Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2001 cbr 600f sport

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2001 cbr 600f sport

2001 cbr 600f sport

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
portofino
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 20:32    Mesaj konusu: 2001 cbr 600f sport Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu motor nedir ne değildir.tüm bildiklerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. forumda search ettim ama bu model hakkında tam bi veriye ulasamadım.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teskkür ederim. olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi şimdiden benimsiyorum.
Başa dön
portofino Çevrimdışı portofino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 16.03.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 cbr 600F anlatsak olmazmı Gülümsüyorum
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fantastic_islander
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hatay 4yol

MesajTarih: 16.03.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş 2007 cbr 600f varmı ben bi yerden duymuştum 2008 e yeni kasa çıkardıgı için bu sene motor yok diye duyduydum
Başa dön
fantastic_islander Çevrimdışı fantastic_islander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 16.03.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende var kardeş,2006 ağustosda aldım,ruhsatda model yılı 2007 yazıyo.
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nankör makinadır 600F

portofino, ama 600F sport stunt showlarında en çok tercih edilen makinaların başında geliyoo sanırım show için ideal makina Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 16.03.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bi motordur, sadece 2001 ve 2002 yıllalarında üretilmiştir...Kırmızı-siyah ve gri rengi mevcuttur....Ağırlığı Cbr 600F ten sadece 1kg fazladır...Gücü de 1 hp fazlaydı sanırım.....Orta sehpası yok.....Ve aynı modeldeki 600Ften 1000 devir daha fazla çeviriyo......üretildiği yılda almayı düşünüyodum, 600Fim vardı o zamanlar....Harika bi motordu, ama tabi yıllar geçtikçe teknoloji R6'yı, 600RR'ı, ZX636'yı, GSXR 600'ü yarattı.......O motor haliyle şimdikilere göre bariz bi şekilde daha yavaş....Ama Honda sağlamlığını göz önüne alırsan halen tercih edilebilir ve bana göre de geçen yıllara rağmen hala bi albenisi var.......

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Ağırlığını yanlış yazmışım; CBR 600F'ten 1 kg eksiktir olucaktı.....600F: 170 kg, F Sport: 169 Kg......
portofino
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun hayallerimi süslemesinin nedeni görüşününün şimdiki RR kasasına benzemesidir.verdiin bilgiler için eywallah.bariz bi şekilde yawas derken ?
Başa dön
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 16.03.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bariz bi şekilde yavaş derken şöyle: 2001 yılında Tükiye Şampiyonu oldu o motor, Sofuoğlu kardeşlerin pilotajında.....Sinan ve Kenan, ayrıca rahmetli Bahattin Abi hep söylerdi; 600F Sport'u full dolduruyoruz, eklemediğimiz parça kalmıyo ama yine de R6'nın standartı kadar bile gitmiyo.....Çok dengeli bi motor, frenleri, oturma konumu falan hepsi çok iyi.....Ama aynı model olan bi karbüratörlü R6 dan bile daha yavaş, hele şimdikilerden bariz bi şekilde daha yavaş.......Ama görünüşü gerçekten çok güzel, beğenmekte haklısın......
portofino
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o herhalde F olmasından kaynaklanıyo diyebiliriz gibime geliyo.kimi otoriteler sport touring diyolar 600F e.galiba o yüzdendir.neyse tekrar tesekkür etttim
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 17.03.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bılmıyldum sayenızde bılgılenmıs oldum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 17.03.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgiler verdiginiz için teşekkürler
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.03.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş kawasaki versy al işine bakkk Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal