Tarih: 18.03.2007 - 13:34 Mesaj konusu: asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi?
arkadaşlar genellikle hangi marka motosiklet sahibi olmak istersiniz diye soruluyor bu sefer tam tersini yani olumsuzunu sorayım istedim merak ediyorum türkiyede ki md ler hangi tip hangi marka motosikletlere sahip olmak istemezler cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler _________________
|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Scooter.. En kalitelisini bile kullanmak istemem.. Bir kez motor dediğin vitesli olur.. Üzerine binmek ve vites attırmak önemli diye düşünüyorum.. Anlatabildim mi ?
Tarih: 18.03.2007 - 14:03 Mesaj konusu:
tip temişsin ama ben ingiliz italyan amerikan hatta alman motorlarını istemem. BMW ehh işte belki. Birde şu Trike dene 3 tekerlekli araba motor kırması uyuz aletten hayatta istemem. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 18.03.2007 - 14:21 Mesaj konusu:
Vallaha bende 3 teker(yani trike ve sepetlilere)binmek istemem,fakat atv olur.
Ne olursa olsun diğer tarz motorlara binerim.Aslında Trike'yede binerim.Ama 3 Tekerli ya hani _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 594 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 18.03.2007 - 14:30 Mesaj konusu:
Verdiğin parayı haketmeyen motordan _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Büyük konuşmamak lazım ama... Chopper tipi... Gerci chopper tipi bir motosiklete sahip olmazsın, yaparsın... Cruiserları ise seviyorum... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 18.03.2007 - 14:43 Mesaj konusu:
Race ve trike, bana en uzak motor tipleri. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız