Tarih: 16.03.2007 - 20:32 Mesaj konusu: 2001 cbr 600f sport
arkadaşlar bu motor nedir ne değildir.tüm bildiklerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. forumda search ettim ama bu model hakkında tam bi veriye ulasamadım.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teskkür ederim. olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi şimdiden benimsiyorum.
portofino, ama 600F sport stunt showlarında en çok tercih edilen makinaların başında geliyoo sanırım show için ideal makina _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Süper bi motordur, sadece 2001 ve 2002 yıllalarında üretilmiştir...Kırmızı-siyah ve gri rengi mevcuttur....Ağırlığı Cbr 600F ten sadece 1kg fazladır...Gücü de 1 hp fazlaydı sanırım.....Orta sehpası yok.....Ve aynı modeldeki 600Ften 1000 devir daha fazla çeviriyo......üretildiği yılda almayı düşünüyodum, 600Fim vardı o zamanlar....Harika bi motordu, ama tabi yıllar geçtikçe teknoloji R6'yı, 600RR'ı, ZX636'yı, GSXR 600'ü yarattı.......O motor haliyle şimdikilere göre bariz bi şekilde daha yavaş....Ama Honda sağlamlığını göz önüne alırsan halen tercih edilebilir ve bana göre de geçen yıllara rağmen hala bi albenisi var.......
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Ağırlığını yanlış yazmışım; CBR 600F'ten 1 kg eksiktir olucaktı.....600F: 170 kg, F Sport: 169 Kg...... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bariz bi şekilde yavaş derken şöyle: 2001 yılında Tükiye Şampiyonu oldu o motor, Sofuoğlu kardeşlerin pilotajında.....Sinan ve Kenan, ayrıca rahmetli Bahattin Abi hep söylerdi; 600F Sport'u full dolduruyoruz, eklemediğimiz parça kalmıyo ama yine de R6'nın standartı kadar bile gitmiyo.....Çok dengeli bi motor, frenleri, oturma konumu falan hepsi çok iyi.....Ama aynı model olan bi karbüratörlü R6 dan bile daha yavaş, hele şimdikilerden bariz bi şekilde daha yavaş.......Ama görünüşü gerçekten çok güzel, beğenmekte haklısın...... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
o herhalde F olmasından kaynaklanıyo diyebiliriz gibime geliyo.kimi otoriteler sport touring diyolar 600F e.galiba o yüzdendir.neyse tekrar tesekkür etttim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız