Tarih: 03.12.2004 - 12:23 Mesaj konusu: vırago mu shadow mu
merhaba arkadasıma kıs avantajlarından da yararlanarak bır chopper almaya calısıyoruz ama 600 luk honda ıle 535 vırago arasında kararsız kaldık sızce hangısı daha ıyı ıkıncı elde hangısının pıyasası daha var tesekkurler
Tabiki shadow. Virago modeli artık yok.. dragstar modeli var. kıyaslama yapılacak olursa shadow tercih ederim. _________________ (Kanatçı Haydar Team)
(Ocakbaşı Team)
(KaWaSaKi Team)
-Tek rakibim THY-
şaft'lı olan modeller size daha az problem çıkartacaktır. Uzun yıllar kullanırsınız. _________________ (Kanatçı Haydar Team)
(Ocakbaşı Team)
(KaWaSaKi Team)
-Tek rakibim THY-
shadow +1
ben yeni baslayan biri oldugum icin 250lik virago/dragstar alacak olsam da shadow shadowdur abi..
eheh nietzsche bile kitap yazmis, "the wanderer and his shadow" _________________ Kawasaki ER5 34TG0876 Arh+
http://motorrehberi.blogspot.com There's nothing better than a good lie.
Viragoya vereceğin paraya biraz daha bişeyler kat 97 98 dragstar al.Benim vardı bence Dragstar en baba chopper.Emin ol.Bu arada benim ki 1100 classicti tabii ama... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
prideshe sence shadow mu güzel görünüyo yoksa dragstar classic mi? _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız