Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14 mart 2007 Avrupayakası toplantı fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14 mart 2007 Avrupayakası toplantı fotoları

14 mart 2007 Avrupayakası toplantı fotoları
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 15.03.2007 - 20:42    Mesaj konusu: 14 mart 2007 Avrupayakası toplantı fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar öncelikle fotoğrafları eklemekte geciktiğim için,kusura bakmayın..diş ağrım nedeni ile ağrı kesici alıp hemen yattım.neyseee.....

gelelim toplantıya...katılım hava şartları nedeni ile azdı.ama özdü Bravo yine neşeli ve bol kahkahalı bir toplantı oldu...gecenin süprizi ÇETİK in süprizi idi..şimdi gecenin fotolarına geçelim.

ewet arkadaşlar.çanakkale için sevgili ÇETİK in hazırlatmış olduğu T-Shirtler

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 15.03.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet güzel bir toplantı olmuş
Ayrıca T-Shirtler süper olmuş.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamilh07
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, abi fotolar çok ii olmuş emeğine sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.03.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, Ayıp lann nu kadarmı resim koydun yaa devamı nerde Öfkeliyim
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 15.03.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olsun ben alacağımı aldım Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, ne ayıbı lan.heposi bu kadar.kaldır ..... da çektiklerini ekle sende,çoğalsın o halde Sinirlendim

kamilh07, teşekkürler..katılımın az olması,bu kadar foto ile sonuçlandı..bu arada şirindede ile ben de geliyom çanakkaleye....seni msn ekledim. wedtender@hotmail.com
Üye
Üye

MesajTarih: 15.03.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, franbuazlı pastanı biz yedik yazmıştım Gülümsüyorum gülez oluyo gerçekten .. bir daha ki buluşmaya getireceğim söz Bravo
mcanbarbird Çevrimdışı mcanbarbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ceday
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bostancy istanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler gelmiş kadar oldum Alkışlıyorum tşk
Başa dön
ceday Çevrimdışı ceday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakin geçmiş bilseydim gelirdim

http://www.myspace.com/seyfo
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 15.03.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılım az olsada iyi bir gece olduğuna eminiz.Paylaşımın için teşekkürler.İnşallah diğer toplantılara katılım fazla olur.
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aferim Onur'um sana. Gene döktürmüşsün resimleri Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 16.03.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi toplatı olmuş ellerinize sağlık
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnde gelcektım ama yamura yakalımdım heryerım ıslandı gelemedm ama gusel olmus tshırtlerde guselmıss tesekkurler Alkışlıyorum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, teşekkür ederim arzu ablam gevezem Delirdim .ama ne yazıkki az sayıda foto elde edebildik geceye dair.sen birde çanakkale dönüşü siteye ekleyeceklerime bi bak...daha doğrusu,bak bak ama bitireme Delirdim

mcanbarbird, demek siz yediniz ve tadıda güzeldi öylemi... Sinirlendim neyse sen le bi tanışalım,franbuazlı pasta hiç yemedim..in hikayesini anlatayım..
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.03.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T-Shirtler süper olmuş çok beğendim Bravo Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal