Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İkiteker.org "Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İkiteker.org "Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

İkiteker.org "Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 17.03.2007 - 23:51    Mesaj konusu: İkiteker.org "Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Izmir'den hareket eden takribi 35 motorluk gurubun Çanakkale'ye gelişindeki cift serit gelis/gidisli ve ortasi refujlu Güzelyalı Yazlık bölgesinde (takriben Canakkale'ye 9-10 km), bir kavsaktan Clio marka bir aracin donus yapmak uzere yola cikmasi sonucunda kaza olmustur.

Anlatilanlara gore kaza; gurup suruste onden bazi motorlarin gecmis olmasina ragmen, aradan (aralik cok muydu bilmiyoruz) donmeye kalkmasi sirasinda esi ile birlikte olan Caponord surucusu arkadasimiz arabaya sag on kapisindan vurmus.
Arkasindaki motor durumu fark edip sagindan gecmis, fakat arkadan gelen bir diger CBF 600 de araca arkasindan vurmus.

Kaza aninda; Capo surucusu ve esi motosikletten firlamislar ve darbe sirasinda motor alev almis. Araba darbenin de etkisiyle takla atmis. Diger CBF surucusu de bu sirada arkasi donmus arabaya arkasindan, tamamen donmuş/tutulmuş/kilitlenmis ve carpmis...

Hasar durumu : Capo surucusu ve esinin legen kemiklerinde darbe sirasindaki kasma sonucu hafif bir ayrilma var ki, zaman icinde yerine gelirmis. Surucunun ayrica; serce parmagi kirilmis ve tandonun birisi kopmus, sol kol dirsekte kirik ve dirsek yerinden cikmis ve kolda yirtilma.
CBF surucusunun yarim motor botu olmasi sebebiyle sadece sol ayak bilek kemiginin o hani tumsek olan yerinde hafif kirik var...

Ilk asamada gerekli filim v.s'ler cekildi ve Capo surucusu arkadasimiz ameliyata alinarak ilk mudahaleyle, cikik dirsek cok agri verdiginden yerine oturtuldu ve parmagi ile kolundaki diger sorunlar halledildi. Diger kiriklarinin ne olacagi hakkinda Izmir'den gelecek olan kardesinin karari uygulanacak. Esinin durumu ilk mudahale sonucunda gayet iyi. CBF surucusune de gerekli alçıi islemi yapildi. Sonuc olarak her 3 arkadasimiz da 24 saatlik musahade altinda tutulmak uzere hastanede yatmaktadirlar.

SONUC :
1) Tam korumali olduklari halde yarim bot sebebiyle bilek kemikleri kirilabiliyor.
2) Bu tarz kazalarda yangin durumunda kaskin onu acik veya aralik ise, basincla insanin yuzunde yanma olabiliyor. Veya darbeyle kaskin cami acilabiliyor...
3) Yanma durumunda motosikletlerimizin hicbirisinde yangin sondurucu bulamayabiliyoruz.
4) Her ne halde olunursa olunsun; oncelikle hata motosikletlerde arandigi icin, her sartta tedbirli olmasi gereken bizler oluyoruz.

UYGULAMA :
Durumu bana gurubun icinde bulunan Ugur ERTEKIN arkadasim kazanin hemen akabinde haber vermesi sebebiyle, olay mevkine giden ambulanslar bildirilen hastaneye yonlendirildi.
Ardindan hastane bashekimi ve Ortepedi cerrahi olan yardimcisi (ki kendisi benim kazamdaki doktorum ve ertesinde bir motosiklet surucusu olup uyemizdir) haberdar edildi.
Pesinden de Canakkale IKITEKER uyesi arkadaslara bilgi aktarilip hastaneye ambulanslardan once vardik ve on hazirliklarin yapilisini izledik.

Gerek basta bizlerle ciddi ilgilenen doktorlarimiza, gerekse tum ilgili IKITEKER uyesi arkadaslarima tesekkurler ediyor ve kazazede kardeslerimizin hayirli haberlerini bekliyor ve acil sifalar diliyorum.

İkiteker.org dan Vap53 nickli ardakaşımızın yazısından alıntıdır.

üzücü kaza kareleri malkoc ve matrix 171 nickli arkadaşlarımızdan alıntıdır.

gerçekten çok kötü bir kaza olmuş. yaralanan arkadaşlara acil şifalar diliyorum umarım çanakkale yolculuğundan bundan sonra sadece iyi haberleri alırız...
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.03.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bukadar büyük bi zincirleme kazayı hafif sıyrıklarla atlatmaları allahtan iyi,grup sürüşlerinde çok dikkatli olmak gerektiğinin bi acı örneğini görmüş oluyoruz,,kaza yapan arkadaşlara acil şifalar diliyorum,,allah beterinden saklasın,,,,(hepimizi)
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatmur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.03.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaa okurken yüreğim ağzıma geldi... Durumları nedir diye satırları hızla taradım...

Çok şükür önemli bir şeyleri yokmuş... Büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm!!!
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük bir kaza atlatılmış, ciddi bir şey olmaması az da olsa üzüntümüzü hafifletiyor, çok geçmiş olsun Üzgünüm
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmişolsun Allahtan ucuz atlatılmış
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.03.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah biran evvel eski sağlıklarına kavuşurlar. Çok üzücü bi durum. Allah korumuş.
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.03.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun kardeşlerime çok üzüldüm doğrusu Üzgünüm
ccdora
Üye
Üye

Nereden: BALIKESYR/ GÖNEN

MesajTarih: 18.03.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun, Ç.kale' de her bakımdan işinin ehli insanlar olduğunu orada görev yaptığım için biliyorum. kazazedelerin ve yakınlarının bu bakımdan rahat olmalarını ümit ediyorum,

acil şifalar diliyorum...
Başa dön
ccdora Çevrimdışı ccdora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
altugerol
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun allah beterinden saklasın.İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.
Başa dön
altugerol Çevrimdışı altugerol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze geçmiş olsun ,moralim bozuldu yazılanları okuyunca ,umarım en kısa zaman da saglıklarına kavuşurlar
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 18.03.2007 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşlarımıza... Allahtan zincirleme bir kaza olmamış...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.03.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Arkadaşlar inş en kısa zamanda iyileşirler.
fingerfive
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm haberi okuyunca. otomobil sürücüsü nasıl olur da görmez o kadar motoru anlayamadım Sinirlendim
Başa dön
fingerfive Çevrimdışı fingerfive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 18.03.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun Allahtan ucuz atlatılmış acil şifalar
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.03.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ya çok üzüldüm.arabalara çok dikkat etmek lazım..lütfen daha dikkatli olalım.ACİL ŞİFALAR

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal