.stop etmezse problemı karburatorde ara uzun zamandır temızlenmemısse su kuf veya bı pıslık tıkanmıs olabılır kı bence buyuk ıhtımal bundan
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal