Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi?

asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 18.03.2007 - 13:34    Mesaj konusu: asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar genellikle hangi marka motosiklet sahibi olmak istersiniz diye soruluyor bu sefer tam tersini yani olumsuzunu sorayım istedim merak ediyorum türkiyede ki md ler hangi tip hangi marka motosikletlere sahip olmak istemezler cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler Bravo

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scooter.. En kalitelisini bile kullanmak istemem.. Bir kez motor dediğin vitesli olur.. Üzerine binmek ve vites attırmak önemli diye düşünüyorum.. Anlatabildim mi ? Delirdim
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chopper tarzı motosikletler, Endro lar....
Harici Scooter, Race, Tuning, vs. vs. hertürlü motora itina ile binilir.
İtina ile anahtar alınır.... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tip temişsin ama ben ingiliz italyan amerikan hatta alman motorlarını istemem. BMW ehh işte belki. Gülümsüyorum Birde şu Trike dene 3 tekerlekli araba motor kırması uyuz aletten hayatta istemem.
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki teker olsun çamurdan olsun
ne olursa olsun motor olsun Bravo
Delirdim Delirdim
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaha bende 3 teker(yani trike ve sepetlilere)binmek istemem,fakat atv olur.
Ne olursa olsun diğer tarz motorlara binerim.Aslında Trike'yede binerim.Ama 3 Tekerli ya hani Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter'lardan nefret ediyorum Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Verdiğin parayı haketmeyen motordan Bravo

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük konuşmamak lazım ama... Chopper tipi... Gerci chopper tipi bir motosiklete sahip olmazsın, yaparsın... Cruiserları ise seviyorum...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Race ve trike, bana en uzak motor tipleri.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok ilginç mesela bizim burda en çok tercih edilen motosiklet tipi scooter ilginç Gülümsüyorum

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.03.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu mobilet denen araçlar.....ne o öle arı vızıltısı gibi

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 18.03.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter,trike istemezdim...................mototr dediğin 2 teker olur......scooter da vitessiz olduğu için......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.03.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede motor dediğin vitesli olur scoter motor değil bence sadece ulaşım aracı yada eğlence aracı
Başa dön
SeRhAt_ApAk Çevrimdışı SeRhAt_ApAk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal