Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet sanırım bu hafta sonu hava güzel olacak.İnatla bu güne kadar açmadık topiği nazar değmesin diye....Hava güzel olursa pazar günü görüşürüz..Erbil bu sefer kesin geleceğim dedi...(Hep diyor gerçi ama , hayalll mahsülüüüüü)
Başa dön
AlenAlper Çevrimdışı AlenAlper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaa,,,inşallah kar yağdırmassınız Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum alenalpercim kar yağarsa gelecem puahahahahaah,,,hayal olacaksınız yine bak gör,,1e 50 koyuyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşasın Çok gülüyorum Çok gülüyorum ne topik olacak dermişim ama bu sefer millet yemes gibime geliyo Gülümsüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:20    Mesaj konusu: sıkmak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba sen benle sıkabilirmisin yavrummmmmmmmmm

gkzcbrRR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar belki çanakkale yapcam gitmessem gorüşmek üzere diyelim. kar yagmazsa tabii Göz kırpıyorum
Başa dön
gkzcbrRR Çevrimdışı gkzcbrRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dayanmiyacam ilk sayfaya mesaj yazmak.

tabi eger gec kalmadiysam ve ikinci sayfayi bulmadiysa bile

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Re: sıkmak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL demiş ki:
ekamba sen benle sıkabilirmisin yavrummmmmmmmmm
inanılmaz espri yeteneğin war koptum burda,,,pes diyorum baba sana,,sen hariç herkezle sıkarım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum büyüksün baba,,,bu arada altındaki kaç basıyoooooooooooooooooooooo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum (500?) Çok gülüyorum aman allahım gixxa da gelmiş,kadro tamam,,dağılsın topik Delirdim
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, ne yazacağını bilmeden yazmışın ya helal olsun sana . Çok gülüyorum tutturmuşun ilk sayfayı ehöhöhöh Gülümsüyorum

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar gazlasak fena olmaz bence inşallah hava güzel olur Bravo
gerçi motorsuzum ama Dil çıkarıyorum

http://www.myspace.com/seyfo
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verırım anahtarımı bak Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum baska bişi diyecek halim kalmaz zaten Delirdim
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bende makineyi yeni aldım Rodaj yapacam bu haftasonu ama 6.vites 3 bin deviri geçmezsem ancak 60-70 yapabiliyorum. Varmı Honda Today'i olan benimle gezecek.Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
gixxa, ne yazacağını bilmeden yazmışın ya helal olsun sana . Çok gülüyorum tutturmuşun ilk sayfayı ehöhöhöh Gülümsüyorum

Aynen oyle oldu arkadas Çok gülüyorum

ama dur bos yere mesaj atmamak icin Ekambanin sorusunu cevaplayim bari Dil çıkarıyorum

49cc, 60 km hiz yapabilir, guya ogluma aldim, ilk ben deneyim dedim az daha kafami kirdim tek teker artislik yapacaz diye, saka degil bak Ağlıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

movioguz, sende makineyi boşa alırsın baba bağlarız halatla takılırsın peşimize today ine 280 gösteririz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa demiş ki:
49cc, 60 km hiz yapabilir, guya ogluma aldim, ilk ben deneyim dedim az daha kafami kirdim tek teker artislik yapacaz diye, saka degil bak Ağlıyorum Çok gülüyorum
şaka olmadığı belli gixxa cım,nereye vurdun kafayı,direğe falanmı?? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kaldırımamı yoksa Çok gülüyorum bu arada inşallah toplanır we güzel gezi yaparsınız,,wallaha md ye madara oldunuz hayal mahsülü diye,,,ağzıma düştünüz bikere işiniz zor,,hadi göreyim siz değerli sıkıcıları Delirdim foto ve video bekliyorum Bravo
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehueh Bırada ki Herkes Sallamaya Başladı Yine Çok gülüyorum Abi O Today'a 280 Yaptırsan Tekerlekler Lastikler Gider Valla Gülümsüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal