Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - vırago mu shadow mu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

vırago mu shadow mu

vırago mu shadow mu
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
atakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.12.2004 - 12:23    Mesaj konusu: vırago mu shadow mu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadasıma kıs avantajlarından da yararlanarak bır chopper almaya calısıyoruz ama 600 luk honda ıle 535 vırago arasında kararsız kaldık sızce hangısı daha ıyı ıkıncı elde hangısının pıyasası daha var tesekkurler
Başa dön
atakan Çevrimdışı atakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kayhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul - Bostancy

MesajTarih: 03.12.2004 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence shadow daha güzel.. ama virago çok eski ve piyasası oturmuş.
kayhan Çevrimdışı kayhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 03.12.2004 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiii SHADOW yaa süüperrr ben çok beğeniyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum bence Honda shadow Çok gülüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.12.2004 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki shadow. Virago modeli artık yok.. dragstar modeli var. kıyaslama yapılacak olursa shadow tercih ederim.
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.12.2004 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Shadow u öneririz...

Bulabilirsen 750 lik al, bir ömür bin...
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.12.2004 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auslander demiş ki:
Honda Shadow u öneririz...

Bulabilirsen 750 lik al, bir ömür bin...
+1 Dil çıkarıyorum

şaft'lı olan modeller size daha az problem çıkartacaktır. Uzun yıllar kullanırsınız.
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
naute
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 03.12.2004 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow +1
ben yeni baslayan biri oldugum icin 250lik virago/dragstar alacak olsam da shadow shadowdur abi..

eheh nietzsche bile kitap yazmis, "the wanderer and his shadow" Dil çıkarıyorum
Başa dön
naute Çevrimdışı naute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 03.12.2004 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow ama bence dragstar
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.12.2004 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence shadow al.
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 04.12.2004 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shadow' dan şaşma derim sana ben
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 04.12.2004 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda dogru karar Dil çıkarıyorum
Başa dön
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 04.12.2004 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Viragoya vereceğin paraya biraz daha bişeyler kat 97 98 dragstar al.Benim vardı bence Dragstar en baba chopper.Emin ol.Bu arada benim ki 1100 classicti tabii ama...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
prideshe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.12.2004 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben gorunuse bakarim ve estetik olarak shadow un farkli bir rengi var ya
Başa dön
prideshe Çevrimdışı prideshe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.12.2004 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bulaşma 600 lük racing sana gider son nokta her zaman makinadır yzf r1 ölüm makinası
Başa dön
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 04.12.2004 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prideshe sence shadow mu güzel görünüyo yoksa dragstar classic mi?

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal